Basisrecept uit Het Beste Uit Frankrijk:
Heldere kippen- of kalfsbouillon
- Ingrediënten:
- bleekselderij, kalfsbotten, kippenbotten, kruidenbouquet, kruidnagel, prei, ui, wortel, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, brood, citroensap, ei, fruit, groente, kalfsbotten, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, tijm, ui, vis, vlees, water, wortel, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Het Beste Uit Frankrijk:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek: