Nigella Lawson - Hoe te eten

Hoe te eten

het plezier van koken en good food

Een boek van Nigella Lawson

We hebben 291 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Hoe te eten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Over hoe te eten

Hoe te eten betekende Nigella’s doorbraak in Engeland en werd uitgeroepen tot kookboek van het jaar. Nog meer dan over koken en het nauwgezet volgen van recepten gaat het over het ontwikkelen van een goed begrip voor eten. Bij Nigella telt vooral het genieten: de geur van het gerecht, het tussentijds proeven, de warmte van de keuken en het gevoel van geborgenheid bij ouderwetse recepten die van moeder op dochter overgaan. “Koken kun je pas echt als je van eten houdt” is haar motto. Vandaar hoe te eten in plaats van hoe te koken. En Nigella maakt wat ze wil: van fast food tot uitgebreide diners, van comfort food tot hapjes voor baby’s en kinderen, alles is even verrukkelijk, vers en makkelijk te bereiden


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Hoe te eten

Een greep uit de 291 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch uit Hoe te eten:

Krabtaart met saffraan

Ingrediënten:
bloem, boter, bruin krabvlees, double cream, eidooier, knoflook, laurier, pruimtomaten in blik, saffraan, slagroom, tijm en wit krabvlees

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten 1 notitie

Bijgerecht uit Hoe te eten:

Gebakken aardappelen uit de oven

Ingrediënten:
aardappel, braadvet, ganzenvet, griesmeel, semolina en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Snack of tussendoortje uit Hoe te eten:

De koekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, golden syrup, kaneel, lichtbruine basterdsuiker, nootmuskaat en zout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Bijgerecht uit Hoe te eten:

Erwtenorzotto

Ingrediënten:
boter, bouillon, diepvrieserwten, double cream, parelgort, parmezaanse kaas, ui, vermout en witte wijn

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Kip in het pannetje

Ingrediënten:
bladpeterselie, grof zeezout, kip, knoflook, nieuwe aardappel, olijfolie, rode paprika en rode ui

Soort:
gevogelte
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Kabeljauw met clams

Ingrediënten:
bieslook, boter, cayennepeper, droge sherry, kabeljauwfilet, knoflook, maïsmeel, olie, palourdes en peterselie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Bijgerecht uit Hoe te eten:

Prei uit de oven

Ingrediënten:
grof zout, olijfolie en prei

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Bijgerecht uit Hoe te eten:

Kalkoenjus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, kalkoenorganen, marsala, peperkorrels, ui, wortel en zwoerd

Soort:
gevogelte
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / nagerecht uit Hoe te eten:

Ierse tarte tatin

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, kristalsuiker, rabarber en volle melk

Keuken:
Iers
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Zeeduivel uit de oven

Ingrediënten:
citroenschil, peper, peterselie, waterkers, zeeduivelstaart en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Gefrituurde garnalenkoekjes

Ingrediënten:
bloem, garnalen, knoflook, lente-ui, olijfolie en sherry

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 291 recepten in dit boek