Sous-vide thuis
toegankelijke recepten voor het sous-vide garen van gerechten
We hebben 118 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Sous-vide thuis , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Sous vide is een populaire kooktechniek die in restaurants al jaren gebruikt wordt, maar tot voor kort waren thuiskoks niet in staat om dezelfde resultaten te boeken, aangezien de benodigde apparatuur erg duur in aanschaf was. De laatste jaren is ere steeds meer toegankelijke sous vide-apparatuur op de markt gekomen, waardoor de techniek nu ook voor de enthousiaste thuiskok eenvoudig toe te passen is.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Sous-vide thuis
Een greep uit de 118 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bourbon, eidooier, honing, slagroom, suiker, vanillestokje, volle melk en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: basilicumbladeren, bladpeterselie, boter, chilivlokken, ei, kalkoengehakt, knoflook, marinarasaus, mozzarella, olijfolie, oud broodkruim, parmezaanse kaas en ricotta
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: agavesiroop, earlgreythee, grapefruitsap, grapefruitschil, sinaasappelsap, sinaasappelschil en tequila
Soort: sous-vide
Ingrediënten: boter, ei, eidooier, meyer-citroenrasp, meyer-citroensap, suiker en zout
Soort: sous-vide
Ingrediënten: chilibonenpasta, gedroogde rode chilipeper, gember, kipfilet, knoflook, koolzaadolie, lente-ui, lichtbruine suiker, maïzena, rijstazijn, rode paprika, sojasaus en szechuanpeper
Keuken: Chinees
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: cherrytomaten, citroensap, citroenschil, laurierblad, marjolein, octopus, olijfolie, olijvenvinaigrette en rucola
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: citroengras, gember, kippendijfilet, knoflook, koolzaadolie, lichtbruine suiker, limoensap, rijstazijn, rode thaise chilipeper, sjalot, thaise basilicum en vissaus
Keuken: Vietnamees
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: avocadocrème, chilipeper, chilisaus, chinese kool, fleur de sel, heilbot, korianderblaadjes, limoen, limoenschil, maistortilla, olijfolie en oregano
Keuken: Amerikaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: gember, kristalsuiker, rietsuiker, siroop en water
Soort: sous-vide
Ingrediënten: boter, franks red hot original pepersaus en honing
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: citroensap, dijonmosterd, gember, honing, koolzaadolie, sesamolie, vinaigrette en witte miso
Soort: sous-vide
Ingrediënten: chinees vijfkruidenpoeder, daikon, demerarasuiker, gember, geroosterde pindas, gestoomde broodjes, hoisinsaus, knoflook, koriander, sojasaus, srirachasaus, steranijs en varkensbuik
Keuken: Taiwanees
Soort: sous-vide
Ingrediënten: bieslook, bouillon, citroensap, cognac, crème fraîche, dragon, sjalotje, witte peper en witte wijn
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: eendenbout, koolzaadolie, rode molesaus en sesamzaad
Keuken: Mexicaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: couscoussalade, kwartel en zaatar
Keuken: Turks
Soort: sous-vide
Ingrediënten: mager melkpoeder, volle melk en volle yoghurt
Soort: eieren, kaas en zuivel / sous-vide
Ingrediënten: blended scotch whisky, citroensap, islay whiskey, stemgember en gemberstroop
Soort: sous-vide
Ingrediënten: boter, cayennepeper, gedroogde oregano, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, jalapeñopepers, knoflook, koolzaadolie, koriander, lente-ui, monterey jack kaas, mosterdpoeder, pils, rode ui, runderezel, stroop, tomaten uit blik, worcestersaus en zure room
Soort: sous-vide
Ingrediënten: knoflook, rode chilivlokken, san marzanotomaten uit blik en tijm
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: bladpeterselie, citroensap, cornichons, dille, dragon, mayonaise, sjalot en zure room
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide / vegetarisch
Toon alle 118 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789045208299
ISBN10
9045208296