Yan-Kit

We hebben één boek van Yan-Kit waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Yan-Kit? Registreren is gratis!

Boeken van Yan-Kit

Recepten van Yan-Kit

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken strandgapers met zwartebonensaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, gember, heldere bouillon, knoflook, lente-ui, maïsolie, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, sojaolie, strandgapers, suiker, water en zwartebonensaus

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Haaievinnensoep

Ingrediënten:
chinese rode azijn, gember, haaienvinnen, heldere bouillon, kipfilet, lente-uien, lichte sojasaus, magere achterham, maïsolie, marinade voor kipfilet, medium dry sherry, mosterd, reuzel, saus bij haaievinnensoep, shaoxing wijn, sojaolie, taugé en zout

Keuken:
Chinees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Roergebakken taugé met rundvlees

Ingrediënten:
gember, groene paprika, knoflook, lente-uien, mager varkensvlees, maïsolie, marinade voor roergebakken taugé met rundvlees, medium dry sherry, saus bij roergebakken taugé met rundvlees, shaoxingwijn, sojaolie, taugé en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Acht-schatten rijstpudding

Ingrediënten:
bloem, gedroogde chinese rode dadels, gekonfijte kers, gekonfijte sinaasappelschil, krenten, maïsolie, reuzel, rodebonen-pasta, siroop, sojaolie, suiker, sukade, sultanarozijnen, water en witte kleefrijst

Keuken:
Chinees
Soort:
pudding
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Donderslag bij heldere hemel

Ingrediënten:
eiwit, garnalen, guoba, heldere bouillon, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, medium dry sherry, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, tomaten uit blik, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Drooggebakken vierkruidige bonen uit Sichuan

Ingrediënten:
gedroogde garnalen, gember, inweekwater van garnalen, knoflook, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, rijstazijn, sesamolie, sichuangroente uit blik, sojaolie, sperziebonen, suiker, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Sichuansaus

Ingrediënten:
donkere sojasaus, groene spaanse peper, knoflook, koriander, lente-uien, peterselie, pikante chili-olie, rijstazijn, rode spaanse peper, sesamolie, suiker en wijnazijn

Keuken:
Chinees
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gesauteerde kippenlevertjes

Ingrediënten:
gember, kippenlevers, lente-uien, maïsolie, maïzena, marinade voor kippenlevertjes, medium dry sherry, saus bij kippenlevertjes, shaoxingwijn en sojaolie

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Alle recepten van Yan-Kit