Rundvlees in oestersaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 130 in Het nieuwe Chinese kookboek .

Keuken:
Chinees
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gefrituurde asperges met gepocheerd ei

Een recept uit Marielle van Spronsen - Topkoks voor Thuiskoks 2

Stammetjes van witte asperge uit laren met aardappelkussentjes, gefrituurde minidooiertje en moes van beenham met schuim van asperge kookvocht

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Bavarois van asperges met bloedsinaasappelsaus en frambozen

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig

Asperges met krabvlees uit Kanton

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek