Gerrit Greveling

We hebben één boek van Gerrit Greveling waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Gerrit Greveling? Registreren is gratis!

Boeken van Gerrit Greveling

Recepten van Gerrit Greveling

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Recept uit Koken in een duinpan:

Rode wijndressing

Ingrediënten:
aspergenat, honing, maïsolie, peper, rode wijn, rode wijnazijn, sjalotje en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Recept uit Koken in een duinpan:

Mieriksworteldressing

Ingrediënten:
dijon-mosterd, maïsolie, peper, sjalot, suiker, verse mierikswortel, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Recept uit Koken in een duinpan:

Speksaus

Ingrediënten:
boter, jus de veau, knoflook, ontbijtspek, peper, rode wijn, sjalotje, slagroom, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Recept uit Koken in een duinpan:

Witte wijndressing

Ingrediënten:
aspergenat, bieslook, dragon, droge witte wijn, maïsolie, peper, sjalotje, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Recept uit Koken in een duinpan:

Oestersaus

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, noilly prat, peper, sjalot, tokay dalsace, visfumet, zeeuwse oesters en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Recept uit Koken in een duinpan:

Saffraansaus

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, droge witte wijn, peper, saffraan, sjalotje, slagroom, visfumet en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Diner / nagerecht uit Koken in een duinpan:

Parfait aux amandes

Ingrediënten:
amandelschaafsel, amaretto, eidooier, eiwit, slagroom, spijs van bittere amandelen, sterke koffie, suiker en vanillesaus

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Recept uit Koken in een duinpan:

Limoendressing

Ingrediënten:
citroenmelisse-azijn, dijonmosterd, droge witte wijn, honing, limoensap, limoenschil, maïsolie, peper, sjalot, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Alle recepten van Gerrit Greveling