Alistair Hendy, Alastair Hendy, A. Hendy en David Loftus - Vers in de winter

Vers in de winter

Een boek van Alistair Hendy, Alastair Hendy, A. Hendy en David Loftus

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Vers in de winter, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Welke groente ligt goed in de markt en welke niet? Het seizoen geeft daar tegenwoordig geen antwoord meer op. Iedere week worden de vier jaargetijden in de vorm van groente en fruit per vliegtuig uit de hele wereld aangevoerd. Maar hoewel de seizoenen vervagen, kunnen typische seizoensproducten wel degelijk worden herkend: ze liggen hoog opgestapeld omdat er veel van is, ze zien er prachtig uit omdat ze supervers zijn en ze kosten ongeveer de helft van de normale prijs omdat ze - met karrenvrachten - van eigen bodem komen. Vers in de winter is het eerste deel uit de serie ‘Eten in het Seizoen’ en staat vol met verrassende, maar makkelijk te bereiden recepten met een aantal van de beste winterse groenten en vruchten.
In Vers in de winter staan gerechten die mensen ‘s winters willen eten. Guur weer maakt het verlangen wakker naar degelijk, ouderwets eten. Voor velen gaat er niets boven gesmoorde kool met sappige saucijsjes of een pastei van in de mond smeltend vlees en smakelijke uiensaus onder een dik deksel van knapperig deeg. En wie daar zijn buik vol van heeft, kan zijn eetlust weer tot leven wekken met zaken als een heldere soep, vis, citrussaus of wintersalade. Onder de selectie van gerechten zitten recepten voor de gewone doordeweekse maaltijd, maar ook voor een elegante ontvangst. De belangrijkste ingrediënten van dit winterse kookboek worden gevormd door koolsoorten, uien, wortelgroenten, citrusvruchten en tropisch fruit. De hoofdstukken worden op persoonlijke, vaak humoristische manier ingeleid door Mastair Hendy. Ieder recept wordt geïllustreerd met een prachtige foto van de hand van David Loftus en gaat vergezeld van een korte inleiding met productinformatie en tips.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken