Marbré de volaille et ris de veau au foie gras d'oie - Terrine van kip, kalfszwezerik en ganzenlever

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 62 in Koken in een duinpan .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
kalfsvlees / gevogelte / orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kalfsbouletjes, Luikse, met bleekselderijstamppot

Een recept uit delicious. magazine - 2016-01

Bleekselderijstamppot met Luikse kalfsbouletjes

Een recept uit delicious. magazine - 2016-01

Selderijjus

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Bleekselderij, gegraniteerde

Een recept uit delicious. magazine - 2014-13