- 3 - Topkoks voor thuiskoks

3 - Topkoks voor thuiskoks

Een boek van

We hebben 52 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 3 - Topkoks voor thuiskoks, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Publieksprijs

Over Topkoks voor thuiskoks deel 3

Voor Topkoks voor Thuiskoks 3 vroegen we 52 nationale en internationale chefs naar hun favoriete gerecht. Geen gerechten met ingewikkelde trucs zoals ze die in hun restaurants wel eens uithalen, maar lekkere recepten die elke thuiskok zelf kan maken.
Het resultaat: een bijzondere bundeling van wereldgerechten van El Bulli, Herman den Blijker, Filip Claeys, Ramon Beuk, Sergio Hermans en vele anderen, waarvoor ze
hun inspiratie haalden uit verre landen, bij exotische buren of simpelweg uit eigen achtertuin.

De opbrengst van dit kookboek gaat naar het schoolvoedselprogramma van het World Food Programme. Ieder verkocht boek is 40 schoolmaaltijden voor een kind in Malawi.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit 3 - Topkoks voor thuiskoks

Een greep uit de 52 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - 3 - Topkoks voor thuiskoks

Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:

Kreeftensoep met maïs

Ingrediënten:
aardappel, bacon, boter, cantharel, gele ui, kreeft, kreeftenbouillon, maiskolven, melk, olie, room, saffraan, selderij en suiker

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - 3 - Topkoks voor thuiskoks

Diner / lunch / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:

In rode biet gemarineerde zalm

Ingrediënten:
bloemkool, boter, bruine basterdsuiker, citroen, foelie, kardemompeul, korianderzaad, mimolettekaas, nootmuskaat, rode biet, suiker, wijnazijn, witte peperkorrels, witte wijn, zalm en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 52 recepten in dit boek