Sous-vide thuis
toegankelijke recepten voor het sous-vide garen van gerechten
We hebben 118 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Sous-vide thuis , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Sous vide is een populaire kooktechniek die in restaurants al jaren gebruikt wordt, maar tot voor kort waren thuiskoks niet in staat om dezelfde resultaten te boeken, aangezien de benodigde apparatuur erg duur in aanschaf was. De laatste jaren is ere steeds meer toegankelijke sous vide-apparatuur op de markt gekomen, waardoor de techniek nu ook voor de enthousiaste thuiskok eenvoudig toe te passen is.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Sous-vide thuis
Een greep uit de 118 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: donkerbruine suiker, knoflook, kokosazijn, laurierblad, sojasaus, thaise chilipeper, varkensribben en vissaus
Soort: sous-vide
Ingrediënten: dille, fleur de sel, olijfolie, venkelpollen, wortels, yoghurt-dilledressing en zonnebloempitten
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: gecondenseerde melk, kaneelstokje, vanillestokje en zout
Keuken: Zuid Amerikaans
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: amaretto, eidooier, honing, nutella, pindakaas, pistachepasta, slagroom, suiker, vanillestokje, volle melk en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, rode chilivlokken, san marzanotomaten uit blik en tijm
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: ciderazijn, dille, knoflook, komkommer, korianderzaad, rode chilivlokken, suiker, witte peperkorrels, zout en zwarte peperkorrels
Soort: sous-vide / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: bruine suiker, gemalen komijn, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, ontbeende varkensschouder, oregano, rode wijnazijn, sjalot en water
Soort: sous-vide
Ingrediënten: azijnsaus, cayennepeper, groene kool, kaiserbroodjes, knoflook, koolzaadolie, lichtbruine suiker, mayonaise, ontbeende varkensschouder, paprikapoeder, rode kool, selderijblad en selderijzaad
Keuken: Amerikaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: croissants, manchego, salsa verde, serranoham en ei
Keuken: Spaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: cacaopoeder, eidooier, honing, koffielikeur, slagroom, suiker, vanillestokje, volle melk en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: ananas, ananassap, ijsblokjes, kokosroom met pandan, limoensap, pandanblad en witte rum
Soort: sous-vide
Ingrediënten: abrikozen, chilivlokken, ciderazijn, citroensap, eendenborst, gedroogde abrikozen, geel mosterdzaad, gember, honing, koolzaadolie, korianderzaad, munt, olijfolie, sjalot, tijm en zwarte peperkorrels
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: bieslook, crème fraîche, groentebouillon, knoflookconfit, laurierblad, pompoenpitten, sjalot en winterpompoen
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: citroenschil, hibiscusbitter met roze peperkorrels, rye whiskey, venkelgroen en venkellikeur
Keuken: Amerikaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: boter, cayennepeper, currypoeder, gemalen komijn, gemalen koriander, gember, honing, kipfilet, knoflook, koolzaadolie, korianderblaadjes, kurkuma, paprikapoeder, sjalot, suiker, tomatenpuree en yoghurt
Keuken: Indiaas
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: eidooier, kristalsuiker, rietsuiker, slagroom, vanillestokje en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, ei, karnemelk, lichtbruine suiker en natriumbicarbonaat
Soort: sous-vide
Ingrediënten: amandelen, boter, citroensap, fleur de sel, haricots verts en sjalot
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: ei
Soort: sous-vide / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: boter, honing, kipfilet met vel, koriander, limoen, limoensap, marinade en srirachasaus
Soort: sous-vide / gevogelte
Toon alle 118 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789045208299
ISBN10
9045208296