Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Een boek van Annette Wolter

We hebben 386 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Grote boek met heerlijkste kookrecepten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Een greep uit de 386 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Lasagne

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, boter, droge witte wijn, half-om-halfgehakt, lasagne, melk, olijfolie, oregano, paprikapoeder edelsusz, parmezaanse kaas, slagroom, ui, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

kabeljauw in mosterdsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, kabeljauwfilet, melk, milde mosterd, nootmuskaat, paprikapoeder, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

snoekbaars met tomaten

Ingrediënten:
citroensap, doorregen spek, droge witte wijn, ei, mayonaise, milde mosterd, olie, peper, sjalot, snoekbaars, tomaat, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gestoofde hazebout

Ingrediënten:
hazebouten, jeneverbes, olie, peper, prei, rode wijn, rodewijnazijn, sjalot, tijm, verse peterselie, wildbouillon, wortel, zout, zure room en zwarte peperkorrels

Keuken:
Europees
Soort:
stoofgerecht / wild / pekel en marinades
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Roquefort-aardappelen

Ingrediënten:
boter, grof zout, kwark, paprikapoeder edelsusz, roquefort, verse bieslook, witte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Kersensoufflé

Ingrediënten:
eidooier, eiwit, kersen, magere kwark, maïzena, melk, rozijnen, suiker, vanillesuiker en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Cannelloni

Ingrediënten:
basilicum, belegen kaas, boter, cannelloni, champignon, kalfspoulet, knoflook, olijfolie, rauwe ham, slagroom, tomaten uit blik, ui, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Toon alle 386 recepten in dit boek