Yan-Kit

We hebben één boek van Yan-Kit waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Yan-Kit? Registreren is gratis!

Boeken van Yan-Kit

Recepten van Yan-Kit

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken strandgapers met zwartebonensaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, gember, heldere bouillon, knoflook, lente-ui, maïsolie, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, sojaolie, strandgapers, suiker, water en zwartebonensaus

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Asperges met krabvlees uit Kanton

Ingrediënten:
aardappelmeel, gember, groene asperges, heldere bouillon, knoflook, krabvlees uit blik, lente-uien, maïsolie, medium dry sherry, oestersaus, shaoxingwijn, sojaolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Eenvoudige saus

Ingrediënten:
donkere sojasaus, lichte sojasaus, medium dry sherry, oestersaus, shaoxingwijn, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Rundvlees in oestersaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, asperges, gember, heldere bouillon, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor rundvlees, medium dry sherry, oestersaus, rosbief, runderlende, sesamolie, shaoxingwijn en sojaolie

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Snack of tussendoortje uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Chinese kleine loempia's

Ingrediënten:
bamboe uit blik, garnalen, gember, haricots verts, inweekvocht van gedroogde chinese champignons, knoflook, lente-uien, loempiavellen, mager varkensvlees, maïsolie, marinade voor garnalen, marinade voor loempiavullling, medium dry sherry, peultjes, shaoxingwijn, sojaolie, so-oen en wortel

Keuken:
Chinees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Met kleefrijst gevulde eend

Ingrediënten:
aardappelmeel, broccoli, donkere sojasaus, eend, gedroogde mandarijnschil, kleefrijstvulling, maïsolie, medium dry sherry, oestersaus, shaoxingwijn, sichuanpeper, sojaolie, steranijs, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gesmoord rundvlees met knoflook

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, heldere bouillon, knoflook, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, riblappen, runderschenkelvlees, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Bouillon

Ingrediënten:
ham, kippendij, kippenhals, kippenmagen, kippenpoten, mager varkensvlees, water en zwoerd

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Alle recepten van Yan-Kit