Sous-vide thuis
toegankelijke recepten voor het sous-vide garen van gerechten
We hebben 118 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Sous-vide thuis , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Sous vide is een populaire kooktechniek die in restaurants al jaren gebruikt wordt, maar tot voor kort waren thuiskoks niet in staat om dezelfde resultaten te boeken, aangezien de benodigde apparatuur erg duur in aanschaf was. De laatste jaren is ere steeds meer toegankelijke sous vide-apparatuur op de markt gekomen, waardoor de techniek nu ook voor de enthousiaste thuiskok eenvoudig toe te passen is.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Sous-vide thuis
Een greep uit de 118 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, knoflook, koolzaadolie, ossenhaas, rodewijnsaus en tijm
Keuken: Frans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: citroengras, citroenschil, gember, jeneverbessen, kardemonpeulen, korianderzaad, peperkorrels, tijm en wodka
Soort: sous-vide / drank (alcoholisch)
Ingrediënten: balsamicoazijn, eikhaas, kastanjechampignons, oesterzwam, olijfolie, shiitake, sojasaus en tijm
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: citroengras, gember, kippendijfilet, knoflook, koolzaadolie, lichtbruine suiker, limoensap, rijstazijn, rode thaise chilipeper, sjalot, thaise basilicum en vissaus
Keuken: Vietnamees
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: croissants, manchego, salsa verde, serranoham en ei
Keuken: Spaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: boter, fleur de sel, lente-ui, limoenschil, olijfolie, rode chilivlokken, tijm en vastkokende aardappel
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: avocadocrème, chilipeper, chilisaus, chinese kool, fleur de sel, heilbot, korianderblaadjes, limoen, limoenschil, maistortilla, olijfolie en oregano
Keuken: Amerikaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: boter, citroensap, dragon, fleur de sel, hazelnoten, honing, kervel, pastinaak, peterselie en sinaasappelsap
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: gecondenseerde melk, kaneelstokje, vanillestokje en zout
Keuken: Zuid Amerikaans
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: gedroogde ramennoedels, gember, knoflook, lente-ui, mirin, nanami togarashi, norivel, rode miso, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, ei, varkensbouillon, varkensbuik, witte miso en witte peper
Keuken: Japans
Soort: soep/bouillon / sous-vide / pasta/noodles
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, tijm en zout
Soort: sous-vide
Ingrediënten: citroenschil, hibiscusbitter met roze peperkorrels, rye whiskey, venkelgroen en venkellikeur
Keuken: Amerikaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: abrikozen, chilivlokken, ciderazijn, citroensap, eendenborst, gedroogde abrikozen, geel mosterdzaad, gember, honing, koolzaadolie, korianderzaad, munt, olijfolie, sjalot, tijm en zwarte peperkorrels
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: citroenzuurpoeder, gedroogde lavendel, grapefruitschil, kinaschors, siroop, suiker en water
Soort: sous-vide
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, donkerbruine suiker, guinness, hoisinsaus, knoflook, laurierblad, runderbouillon en runderribbetjes
Keuken: Iers
Soort: sous-vide
Ingrediënten: bladpeterselie, cayennepeper, citroensap, dille, dillezaad, gedroogde kersen, gemalen kaneel, gemalen komijn, karwijzaad, koffie, koolzaadolie, lichtbruine suiker, olijfolie, paprikapoeder, rode kool, sjalot, varkenshaas en wilde rijst
Soort: sous-vide
Ingrediënten: dulche de leche, eidooier, fleur de sel, slagroom, vanillestokje en volle melk
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: ahornsiroop, bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, citroensap, pastinaak, gember, kaneel, kokosolie, kokosrasp, kristalsuiker, nootmuskaat, poedersuiker, roomkaas, sinaasappelrasp, speculaaskruidenbitter, vanille-extract en zuiveringszout
Soort: sous-vide / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: donkere rum, limoensap, munt, speculaaskruidenbitter, spuitwater en gemberstroop
Soort: sous-vide
Ingrediënten: gemalen komijn, gemalen koriander, lichtbruine suiker, oregano, sesamzaad en sumak
Keuken: Turks
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / sous-vide
Toon alle 118 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789045208299
ISBN10
9045208296