Sous-vide thuis
toegankelijke recepten voor het sous-vide garen van gerechten
We hebben 118 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Sous-vide thuis , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Sous vide is een populaire kooktechniek die in restaurants al jaren gebruikt wordt, maar tot voor kort waren thuiskoks niet in staat om dezelfde resultaten te boeken, aangezien de benodigde apparatuur erg duur in aanschaf was. De laatste jaren is ere steeds meer toegankelijke sous vide-apparatuur op de markt gekomen, waardoor de techniek nu ook voor de enthousiaste thuiskok eenvoudig toe te passen is.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Sous-vide thuis
Een greep uit de 118 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: cherrytomaten, citroensap, citroenschil, laurierblad, marjolein, octopus, olijfolie, olijvenvinaigrette en rucola
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: boter, knoflook, port, rode wijn, runderbouillon, sjalot, slagroom en tijm
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: boter, franks red hot original pepersaus en honing
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: agavesiroop, earlgreythee, grapefruitsap, grapefruitschil, sinaasappelsap, sinaasappelschil en tequila
Soort: sous-vide
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, donkerbruine suiker, guinness, hoisinsaus, knoflook, laurierblad, runderbouillon en runderribbetjes
Keuken: Iers
Soort: sous-vide
Ingrediënten: avocado, coquilles, fleur de sel, mirin, olijfolie, rode yuzu kosho, roze grapefruit, roze grapefruitsap, shisoblaadjes, shoyu, witlof en yuzusap
Keuken: Japans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: chilibonenpasta, gedroogde rode chilipeper, gember, kipfilet, knoflook, koolzaadolie, lente-ui, lichtbruine suiker, maïzena, rijstazijn, rode paprika, sojasaus en szechuanpeper
Keuken: Chinees
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, dulche de leche, ei, kristalsuiker, maïzena, poedersuiker, rum, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en zout
Keuken: Argentijns
Soort: sous-vide / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: citroensap, dijonmosterd, gember, honing, koolzaadolie, sesamolie, vinaigrette en witte miso
Soort: sous-vide
Ingrediënten: citroensap, dijonmosterd, koolzaadolie en ei
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: croissants, manchego, salsa verde, serranoham en ei
Keuken: Spaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: bladpeterselie, dille, dragon, forelfilet, limoenrasp, limoensap, olijfolie, tijm en venkelloof
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: appelcider, ciderazijn, azijnsaus, ketchup, lichtbruine suiker en rode chilivlokken
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: gember, kristalsuiker, rietsuiker, siroop en water
Soort: sous-vide
Ingrediënten: amandelen, anchopeper, cacao, donkerbruine suiker, guajillo-pepers, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, pasilla chilipeper, piment, rozijnen, tomatenpuree en ui
Keuken: Mexicaans
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: donkere rum, limoensap, munt, speculaaskruidenbitter, spuitwater en gemberstroop
Soort: sous-vide
Ingrediënten: boter, knoflook, koolzaadolie, ribeye en tijm
Soort: sous-vide
Ingrediënten: amandelen, boter, citroensap, fleur de sel, haricots verts en sjalot
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: aardappelzetmeel, arachideolie, bloem, cayennepeper, drumsticks, franks red hot original pepersaus, honingsiroop, karnemelk, kippendij, paprikapoeder, tijm, tijmblaadjes, wafels en worcestersaus
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: bloemkool, fleur de sel, garam masala, gemalen komijn, gemalen korianderzaad, gemalen kurkuma, gember, ghee, kashmiri-chilipoeder, knoflook, korianderblaadjes, limoensap en sjalot
Soort: sous-vide / vegetarisch
Toon alle 118 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789045208299
ISBN10
9045208296