Sous-vide thuis
toegankelijke recepten voor het sous-vide garen van gerechten
We hebben 118 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Sous-vide thuis , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Sous vide is een populaire kooktechniek die in restaurants al jaren gebruikt wordt, maar tot voor kort waren thuiskoks niet in staat om dezelfde resultaten te boeken, aangezien de benodigde apparatuur erg duur in aanschaf was. De laatste jaren is ere steeds meer toegankelijke sous vide-apparatuur op de markt gekomen, waardoor de techniek nu ook voor de enthousiaste thuiskok eenvoudig toe te passen is.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Sous-vide thuis
Een greep uit de 118 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, ei, karnemelk, lichtbruine suiker en natriumbicarbonaat
Soort: sous-vide
Ingrediënten: cacaopoeder, eidooier, honing, koffielikeur, slagroom, suiker, vanillestokje, volle melk en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, eikhaas, kastanjechampignons, knoflook, oesterzwammen, olijfolie, rozemarijn, sjalot, sojasaus, tijm en vanglap
Soort: sous-vide
Ingrediënten: cashewnoten, kokosmelk, lichtbruine suiker, limoensap, sjalot, thaise basilicum, thaise groene currypasta, vissaus en winterpompoen
Keuken: Thais
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: chipotlepeper in adobosaus, gemalen komijn, koolzaadolie, koriander, limoen, limoensap, maistortilla, queso fresco, rode ui, zoete aardappel en zure room
Soort: salade / sous-vide
Ingrediënten: bourbon, eidooier, honing, slagroom, suiker, vanillestokje, volle melk en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, dille, honing, olijfolie en volle yoghurt
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: anisette, cranberry's, dragonblad, gember, honing, limoensap, suiker, tijm en venkellikeur
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: amandelen, bladselderij, citroensap, couscous, krenten, olijfolie, sinaasappel, venkel en venkelloof
Keuken: Turks
Soort: salade / sous-vide
Ingrediënten: boter, crème fraîche, russet-aardappels, slagroom en volle melk
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: koolzaadolie, olijfolie, russet-aardappels en tijm
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: aardappelzetmeel, arachideolie, bloem, cayennepeper, drumsticks, franks red hot original pepersaus, honingsiroop, karnemelk, kippendij, paprikapoeder, tijm, tijmblaadjes, wafels en worcestersaus
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: citroengras, citroenschil, gember, jeneverbessen, kardemonpeulen, korianderzaad, peperkorrels, tijm en wodka
Soort: sous-vide / drank (alcoholisch)
Ingrediënten: gemalen komijn, gemalen koriander, geroosterde pindas, kokosmelk, koolzaadolie, korianderblaadjes, kurkuma, lichtbruine suiker, limoen, limoensap, pindakaas, rode currypasta, sojasaus, varkenskabonades en vissaus
Keuken: Aziatisch
Soort: sous-vide
Ingrediënten: couscoussalade, kwartel en zaatar
Keuken: Turks
Soort: sous-vide
Ingrediënten: cherrytomaten, citroensap, citroenschil, laurierblad, marjolein, octopus, olijfolie, olijvenvinaigrette en rucola
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: bieslook, boter, cayennepeper, citroensap, engelse muffins, ei, sjalot en spinazie
Soort: sous-vide / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: bourbon, gember, guajillo-pepers, honing, kaneelstokje, kruidnagels, muskaatnoot, pimentbessen en vanillestokje
Soort: sous-vide / drank (alcoholisch)
Ingrediënten: bladpeterselie, citroensap, cornichons, dille, dragon, mayonaise, sjalot en zure room
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, diepvriesmaiskorrels, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, knoflook, koolzaadolie, koriander, limoensap, padrónpeper, peterselie, rode paprika, rode ui, snijbonen en varkenskabonades
Keuken: Amerikaans
Soort: sous-vide
Toon alle 118 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789045208299
ISBN10
9045208296