Verse citroenmelisse

Verse citroenmelisse wordt beschouwd als citroenmelisse.

Zoek naar verse citroenmelisse in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met verse citroenmelisse in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste verse citroenmelisse recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient verse citroenmelisse:

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Kipsalade à la Apicius - sala cattabia apiciana

Ingrediënten:
augurk, azijn, boter, citroensap, distelolie, gemberwortel, grahambrood, honing, kalfszwezerik, kippenborst, melk, pecorino, peper, pijnboompitten, selderij, sultana's, ui, verse citroenmelisse, verse koriander, verse munt, vloeibare honing, volkorenbrood, wijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kaffirolie

Ingrediënten:
citroenmelisse, kaffir limoenschil en zonnebloemolie

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / condiment
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Recept uit Groot handboek koken:

Kruidenazijn

Ingrediënten:
basilicum, citroenmelisse, dragon, munt, rozemarijn, tijm en wittewijnazijn

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / azijn
Een recept uit Luk Thys, Sandra Bekkari, Lisa Valcke en Lieven Gouwy - Nooit meer diëten

Diner / nagerecht uit Nooit meer diëten:

ijslolly's

Ingrediënten:
aardbeien, banaan, blauwe bessen, braambessen, citroenmelisse, kiwi's, mango, munt en zoete witte druiven

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Dungeness Crab

Ingrediënten:
amandelolie, citroenmelisse, krabvlees, lente-ui, limoensap, mayonaise, seizoenkruiden en vanillemerg

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Druivensalade

Ingrediënten:
citroen, citroenmelisse, druiven, druivensap, gekonfijte citroenschil, gemalen hazelnoten, krenten en rozijnen

Soort:
fruit
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Sinaasappelrijstgebakjes

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bladgelatine, citroenmelisse, dessertrijst, geconcentreerd sinaasappelsap, kaneelstokje, kardemom, limoenschil, serehpoeder, slagroom en zure room

Soort:
rijst / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch