Yan-Kit

We hebben één boek van Yan-Kit waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Yan-Kit? Registreren is gratis!

Boeken van Yan-Kit

Recepten van Yan-Kit

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Verpakte kip

Ingrediënten:
bamboe uit blik, chinese worstjes, gedroogde chinese champignons, kippenbout, koriander, maïsolie, marinade voor verpakte kip, peterselie en sojaolie

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken bonensaus

Ingrediënten:
gelebonensaus, hamlappen, hoisinsaus, lente-uien, maïsolie, medium dry sherry, shaoxingwijn, sojaolie, spek en varkensschouder

Keuken:
Chinees
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Geroosterd buikspek

Ingrediënten:
donkere sojasaus, gele bonenpasta, hoisinsaus, lichte sojasaus, mager buikspek, rode voedingskleurstof, suiker, vijfkruidenpoeder en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Vegetarische acht-schatten schotel

Ingrediënten:
aardappelmeel, tofu, gember, ginkgonoten uit blik, gouden naalden, groentebouillon, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, mini-maïskolven uit blik, peultjes, rodebonen-pasta, sesamolie, sojaolie, so-oen, strochampignons uit blik, suiker, wolkenoren en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Bouillon

Ingrediënten:
ham, kippendij, kippenhals, kippenmagen, kippenpoten, mager varkensvlees, water en zwoerd

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken varkensvlees met visaroma uit Sichuan

Ingrediënten:
bamboe uit blik, gember, hamlappen, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor gebakken varkensvlees, medium dry sherry, rijstazijn, saus bij gebakken varkensvlees, shaoxingwijn, sichuan chilipasta, sojaolie, varkensfricandeau, varkenslende, waterkastanje in blik, witte wijnazijn en muizenoortjes

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Alle recepten van Yan-Kit