Nigella Lawson - Hoe te eten

Hoe te eten

het plezier van koken en good food

Een boek van Nigella Lawson

We hebben 291 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Hoe te eten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Over hoe te eten

Hoe te eten betekende Nigella’s doorbraak in Engeland en werd uitgeroepen tot kookboek van het jaar. Nog meer dan over koken en het nauwgezet volgen van recepten gaat het over het ontwikkelen van een goed begrip voor eten. Bij Nigella telt vooral het genieten: de geur van het gerecht, het tussentijds proeven, de warmte van de keuken en het gevoel van geborgenheid bij ouderwetse recepten die van moeder op dochter overgaan. “Koken kun je pas echt als je van eten houdt” is haar motto. Vandaar hoe te eten in plaats van hoe te koken. En Nigella maakt wat ze wil: van fast food tot uitgebreide diners, van comfort food tot hapjes voor baby’s en kinderen, alles is even verrukkelijk, vers en makkelijk te bereiden


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Hoe te eten

Een greep uit de 291 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Hoe te eten:

amandelkoek met oranjebloesemwater

Ingrediënten:
amandelen, amandelessence, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, oranjebloesemwater en sinaasappel

Soort:
zoete hapjes / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Buffet / bijgerecht uit Hoe te eten:

Couscous met kersen en kikkererwten

Ingrediënten:
boter, bouillonpoeder, couscous, gedroogde zure kersen, gemalen komijn, kaneel, kikkererwten en pijnboompitjes

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / nagerecht uit Hoe te eten:

Echte Engelse trifle

Ingrediënten:
amandelen, boysonberryjam, brioche, challe, eidooier, frambozen, frambozenjam, grand marnier, koffieroom, kristalsuiker, marsala, sinaasappel, slagroom, suiker en trifle sponge

Keuken:
Brits
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Mul met knoflook en rozemarijn

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, rode mullet, rozemarijn, sinaasappel, vermout en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:

Blini's

Ingrediënten:
bloem, boekweitmeel, boter, crème fraîche, ei, gerookte zalm, gist, kaviaar, melk, smetana, suiker, zout, zoute haring en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Rundvlees en bonen met pasta

Ingrediënten:
bleekselderij, borlottibonen, bouillon, knoflook, macaroni, olie, parmezaanse kaas, rode wijn, rundergehakt, tomaten uit blik, ui en wortel

Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Bijgerecht uit Hoe te eten:

Prei uit de oven

Ingrediënten:
grof zout, olijfolie en prei

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / nagerecht uit Hoe te eten:

Chocolade-frambozenpuddingtaart

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, cacaopoeder, crème de framboise, eau de framboise, ei, frambozen, kristalsuiker, oploskoffie, pure chocolade, taart, zelfrijzend bakmeel en zwarte koffie

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten:

Crostini met paddestoelen

Ingrediënten:
brood, knoflook, olijfolie, paddestoelen, parmezaanse kaas, peterselie en tijm

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten:

Crostini met garnalen en aubergine

Ingrediënten:
aubergine, brood, gedroogde rode chilipeper, knoflook, koriander, olijfolie, thais basilicum en tijgergarnalen

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Ossenstaart met mackeson en marjolein

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, gedroogde marjolein, gemalen foelie, gemalen kruidnagel, knoflook, laurier, mackeson, mosterdpoeder, olie, ossenstaart, pruimtomaten in blik, runderbouillon, ui, vet en wortel

Soort:
stoofgerecht / vlees
Toon alle 291 recepten in dit boek