Russian Pelmeni: Buckweath Pelmeni with Beet-juice fed Oysters, Heather-Smoked Sturgeon, Baby Golden Beets, Borscht Broth, Salted Cucumber, Heather-Smoked SturgeonRilletes, Oyster Butter Emulsion, Poached Oysters and Mayonaise
Een recept van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young.
Je vindt dit recept op pagina 233 in Modernist Cuisine [5] .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- pasta/noodles
Ingrediënten
- bietenbladeren
- borschtbouillon
- boekweitdeeg
- geklaarde bruine boter
- gele biet
- oester
- gezouten komkommer
- mayonaise
- oester en boter emulsie
- russische pelmeni
- gezouten komkommer
- steur gerookt met heidebloemen
- steur-rilletes gerookt met heidebloemen
- zwart maanzaad
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.