Sous-vide thuis
toegankelijke recepten voor het sous-vide garen van gerechten
We hebben 118 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Sous-vide thuis , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Sous vide is een populaire kooktechniek die in restaurants al jaren gebruikt wordt, maar tot voor kort waren thuiskoks niet in staat om dezelfde resultaten te boeken, aangezien de benodigde apparatuur erg duur in aanschaf was. De laatste jaren is ere steeds meer toegankelijke sous vide-apparatuur op de markt gekomen, waardoor de techniek nu ook voor de enthousiaste thuiskok eenvoudig toe te passen is.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Sous-vide thuis
Een greep uit de 118 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, fleur de sel, lente-ui, limoenschil, olijfolie, rode chilivlokken, tijm en vastkokende aardappel
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: grapefruitschil, limoensap, tequila met grapefruit en earl grey en zout
Soort: sous-vide
Ingrediënten: gedroogde ramennoedels, gember, knoflook, lente-ui, mirin, nanami togarashi, norivel, rode miso, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, ei, varkensbouillon, varkensbuik, witte miso en witte peper
Keuken: Japans
Soort: soep/bouillon / sous-vide / pasta/noodles
Ingrediënten: erwtenscheuten, koolzaadolie, misovinaigrette, sesamolie, shichimi tōgarashi, suiker, venkel, water, zalmfilet en zout
Keuken: Japans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: mager melkpoeder, volle melk en volle yoghurt
Soort: eieren, kaas en zuivel / sous-vide
Ingrediënten: boter, cayennepeper, gedroogde oregano, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, jalapeñopepers, knoflook, koolzaadolie, koriander, lente-ui, monterey jack kaas, mosterdpoeder, pils, rode ui, runderezel, stroop, tomaten uit blik, worcestersaus en zure room
Soort: sous-vide
Ingrediënten: ciderazijn, dille, knoflook, komkommer, korianderzaad, rode chilivlokken, suiker, witte peperkorrels, zout en zwarte peperkorrels
Soort: sous-vide / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: chinees vijfkruidenpoeder, daikon, demerarasuiker, gember, geroosterde pindas, gestoomde broodjes, hoisinsaus, knoflook, koriander, sojasaus, srirachasaus, steranijs en varkensbuik
Keuken: Taiwanees
Soort: sous-vide
Ingrediënten: cashewnoten, kokosmelk, lichtbruine suiker, limoensap, sjalot, thaise basilicum, thaise groene currypasta, vissaus en winterpompoen
Keuken: Thais
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: bloemkool, fleur de sel, garam masala, gemalen komijn, gemalen korianderzaad, gemalen kurkuma, gember, ghee, kashmiri-chilipoeder, knoflook, korianderblaadjes, limoensap en sjalot
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: anijszaad, dragonblad, suiker, venkelbloempjes, venkelgroen, venkelzaad en wodka
Soort: sous-vide / drank (alcoholisch)
Ingrediënten: dille, fleur de sel, olijfolie, venkelpollen, wortels, yoghurt-dilledressing en zonnebloempitten
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, eidooier, honing, slagroom, suiker, vanillestokje, volle melk en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: chili-knoflookpasta, hoisinsaus, limoensap en ongezouten pindas
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: ei
Soort: sous-vide / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, gemalen komijn, knoflook, koriander, olijfolie, oregano, rode chilipeper, rode wijnazijn en sjalot
Keuken: Argentijns
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: bourbon, gember, guajillo-pepers, honing, kaneelstokje, kruidnagels, muskaatnoot, pimentbessen en vanillestokje
Soort: sous-vide / drank (alcoholisch)
Ingrediënten: knoflook, rode chilivlokken, san marzanotomaten uit blik en tijm
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: bouillon, cognacsaus, gemonteerde boter en kreeft
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, ei, karnemelk, lichtbruine suiker en natriumbicarbonaat
Soort: sous-vide
Toon alle 118 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789045208299
ISBN10
9045208296