Annette Wolter

We hebben 12 boeken van Annette Wolter waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Annette Wolter? Registreren is gratis!

Boeken van Annette Wolter

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Annette Wolter

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Ei-hamschoteltje uit de oven

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gekookte ham, jong belegen kaas, knoflookpoeder, melk, nootmuskaat, paneermeel, slagroom, witte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / hartige hapjes
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

vissalade met doperwtjes

Ingrediënten:
diepvrieserwtjes, ei, kabeljauwfilet, kerrie, knoflook, mayonaise, paprikapoeder edelsusz, rode paprika, sjalot, sla, verse peterselie, wijnazijn, yoghurt en zout

Keuken:
Europees
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

gegratineerde mosselen

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, knoflook, olie, oude kaas, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, verse peterselie, witte peper, witte wijn, zout, zure mosselen en zure mosselen

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gestoofd runderhart

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, bouillon, cayennepeper, knolselderij, laurierblad, olie, paprikapoeder edelsusz, prei, runderhart, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, vet spek, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten en aardappels
Alle recepten van Annette Wolter