Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef

Happy Days met the Naked Chef

Een boek van Jamie Oliver en David Loftus

We hebben 117 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Happy Days met the Naked Chef, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

“Mijn boeken zijn voor mensen die de kortste weg willen nemen, maar ook iets fantastisch van hun dagelijkse maaltijden willen maken. Mensen die zichzelf en hun vrienden aan het eind van de dag willen verrassen met iets lekkers en eenvoudigs. Mensen die willen genieten van eten èn van de gezelligheid aan tafel.”
In het derde kookboek van de meest geliefde kok van dit moment, laat Jamie Oliver weer zien waar hij goed in is: op eenvoudige wijze de meest verrassende en lekkere gerechten op tafel toveren. Naast de meer traditonele hoofdstukken over o.a. salades, pasta, vis en dessert, is in dit boek een aantal nieuwe onderdelen opgenomen. Hierin wordt bijv. aandacht besteed aan snel-klaargerechten en koken met kinderen.
Jamie Olivier is in Nederland een daverend succes: meer dan 100.000 boeken verkocht!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Happy Days met the Naked Chef

Een greep uit de 117 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef

Recept uit Happy Days met the Naked Chef:

Soort van spaghetti bolognese

Ingrediënten:
basilicum, cheddar, gerookte bacon, knoflook, olijfolie, oregano, pancetta, parmezaanse kaas, rode wijn, rozemarijn, rundergehakt, spaghetti, tomaat in blik, tomatenpuree, ui en zongedroogde tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Toon alle 117 recepten in dit boek