Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Een boek van Annette Wolter

We hebben 386 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Grote boek met heerlijkste kookrecepten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Een greep uit de 386 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Pêche Melba

Ingrediënten:
citroensap, frambozen, frambozenlikeur, perziken uit blik, poedersuiker, slagroom, vanilleijs en vanillestokje

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/pannacotta / fruit
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Weense gehaktschotel

Ingrediënten:
aardappelmeel, bouillon, ei, half-om-halfgehakt, knoflook, mosterd, ontbijtspek, oud brood, paprikapoeder edelsusz, ui, varkenslever, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Oostenrijks
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

worstsalade speciaal

Ingrediënten:
baby-maiskolfjes, boterhamworst, citroensrap, groene peperkorrels uit pot, komkommer, radijs, selderijzout, sla, sojasaus, suiker, tomaat, zilveruitjes en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
salade / vlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

loempia´s

Ingrediënten:
aardappelmeel, bamboespruiten uit blik, bloem, ei, eiwit, gedroogde chinese paddestoelen, hamlappen, kippenbouillon, olie, sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / frituren
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gebraden fazant

Ingrediënten:
citroensap, doorregen spek, droge witte wijn, fazant, peper, prei, vossebessengelei, wildbouillon, witte peper, wortel, zout en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

gegratineerde mosselen

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, knoflook, olie, oude kaas, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, verse peterselie, witte peper, witte wijn, zout, zure mosselen en zure mosselen

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Toon alle 386 recepten in dit boek