Sous-vide thuis
toegankelijke recepten voor het sous-vide garen van gerechten
We hebben 118 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Sous-vide thuis , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Sous vide is een populaire kooktechniek die in restaurants al jaren gebruikt wordt, maar tot voor kort waren thuiskoks niet in staat om dezelfde resultaten te boeken, aangezien de benodigde apparatuur erg duur in aanschaf was. De laatste jaren is ere steeds meer toegankelijke sous vide-apparatuur op de markt gekomen, waardoor de techniek nu ook voor de enthousiaste thuiskok eenvoudig toe te passen is.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Sous-vide thuis
Een greep uit de 118 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: amandelen, anchopeper, cacao, donkerbruine suiker, guajillo-pepers, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, pasilla chilipeper, piment, rozijnen, tomatenpuree en ui
Keuken: Mexicaans
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: bourbon, gember, guajillo-pepers, honing, kaneelstokje, kruidnagels, muskaatnoot, pimentbessen en vanillestokje
Soort: sous-vide / drank (alcoholisch)
Ingrediënten: bruine suiker, gemalen komijn, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, ontbeende varkensschouder, oregano, rode wijnazijn, sjalot en water
Soort: sous-vide
Ingrediënten: amandelen, boter, citroensap, fleur de sel, haricots verts en sjalot
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, bladselderij, citroensap, couscous, krenten, olijfolie, sinaasappel, venkel en venkelloof
Keuken: Turks
Soort: salade / sous-vide
Ingrediënten: gecondenseerde kokosmelk, honing, pandanblad, pandanextract en suiker
Soort: sous-vide
Ingrediënten: abrikozen, chilivlokken, ciderazijn, citroensap, eendenborst, gedroogde abrikozen, geel mosterdzaad, gember, honing, koolzaadolie, korianderzaad, munt, olijfolie, sjalot, tijm en zwarte peperkorrels
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: boter, bourbon, citroensap, donkere rum, dragon, gember, lichtbruine suiker, peren, steranijspeulen, vanille-ijs, vanillestokje en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: citroenzuurpoeder, gedroogde lavendel, grapefruitschil, kinaschors, siroop, suiker en water
Soort: sous-vide
Ingrediënten: ei
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: donkerbruine suiker, knoflook, kokosazijn, laurierblad, sojasaus, thaise chilipeper, varkensribben en vissaus
Soort: sous-vide
Ingrediënten: bourbon, eidooier, honing, slagroom, suiker, vanillestokje, volle melk en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: anisette, cranberry's, dragonblad, gember, honing, limoensap, suiker, tijm en venkellikeur
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: boter, ei, eidooier, meyer-citroenrasp, meyer-citroensap, suiker en zout
Soort: sous-vide
Ingrediënten: appelmoes, appelstroop, eidooier, honing, kaneelstokje, slagroom, suiker, vanillestokje, volle melk en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroensap, dragon, fleur de sel, hazelnoten, honing, kervel, pastinaak, peterselie en sinaasappelsap
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, coquilles, fleur de sel, mirin, olijfolie, rode yuzu kosho, roze grapefruit, roze grapefruitsap, shisoblaadjes, shoyu, witlof en yuzusap
Keuken: Japans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: cacaopoeder, eidooier, honing, koffielikeur, slagroom, suiker, vanillestokje, volle melk en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, crème fraîche, kalkoen, kalkoenbouillon, knoflook, salie, sjalot, suiker, tijm en witte wijn
Keuken: Amerikaans
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: geel mosterdzaad, ijsklontjes, korianderzaad, kristalsuiker, laurierblad, lichtbruine suiker, peperkorrels, pink salt, rundernaborst en zout
Keuken: Roemeens / Amerikaans
Soort: sous-vide
Toon alle 118 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789045208299
ISBN10
9045208296