Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Een boek van Annette Wolter

We hebben 386 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Grote boek met heerlijkste kookrecepten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Een greep uit de 386 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gevulde artisjokken

Ingrediënten:
artisjok, boter, creme fraiche, garnalen, knoflook, olie, paneermeel, parmezaanse kaas, ui, verse dille, witte wijn en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Macaronischotel met varkensvlees

Ingrediënten:
belegen kaas, bouillon, courgette, knoflook, macaroni, olie, tijm, tomaat, ui, varkenschnitzel, verse gemengde kruiden, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Zure aardappelen

Ingrediënten:
aardappel, bloem, bouillon, citroenrasp, doorregen spek, kappertjes, laurierblad, marjolein, tijm, ui, verse peterselie, wijnazijn, zout, zure augurken en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / groenten en aardappels
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

goelasj met mais

Ingrediënten:
bouillon, cayennepeper, doorregen runderlappen, groene paprika, knoflook, laurierblad, maiskorrels, olie, rode paprika, slagroom, ui, zoetzure augurk, zout en zwarte peper

Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Poolse stoofschotel Bigos

Ingrediënten:
doorregen spek, droge witte wijn, karwij, knoflook, laurierblad, paddenstoelen, runderlappen, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, varkenslap, witte kool, witte peper en zout

Keuken:
Pools
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Toon alle 386 recepten in dit boek