Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Tamme eendeborst met risotto en portsaus
- Ingrediënten:
- barbarie-eendenborst, champignons, gele paprika, knoflook, olijfolie, portsaus, risotto, rode paprika en tijm
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met portsaus in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient portsaus:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / nagerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan: