3 - Topkoks voor thuiskoks
Een boek van
We hebben 52 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 3 - Topkoks voor thuiskoks , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Publieksprijs
Over Topkoks voor thuiskoks deel 3
Voor Topkoks voor Thuiskoks 3 vroegen we 52 nationale en internationale chefs naar hun favoriete gerecht. Geen gerechten met ingewikkelde trucs zoals ze die in hun restaurants wel eens uithalen, maar lekkere recepten die elke thuiskok zelf kan maken. Het resultaat: een bijzondere bundeling van wereldgerechten van El Bulli, Herman den Blijker, Filip Claeys, Ramon Beuk, Sergio Hermans en vele anderen, waarvoor ze hun inspiratie haalden uit verre landen, bij exotische buren of simpelweg uit eigen achtertuin. De opbrengst van dit kookboek gaat naar het schoolvoedselprogramma van het World Food Programme. Ieder verkocht boek is 40 schoolmaaltijden voor een kind in Malawi.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit 3 - Topkoks voor thuiskoks
Een greep uit de 52 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: basilicum, bieslook, boter, doperwt, filodeeg, opperdoezer-ronde, rodemulfilets en sukade (vlees)
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: cavaillonmeloen, gelatine, kokosmelk, munt, ricard en suiker
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: babybladspinazie, boter, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, knoflookpuree, laurier, prei, room, sjalot, tijm, wilde paddestoelen en witte wijn
Soort: gevogelte
Ingrediënten: avocado, chilisaus, citroen, crème fraîche, ijsbergsla, koriander, lente-ui, limoen, olijfolie, room, sinaasappel, suiker en zalmfilet
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bosui, boter, grietfilets, laurier, olijfolie, steranijs, visbouillon en winterwortel
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aceto balsamico, brickdeeg, eiwit, filodeeg, gamba's, hollandse garnalen, kippenfond, mascarpone, olijfolie, parmezaanse kaas, risotto, rucola, sjalot, witte wijn en zeebaarsfilets
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: basilicum, bleekselderij, cantharel, glasnoedels, knoflook, komkommer, olijfolie, tomaat en zeekreeft
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: basilicum, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, roomboter, tagliatelle en tomaten in blik
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, bospeen, doperwt, groene asperge, knolselderij, laurier, madeira, olie, ossenhaas, ossenstaart, peperkorrels, port, prei, tijm, tuinboon, ui en wortel
Soort: vlees
Ingrediënten: buffelmozzarella, dragonblaadjes, eiwit, frituurolie, hollandse garnalen, olijfolie, paneermeel, risotto, rode paprika, sjalot, visbouillon en witte wijn
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, chilipoeder, citroenschil, gember, groene kruiden, groentebouillon, jonge bladspinazie, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, poedersuiker, sinaasappelschil, vanillestokje, witte asperge en zalmforelfilets
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: knoflook, laurier, peterselie, tijm, ui, varkenspoot, varkensreuzel en witte wijn
Soort: vlees
Ingrediënten: courgette, extra vierge-olijfolie, knoflook, linguine, peterselie, sjalot en venusschelp
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: avocado, azijn, bloem, brood, cherrytomaten, citroensap, eiwit, extra vierge-olijfolie, knoflook, tonijn, trostomaat en zwarte olijven
Soort: carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: appel, appelsap, boter, eendenborst, eendengehakt, honing, kippenfond, olijfolie, sojasaus, spinazie, suiker, tijm, ui en wilde paddestoelen
Soort: wild en gevogelte
Ingrediënten: ansjovis, bindsla, brood, grove mosterd, kippenfond, knoflookpuree, parmezaanse kaas, pimentpuree, room, sambal oelek en ui
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: bloem, citroen, cognac, ei, foelie, geitenkwark, gele basterdsuiker, kaneelstokje, kersen, rode port, sinaasappel, steranijs en vanillestokje
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: avocado, bruisend water, eidooier, komkommer, kwark, limoen, mosterd, munt, oesters, olijfolie, rietsuiker, wasabi, witte rum en zeebaarsfilet
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: augurk, cheddar, eendenvet, ei, ijsbergsla, ketchup, miniburgerbroodjes, mosterd, mosterdzaad, rode ui, rundergehakt, tijm, tomaat, ui en venkelzaad
Soort: vlees
Ingrediënten: avocado, feta, koriander, nali-saus, peterselie, sla en tomaten
Soort: vegetarisch
Toon alle 52 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789079824045
ISBN10
9079824046