Yan-Kit

We hebben één boek van Yan-Kit waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Yan-Kit? Registreren is gratis!

Boeken van Yan-Kit

Recepten van Yan-Kit

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Abalone met chinese champignons

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, gedroogde chinese champignons, ijsbergsla, lente-uien, maïsolie, medium dry sherry, oestersaus, shaoxing wijn, sojaolie, suiker en zeeoren uit blik

Keuken:
Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Soep met knapperige wontonvelletjes

Ingrediënten:
bamboespruiten uit blik, geroosterde kantonese eend met vel, heldere bouillon, krabvlees uit blik, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, peper, sojaolie, strochampignons uit blik, wontonvelletjes en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gedroogde oesters met wollig zoetwaterwier

Ingrediënten:
aardappelmeel, gedroogde chinese champignons, gedroogde oesters, gedroogd wollig zoetwaterwier, gember, geroosterd buikspek, heldere bouillon, inweekvocht van champignons, inweekvocht van oesters, knoflook, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, oestersaus, shaoxingwijn, sojaolie, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Met kleefrijst gevulde eend

Ingrediënten:
aardappelmeel, broccoli, donkere sojasaus, eend, gedroogde mandarijnschil, kleefrijstvulling, maïsolie, medium dry sherry, oestersaus, shaoxingwijn, sichuanpeper, sojaolie, steranijs, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Zoete maïssoep

Ingrediënten:
ei, kipfilet, kippensoep uit blik, maïsolie, marinade voor kip, sojaolie, suikermaïskorrels uit blik, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Alle recepten van Yan-Kit