Onze Franse keuken

Ik ben Lisette, 39 jaar, en ik woon samen met mijn vriend Arjan en onze twee dochtertjes Marie (bijna 4 jaar) en Annick (2 jaar) in Frankrijk. Onze chambres & table d’hôtes La Panacée ligt op de grens van de Dordogne en de Lot.

We brengen aardig wat tijd door in onze Franse keuken, want gedurende het seizoen koken wij 6 avonden per week voor onze gasten. Ook tijdens de rustige wintermaanden kokkerel ik graag. Die tijd kan ik mooi benutten om op mijn gemak nieuwe gerechten uit te proberen.

Recepten

Een recept uit Lisette

Recept van Onze Franse keuken:

Chocolademousse taart

Ingrediënten:
bakpoeder, baksoda, bloem, cacao poeder, chocolade, citroensap, eieren, espresso koffie, lichtbruine basterdsuiker, maltesers, roomboter, slagroom, zout, suiker, vanille-extract, volle melk, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Lisette

Recept van Onze Franse keuken:

Preiburger van Ottolenghi

Ingrediënten:
broodkruim, citroensap, eieren, fijngehakte platte peterselie, griekse yoghurt, grof zeezout, grote preien, klontje roomboter, rundergehakt en versgemalen zwarte peper

Een recept uit Lisette

Recept van Onze Franse keuken:

Kerrie Pompoensoep

Ingrediënten:
courgette in blokjes, fijngehakte platte peterselie, kerriepoeder, kippenbouillon, limoen, olijfolie, peper, pompoen, rode ui, sambal badjak, tenen knoflook en zeezout

Toon alle recepten