Sous-vide thuis
toegankelijke recepten voor het sous-vide garen van gerechten
We hebben 118 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Sous-vide thuis , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Sous vide is een populaire kooktechniek die in restaurants al jaren gebruikt wordt, maar tot voor kort waren thuiskoks niet in staat om dezelfde resultaten te boeken, aangezien de benodigde apparatuur erg duur in aanschaf was. De laatste jaren is ere steeds meer toegankelijke sous vide-apparatuur op de markt gekomen, waardoor de techniek nu ook voor de enthousiaste thuiskok eenvoudig toe te passen is.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Sous-vide thuis
Een greep uit de 118 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bruine suiker, gemalen komijn, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, ontbeende varkensschouder, oregano, rode wijnazijn, sjalot en water
Soort: sous-vide
Ingrediënten: amandelen, boter, citroensap, fleur de sel, haricots verts en sjalot
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, eidooier, honing, slagroom, suiker, vanillestokje, volle melk en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: gecondenseerde melk, kaneelstokje, vanillestokje en zout
Keuken: Zuid Amerikaans
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, coquilles, fleur de sel, mirin, olijfolie, rode yuzu kosho, roze grapefruit, roze grapefruitsap, shisoblaadjes, shoyu, witlof en yuzusap
Keuken: Japans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: citroensap, dijonmosterd, gember, honing, koolzaadolie, sesamolie, vinaigrette en witte miso
Soort: sous-vide
Ingrediënten: bieslook, bouillon, citroensap, cognac, crème fraîche, dragon, sjalotje, witte peper en witte wijn
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: citroenschil, hibiscusbitter met roze peperkorrels, rye whiskey, venkelgroen en venkellikeur
Keuken: Amerikaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: eidooier, kristalsuiker, rietsuiker, slagroom, vanillestokje en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: citroengras, citroenschil, gember, jeneverbessen, kardemonpeulen, korianderzaad, peperkorrels, tijm en wodka
Soort: sous-vide / drank (alcoholisch)
Ingrediënten: citroengras, gember, kippendijfilet, knoflook, koolzaadolie, lichtbruine suiker, limoensap, rijstazijn, rode thaise chilipeper, sjalot, thaise basilicum en vissaus
Keuken: Vietnamees
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: bieslook, boter, cayennepeper, citroensap, engelse muffins, ei, sjalot en spinazie
Soort: sous-vide / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: chilibonenpasta, gedroogde rode chilipeper, gember, kipfilet, knoflook, koolzaadolie, lente-ui, lichtbruine suiker, maïzena, rijstazijn, rode paprika, sojasaus en szechuanpeper
Keuken: Chinees
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: basilicumbladeren, bladpeterselie, boter, chilivlokken, ei, kalkoengehakt, knoflook, marinarasaus, mozzarella, olijfolie, oud broodkruim, parmezaanse kaas en ricotta
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: fleur de sel, gele bieten, gember, goudse geitenkaas, honing, olijfolie, pistachenoten, rijstazijn, rode bieten, sinaasappelschil en venkelgroen
Soort: salade / sous-vide
Ingrediënten: bladpeterselie, gemalen komijn, knoflook, koriander, olijfolie, oregano, rode chilipeper, rode wijnazijn en sjalot
Keuken: Argentijns
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: boter, bourbon, citroensap, donkere rum, dragon, gember, lichtbruine suiker, peren, steranijspeulen, vanille-ijs, vanillestokje en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: boter, honing, kipfilet met vel, koriander, limoen, limoensap, marinade en srirachasaus
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: chimichurrisaus, gemalen komijn en vanglap
Keuken: Argentijns
Soort: sous-vide
Ingrediënten: anisette, cranberry's, dragonblad, gember, honing, limoensap, suiker, tijm en venkellikeur
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Toon alle 118 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789045208299
ISBN10
9045208296