Ris de veau sauté et foie gras d'oie au porto - Gebakken kalfszwezerik en ganzenlever met portsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 52 in Koken in een duinpan .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees / gevogelte / orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Ganzenlever of kalfslever met warme appel

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Parelhoenrollade met saus van drie soorten noten

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Turbot à la vapeur au foie d'oie - Gestoomde tarbot met ganzenlever

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Ganzenlever-canapé

Een recept uit Schonherr - Koude keuken