Olie, azijn, zout & zuur
drogen, inmaken, fermenteren, infuseren
Een boek van Johan Björkman
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Olie, azijn, zout & zuur, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Do It Yourself: stel je eigen provisiekast samen
De trend om bewuster te leven uit zich ook in, of juist in, de keuken. Met ‘Olie, azijn, zout & zuur’ leer je heel gemakkelijk je provisiekast samen te stellen of uit te breiden met eigengemaakte azijnsoorten, geurige kruidenoliën, ingemaakte seizoensgroenten, kruidenmengsels en meer.
In ‘Olie, azijn, zout & zuur’ komen niet alleen diverse bewaartechnieken aan bod zoals drogen, fermenteren en infuseren, maar ook het heel eenvoudig samenstellen van kruidenmengsels als za’atar, selderiezout of het maken van chili-olie, dragonazijn en salsa brava.
Met duidelijke richtlijnen over bewaartijden, drogen, inleggen en fermenteren, stel je een fantastische provisiekast samen en grijp je nooit meer naast de allerlekkerste producten als ingelegde citroenen, geurige azijnen en fantastische kruidenmixen. Als toegift geeft dit boek recepten voor snacks, voor- en hoofdgerechten.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.