Espadon grillé et pétoncles sautés au citron vert - Zwaardvis met kammosselen en limoendressing

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 126 in Koken in een duinpan .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Salade tiède de coquilles Saint-Jacques et de langoustines - Lauwwarme salade van Sint-Jacobsschelpen en langoustine

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Risotto met zeevruchten

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Coquilles, Kerstomaatjes en Venkelknol met Chinese dillesaus

Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Jakobsmuscheln am Spieβ - Coquilles op een stokje

Een recept uit  - Grillen