Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Ossenhaas voor fijnproevers
- Ingrediënten:
- brandy, koksroom, marsala, olijfolie, ossenhaas, parmaham, runderfond, vecchia romagna en verse rozemarijn
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, fond, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, maïzena, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit De Urban Cook:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit De kunst van het koken: