Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book
Een boek van
We hebben 124 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book
Een greep uit de 124 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: biet, boter, boterbonen uit blik, eendenborst, eendenpoten, gedroogd eekhoorntjesbrood, gedroogde kastanjeboleet, kippenbouillon, mierikswortelsaus, peterselie, tijm, ui, wijnazijn, witte kool, zure room en zwarte peper
Keuken: Brits
Soort: soep/bouillon / gevogelte / paddenstoelen
Ingrediënten: aardappel, bleekselderij, boter, champignons, eekhoorntjesbrood, kastanjeboleet, kokkels, lente-ui, melk, mosselen, oesterzwam, tijm, wortel en zeekraal
Keuken: Brits
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren / paddenstoelen
Ingrediënten: bladerdeeg, bleekselderij, cantharelcrème, droge witte wijn, ei, sauce hollandaise, tijm, ui, wortel en zalmfilet
Keuken: Brits
Soort: vis / paddenstoelen
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, citroensap, groene olijvenpasta, kippenbouillon, plantaardige olie, topinambour, trompets de mort, ui, varkenslende, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Brits
Soort: varkensvlees / paddenstoelen
Ingrediënten: bloemige aardappel, boter, dille, eekhoorntjesbrood, geschubde inktzwam, groentebouillon, kastanjeboleet, knoflook, nootmuskaat, oesterzwammen, oranje berkenboleet, shiitakes, spinazie, tijm, ui, weidechampignons, zure room en zwarte peper
Keuken: Brits
Soort: soep/bouillon / vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: akkerchampignons, boter, crème fraîche, diepvriesspinazie, forel, gewone weidechampignons, kippenbouillon, maïzena, nootmuskaat, regenboogforel, ui, zout en zwarte peper
Keuken: Brits
Soort: vis / paddenstoelen
Ingrediënten: boter, cayennepeper, dragon, grote sponszwam, kastanjeboleet, kippenbouillon, maïzena, mosterd, oesterzwam, oranje-groene melkzwam, sjalot, vis, witte wijnazijn, zalmsteaks en zure room
Keuken: Brits
Soort: paddenstoelen
Ingrediënten: lente-ui, lichte misopasta, shiitake, tofu en water
Keuken: Japans / Brits
Soort: soep/bouillon / vegan / paddenstoelen
Ingrediënten: boter, citroensap, eidooier, zout en zwarte peper
Keuken: Brits
Soort: vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: bacon, boter, bruin brood, ei, ganzenvet, geschubde inktzwam, gewone weidechampignons, oranje berkenboleet, reuzel, tijm, varkensworstjes, witbrood, zout, zwarte peper, zwarte trompetpaddenstoel en zwavelzwam
Keuken: Brits
Soort: paddenstoelen
Ingrediënten: andijvie, dressing van ei peterselie en walnoot, eekhoorntjesbrood, frisée, gemengde slasoorten, kastanjeboleet, parmezaanse kaas, salade, spinazieblaadjes, walnoten, zout en zwarte peper
Keuken: Brits
Soort: vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: boterbonen, cantharellen, doperwten, eekhoorntjesbrood, gele stekelzwam, groentebouillon, honingzwam, kastanjeboleten, keizeramaniet, knoflook, matsusake, oesterzwammen, olijfolie, oranje-groene melkzwam, paellarijst, saffraan, tijm, ui, venkel, voorjaarspronkridder en zwavelzwam
Keuken: Spaans / Brits
Soort: paella / vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: bladerdeeg, bloem, boter, cantharellen, cayennepeper, citroensap, coquilles, crème fraîche, droge witte wijn, ei, garnalen, gele stekelzwam, groentebouillon, grote sponszwam, inktvis, kippenbout, mosselen, oesterzwam, oranje-groene melkzwam, shii-takes, sjalot, voorjaarspronkridder, zalmfilet, zeeduivel, zout en zwavelzwam
Keuken: Frans / Brits
Soort: schaal- en schelpdieren / vis / paddenstoelen
Ingrediënten: beaufort, boter, fontina, gedroogde morieljes, gruyère, madeira, peterselie, plantaardige olie, runderbouillon, sherry, stokbrood en ui
Keuken: Frans / Brits
Soort: soep/bouillon / paddenstoelen
Ingrediënten: bakzout, bleekselderij, boter, gebakken aardappels, gedroogde morieljes, grote parasolzwam, kippenbouillon, madeira, mallard-eend, paarse schijnridderzwam, peterselie, sherry, tijm, ui, weidechampignons, wijnazijn, wortel en zwarte peperolie
Keuken: Brits
Soort: gevogelte / paddenstoelen
Ingrediënten: boter, bruin brood, oranje-groene melkzwam, peterselie, pijnappelpitten, plantaardige olie, sjalot, volle room, witbrood en zwarte peper
Keuken: Brits
Soort: vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: amandelboter, bleekselderij, brood, cashewboter, citroensap, eidooier, groentebouillon, kastanjeboleten, knoflook, melk, oesterzwam, plantaardige olie, rode linzen, selderijzout, shii-takes, tijm, trompets de mort, ui, weidechampignon, weidekringzwammen en zwarte peper
Keuken: Brits
Soort: vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, dragon, kippenbouillon, selderijzout, sherry, sjalot, ui, volle room, wortel en zwavelzwam
Keuken: Brits
Soort: paddenstoelen
Ingrediënten: amandelen, boter, cantharellen, cayennepeper, citroensap, lamskotelet, marinade, melk, olijfolie, poedersuiker, wit broodmeel en zout
Keuken: Midden-Oosten / Brits
Soort: barbecue/grill / lamsvlees / paddenstoelen
Ingrediënten: akkerchampignon, gebakken aardappels, gedroogde morieljes, geschubde inktzwam, halslap, mild paprikapoeder, plantaardige olie, rode wijn, runderbouillon, savooiekool, tomatenpuree, ui, wijnazijn, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Hongaars / Brits
Soort: stoofgerecht / rundvlees / paddenstoelen
Toon alle 124 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9781780193366
ISBN10
178019336X