Fu-Yong eibrokjes uit Shanghai

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 213 in Het nieuwe Chinese kookboek .

Keuken:
Chinees
Gang:
hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Song shu yu - Eekhoornvis in zoetzure saus

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Doperwten met gedroogde garnalen (Hui Jin Gou Qing Wan)

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Foe yong hay saus I (Zoete saus voor foe yong hay)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Heldere groentesoep (consommé julienne) I

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek