Nigella Lawson - Hoe te eten

Hoe te eten

het plezier van koken en good food

Een boek van Nigella Lawson

We hebben 291 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Hoe te eten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Over hoe te eten

Hoe te eten betekende Nigella’s doorbraak in Engeland en werd uitgeroepen tot kookboek van het jaar. Nog meer dan over koken en het nauwgezet volgen van recepten gaat het over het ontwikkelen van een goed begrip voor eten. Bij Nigella telt vooral het genieten: de geur van het gerecht, het tussentijds proeven, de warmte van de keuken en het gevoel van geborgenheid bij ouderwetse recepten die van moeder op dochter overgaan. “Koken kun je pas echt als je van eten houdt” is haar motto. Vandaar hoe te eten in plaats van hoe te koken. En Nigella maakt wat ze wil: van fast food tot uitgebreide diners, van comfort food tot hapjes voor baby’s en kinderen, alles is even verrukkelijk, vers en makkelijk te bereiden


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Hoe te eten

Een greep uit de 291 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Teriyaki van makreel

Ingrediënten:
makreel, mirin, sake, sojasaus en suiker

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / nagerecht uit Hoe te eten:

Rabarberschuimtaart

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, rabarber, sinaasappelsap en wijnsteenzuur

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Lamsvlees met kikkererwten

Ingrediënten:
bloem, dubbelkoolzure soda, kikkererwten, knoflook, koriander, laurier, olijfolie, peterselie, rode chilipeper, rode ui, rozemarijn, tomaten, ui en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Hoe te eten:

Witlofsalade met mosterd

Ingrediënten:
ciderazijn, crème fraîche, dijonmosterd, extra vierge-olijfolie, sherryazijn en witlof

Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Bijgerecht uit Hoe te eten:

Libanese moussaka

Ingrediënten:
baby-aubergines, granaatappelsiroop, kaneel, kikkererwten, knoflook, koriander, munt, olijfolie, peterselie, piment, tomaat, ui en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / nagerecht uit Hoe te eten:

Citroenpastei

Ingrediënten:
boter, citroen, ei, eidooier, plantaardig bakvet, suiker, taart en zelfrijzend bakmeel

Soort:
zoet
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch / bijgerecht uit Hoe te eten:

Taboulé

Ingrediënten:
bladpeterselie, bulgur, citroen, lente-ui, munt, olijfolie en tomaten

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Recept uit Hoe te eten:

Harissa

Ingrediënten:
gedroogde chilipeper, grof zeezout, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie en sherryazijn

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:

Miso-bouillon met groenten

Ingrediënten:
broccoli, courgette, groentebouillonpoeder, koriander, miso, peterselie, raapjes, sugar snaps, waterkers en wortel

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / nagerecht uit Hoe te eten:

Pig's bum

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, ei, melk, rabarber, suiker, vanille-extract en zelfrijzend bakmeel

Soort:
zoet
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Basisrecept uit Hoe te eten:

Korstdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, crème fraîche, eidooier, sinaasappelsap, yoghurt en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Moules marinière

Ingrediënten:
boter, knoflook, mosselen, peterselie, sjalot en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 291 recepten in dit boek