Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Een boek van Annette Wolter

We hebben 386 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Grote boek met heerlijkste kookrecepten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Een greep uit de 386 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Zuurkoolschotel speciaal

Ingrediënten:
aardappel, appelsap, boter, bouillon, crème fraîche, doorregen spek, jeneverbes, kruidnagel, rode paprika, verse peterselie, witte wijn en zuurkool

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Zuurkoolrolletjes

Ingrediënten:
bloem, boter, doorregen rookspek, ei, jeneverbes, kruidnagel, laurierblad, ui, zout en zuurkool

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Kalfsrolletjes

Ingrediënten:
bouillon, ei, kalfsgehakt, kalfsschnitzel, kappertjes, kruidnagel, laurierblad, mosterd, olie, ontbijtspek, peperkorrels, prei, ui, verse peterselie, witte peper, witte wijn, worteltjes en zout

Keuken:
Europees
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Wild zwijnsrug

Ingrediënten:
appelsap, bloem, jeneverbes, kruidnagel, olie, paprikapoeder edelsusz, vet spek, vossebessengelei, wildbouillon, wildzwijnsrug, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

gemarineerde hollandse nieuwe

Ingrediënten:
appel, citroensap, crème fraîche, mosterd, mosterdzaad, suiker, ui, verse gemengde kruiden, yoghurt, zoetzure augurk, zoute haring en zure room

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Aardbeiencharlotte

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienjam, bloem, cognac, eidooier, eiwit, melk, poedersuiker, slagroom, suiker, vanillestokje en witte gelatine

Keuken:
Europees
Soort:
schuim/mousse/gelei / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gebraden wilde eend

Ingrediënten:
aardappelmeel, appel, bouillon, doorregen spek, jeneverbes, laurierblad, olie, rode wijn, slagroom, ui, wilde eend, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Aardappelharingovenschotel

Ingrediënten:
aardappel, belegen kaas, bloem, boter, gekookte ham, slagroom, ui en zoute haring

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Chili con carne

Ingrediënten:
bruine bonen, knoflookolie, reuzenbonen, rode peper, runderlappen, scherp paprikapoeder, tomaat, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Room-strudel met rozijnen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, melk, olie, oud brood, poedersuiker, rozijnen, slagroom, suiker, vanillestokje, wijnazijn en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Toon alle 386 recepten in dit boek