Hoe te eten
het plezier van koken en good food
We hebben 291 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Hoe te eten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Over hoe te eten
Hoe te eten betekende Nigella’s doorbraak in Engeland en werd uitgeroepen tot kookboek van het jaar. Nog meer dan over koken en het nauwgezet volgen van recepten gaat het over het ontwikkelen van een goed begrip voor eten. Bij Nigella telt vooral het genieten: de geur van het gerecht, het tussentijds proeven, de warmte van de keuken en het gevoel van geborgenheid bij ouderwetse recepten die van moeder op dochter overgaan. “Koken kun je pas echt als je van eten houdt” is haar motto. Vandaar hoe te eten in plaats van hoe te koken. En Nigella maakt wat ze wil: van fast food tot uitgebreide diners, van comfort food tot hapjes voor baby’s en kinderen, alles is even verrukkelijk, vers en makkelijk te bereiden
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Hoe te eten
Een greep uit de 291 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: ansjovisfilet, boter, lendebiefstuk, olijfolie, rode wijn, zwarte olijven en zwarte peper
Soort: vlees
Ingrediënten: bakpoeder, boter, ei, fijne kristalsuiker, instantglazuur, melk, poedersuiker, rode bigarreaux, vanille-extract, voedingskleurstof en zelfrijzend bakmeel
Soort: zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: brood, groene olijvenpasta, paprika en peterselie
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Ingrediënten: banaansjalot, bieslook, boter, cantharellen, champignons, droge sherry, gedroogde porcini, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, portobello's, shiitake en trompettes de la mort
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, grof zeezout, kip, knoflook, nieuwe aardappel, olijfolie, rode paprika en rode ui
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boter, butternutsquash, chili-olie, courgette, couscous, gemalen korianderzaad, harissa, kabochapompoen, kaneel, kikkererwten, knoflook, komijn, koolraap, koriander, olijfolie, paprikapoeder, pastinaak, peterselie, pijnboompitjes, pruimtomaten in blik, raapje, saffraan, sinaasappelschil, sultana's, ui en wortel
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Ingrediënten: boter, cacao, donkerbruine basterdsuiker, ei, hazelnoten, kristalsuiker, pure chocolade, vanille-extract, volle melk en zelfrijzend bakmeel
Soort: zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: fijne kristalsuiker, gelatine, muskaatwijn, rabarber en sinaasappel
Soort: zoet
Ingrediënten: aardappel, arrowroot, bleekselderij, boter, calvados, citroenschil, gans, ganzenmaag, ganzenvet, kippenbouillon, knoflook, madera, olie, rode-bessengelei, rookspek, salie, ui en wortel
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte
Ingrediënten: chinese rijstwijn, dubbelkoolzure soda, gedroogde chilipeper, knoflook, lente-ui, maïsolie, noedels, saffloerolie, sake, schelpdieren, thais basilicum en vissaus
Keuken: Thais
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: balsamicoazijn, bleekselderij, gedroogde cannellinebonen, gedroogde chilipeper, gedroogde witte bonen, halskarbonade, knoflook, laurier, olijfolie, peperkorrels, portobello, rode wijn, sinaasappel, tijm, ui en wortel
Soort: vlees
Ingrediënten: arborio-rijst, bananensjalotten, boter, bouillon, canarolirijst, doperwtjes, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, ui, vermout en witte wijn
Soort: risotto
Ingrediënten: bruine suiker, double cream, griekse yoghurt en slagroom
Soort: zoet / vegetarisch
Ingrediënten: appel, bloem, deeg, ei, lichtbruine basterdsuiker, room en taart
Soort: zoet / vegetarisch
Ingrediënten: gedroogde chilipeper, grof zeezout, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie en sherryazijn
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Ingrediënten: borlottibonen, cannellinibonen, knoflook, olijfolie, peterselie, salie, ui en wortel
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: damastpruimen, donkerbruine basterdsuiker, gemengde specerijen, kristalsuiker, lichtbruine basterdsuiker, poedersuiker en slagroom
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: brood, gorgonzola, marsala, mascarpone, nootmuskaat, olijfolie, walnotenolie en witte port
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, droge witte wijn, eendenvet, ganzenvet, gedroogd eekhoorntjesbrood, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, hertenvlees, jeneverbes, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, paddenstoelen, peterselie, runderbouillon, salie, suiker, ui, wildbouillon, wortel en zwarte peperkorrels
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: bloem, boter, crème fraîche, doperwt, kabeljauwfilet, knoflook en olijfolie
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 291 recepten in dit boek