Sous-vide thuis
toegankelijke recepten voor het sous-vide garen van gerechten
We hebben 118 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Sous-vide thuis , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Sous vide is een populaire kooktechniek die in restaurants al jaren gebruikt wordt, maar tot voor kort waren thuiskoks niet in staat om dezelfde resultaten te boeken, aangezien de benodigde apparatuur erg duur in aanschaf was. De laatste jaren is ere steeds meer toegankelijke sous vide-apparatuur op de markt gekomen, waardoor de techniek nu ook voor de enthousiaste thuiskok eenvoudig toe te passen is.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Sous-vide thuis
Een greep uit de 118 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: croissants, manchego, salsa verde, serranoham en ei
Keuken: Spaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: gemalen komijn, gemalen koriander, geroosterde pindas, kokosmelk, koolzaadolie, korianderblaadjes, kurkuma, lichtbruine suiker, limoen, limoensap, pindakaas, rode currypasta, sojasaus, varkenskabonades en vissaus
Keuken: Aziatisch
Soort: sous-vide
Ingrediënten: ahornsiroop, bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, citroensap, pastinaak, gember, kaneel, kokosolie, kokosrasp, kristalsuiker, nootmuskaat, poedersuiker, roomkaas, sinaasappelrasp, speculaaskruidenbitter, vanille-extract en zuiveringszout
Soort: sous-vide / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: erwtenscheuten, koolzaadolie, misovinaigrette, sesamolie, shichimi tōgarashi, suiker, venkel, water, zalmfilet en zout
Keuken: Japans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, dulche de leche, ei, kristalsuiker, maïzena, poedersuiker, rum, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en zout
Keuken: Argentijns
Soort: sous-vide / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: gedroogde ramennoedels, gember, knoflook, lente-ui, mirin, nanami togarashi, norivel, rode miso, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, ei, varkensbouillon, varkensbuik, witte miso en witte peper
Keuken: Japans
Soort: soep/bouillon / sous-vide / pasta/noodles
Ingrediënten: avocado, limoensap en zure room
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: grapefruitschil, limoensap, tequila met grapefruit en earl grey en zout
Soort: sous-vide
Ingrediënten: citroenschil, gedroogde hibiscusbloemen, roze peperkorrels, saffraandraadjes, sinaasappelschil, suiker en wodka
Soort: sous-vide / drank (alcoholisch)
Ingrediënten: koolzaadolie, olijfolie, russet-aardappels en tijm
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: boter, honing, kipfilet met vel, koriander, limoen, limoensap, marinade en srirachasaus
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: basilicum, diepvriesmaiskorrels, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, knoflook, koolzaadolie, koriander, limoensap, padrónpeper, peterselie, rode paprika, rode ui, snijbonen en varkenskabonades
Keuken: Amerikaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: appelmoes, appelstroop, eidooier, honing, kaneelstokje, slagroom, suiker, vanillestokje, volle melk en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: eidooier, kristalsuiker, rietsuiker, slagroom, vanillestokje en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, ciderazijn, citroen, ei, groene kool, hoisinsaus, ketchup, kipfilet, koolzaadolie, lichtbruine suiker, panko, sojasaus, srirachasaus en worcestersaus
Keuken: Japans
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: citroensap, dijonmosterd, koolzaadolie en ei
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: bieslook, crème fraîche, groentebouillon, knoflookconfit, laurierblad, pompoenpitten, sjalot en winterpompoen
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: donkerbruine suiker, gember, kaneel, kipvleugels, knoflook, lente-ui, limoen, limoensap, madame jeanettes, nootmuskaat, piment, sojasaus en tijm
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: boter, bourbon, citroensap, donkere rum, dragon, gember, lichtbruine suiker, peren, steranijspeulen, vanille-ijs, vanillestokje en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, eikhaas, kastanjechampignons, knoflook, oesterzwammen, olijfolie, rozemarijn, sjalot, sojasaus, tijm en vanglap
Soort: sous-vide
Toon alle 118 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789045208299
ISBN10
9045208296