Geert Groffen en Frank Croes - Vers natuurlijk!

Vers natuurlijk!

seizoensgebonden & duurzaam koken

Een boek van Geert Groffen en Frank Croes

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Vers natuurlijk!, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Op 23 september is het zover. Dan heeft de wereldbevolking de natuurlijke hulpbronnen voor dit jaar opgebruikt. In de westerse landen was de grens van wat de aarde kan dragen al veel eerder bereikt: op 13 mei. Op die datum begonnen we meer grondstoffen te gebruiken dan de aarde in een jaar kan opbouwen. Die dag -; de Earth Overshoot Day genaamd -; viel in 1986 nog op 31 december. ‘;Wat kunnen wij daar als gewone mens aan doen?’; vragen velen zich af. De wereld redden kunnen we niet, maar een van de aspecten uit ons dagelijkse leven waar we op kunnen letten, is hoe we omgaan met onze voeding. Voeding vormt namelijk gemiddeld een derde van onze totale voetafdruk. Bewust met onze voeding omgaan is al een eerste stap in de goede richting. Maar hoe doe je dat?
In Vers natuurlijk! Seizoensgebonden & duurzaam koken vind je talrijke tips, weetjes en vooral recepten die je een eind op weg helpen. De vier hoofdstukken -; lente, zomer, herfst en winter -; bevatten ruim tachtig lekkere, seizoensgebonden recepten, aangevuld met tips en boeiende columns. Wist je dat je in de winter de keuze hebt uit maar liefst twintig verschillende groenten? Wist je dat je met pompoen veel meer kunt doen dan alleen maar soep maken? Frisse lentemenu’;s, zonnige zomersalades, heerlijke herfstideetjes, stevige winterstoofpotjes… je vindt het allemaal in Vers natuurlijk!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken