Terug naar Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book.

Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book recepten

Overzicht van alle recepten

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Pork Sausage Puff with a Filling of Wild Mushrooms - Varkenssausijzen in bladerdeeg met wilde paddenstoelen

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, broodkruim, cantharellen, eekhoorntjesbrood, ei, kastanjeboleet, keizeramaniet, knoflook, oesterzwam, oranje-groene melkzwam, paarse schijnridderzwam, peterselie, tijm, trompets de mort, varkenssaucijzen, voorjaarspronkridder, weidechampignons, zout, zwarte peper en zwavelzwam

Keuken:
Brits
Soort:
varkensvlees / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Chicken Fricassée Forestier - Kipfricassee van de boswachter

Ingrediënten:
bacon, bloem, boter, cantharellen, citroensap, droge sherry, eekhoorntjesbrood, gele stekelzwam, grote sponszwam, kastanjeboleet, kippenborst, kippenbouillon, oranje-groene melkzwam, peterselie, plantaardige olie, trompets de mort, ui, weidechampignons, witte wijn, zout, zwarte peper en zwavelzwam

Keuken:
Brits
Soort:
gevogelte / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Paddenstoelenpaté

Ingrediënten:
boter, cantharellen, eekhoorntjesbrood, eidooier, geschubde inktzwam, grote parasolzwam, honingzwam, kastanjeboleet, oesterzwam, oranje berkenboleet, oranje-groene melkzwam, paarse schijnridderzwam, sjalot, ui, volle room, weidechampignons en wit broodkruim

Keuken:
Brits
Soort:
paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Shellfish Risoto with Fruits of the Forest - Schaaldierenrisotto met vruchten uit het bos

Ingrediënten:
akkerchampignons, arboriorijst, cantharellen, carnarolirijst, cayennepeper, eekhoorntjesbrood, garnalen, inktvis, kastanjeboleet, kervel, kippenbouillon, mosselen, oesterzwam, olijfolie, oranje-groene melkzwam, paarse schijnridderzwam, peterselie, quahog, selderijzout, tapijtschelpen, trompets de mort, truffel, truffelolie, ui, venusschelpen, witte wijn en zwavelzwam

Keuken:
Brits
Soort:
risotto / schaal- en schelpdieren / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Egg and Rice Cakes with Sour Cream and Mushrooms - Ei en rijstcake met zure room en paddenstoelen

Ingrediënten:
bloem, boter, cantharellen, crème fraîche, eekhoorntjesbrood, fontina, grote paarssteelridderzwam, kastanjeboleten, langkorrelrijst, madeira, oesterzwammen, paprikapoeder, pecorino, sherry, sjalot, tijm, trompets de mort, ui, weidechampignons, winter cantharel, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Deep Sea Scallops in a Forest of Wild Mushrooms - Coquilles uit de diepzee in een bos van wilde paddenstoelen

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, boter, cantharellen, cayennepeper, citroensap, coquilles, crème fraîche, ei, eidooier, grote sponszwam, honingzwam, keizeramaniet, noilly prat, oesterzwam, rode zwavelkop, selderijzout, sjalot, wortel, zout, zwarte peper en zwavelzwam

Keuken:
Brits
Soort:
schaal- en schelpdieren / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Roast Turkey Flavoured with all Manner of Mushrooms - Geroosterde kalkoen op smaak gebracht met allerlei paddenstoelen

Ingrediënten:
boter, cantharellen, dijonmosterd, eekhoorntjesbrood, gedroogd eekhoorntjesbrood, gele stekelzwam, honingzwam, kalkoen, kastanjeboleet, keizeramaniet, kippenbouillon, maïsmeel, medium sherry, oranje-groene melkzwam, truffel, truffelolie, ui, varkensworst, waterkers, wijnazijn, wit broodkruim, zout, zwarte peper en zwavelzwam

Keuken:
Brits
Soort:
gevogelte / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Black Pepper Beef Steaks with Red Wine and Mushroom Sauce - Peperbiefstuk met rode wijn en paddenstoelensaus

Ingrediënten:
cantharellen, champignons, crème fraîche, eekhoorntjesbrood, eikhaas, entrecote, grote sponszwam, honingzwam, kastanjeboleet, knoflook, kogelbiefstuk, maïzena, morieljes, oesterzwammen, olijfolie, oranje-groene melkzwam, paarse schijnridderzwam, rode wijn, runderbouillon, trompets de mort, vissaus, voorjaarspronkridder, weidechampignons, wijnazijn en zwarte peperkorrels

Keuken:
Brits
Soort:
rundvlees / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Savoy Cabbage Stuffed with Mushroom Barley - Savooiekool gevuld met paddenstoelengort

Ingrediënten:
amandelboter, amethistzwam, bleekselderij, boter, cashewnootboter, champignons de paris, eekhoorntjesbrood, gedroogd eekhoorntjesbrood, gedroogde kastanjeboleet, gedroogde oranje-groene melkzwam, geschubde inktzwam, groentebouillon, grote paarse ridderzwam, kastanjeboleet, oesterzwam, oranje-groene melkzwam, parelgort, savooiekool, tijm, ui, water, weidechampignon, zout, zwarte peper en zwavelzwam

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / groente / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Lamb Chop Sauté with a Sauce of Woodland Mushrooms - Gebakken lamskoteletjes met een saus van bospaddenstoelen

Ingrediënten:
boter, cantharellen, dijonmosterd, eekhoorntjesbrood, grote parasolzwam, honingzwam, kastanjeboleet, kippenbouillon, knoflook, lamskotelet, maïzena, oesterzwam, olijfolie, oranje-groene melkzwam, reuzenbovist, rode wijn, trompets de mort, weidechampignons, wijnazijn, zout, zwarte olijfpasta en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
lamsvlees / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Wild Mushroom Gratin with Fontina Cheese, New Potatoes, Pickles and Walnuts - Gegratineerde wilde paddenstoelen met Fonina kaas, nieuwe aardappelen, augurken en walnoten

Ingrediënten:
augurk, beaufort, boter, cantharellen, eekhoorntjesbrood, fontinakaas, gele stekelzwam, gemengde groene slabladeren, kastanjeboleten, nieuwe aardappelen, oesterzwammen, olijfolie, pecannoten, shii-takes, voorjaarspronkridder, walnoten, weidechampignons en winter cantharel

Keuken:
Brits / Italiaans
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Old English Steak and Mushroom Pudding - Oud-Engelse vlees- en paddenstoelenpudding

Ingrediënten:
bloem, cantharellen, eekhoorntjesbrood, geschubde inktzwam, halslappen, korstdeeg, morieljes, oesterzwam, oranje berkenboleet, oranje-groene melkzwam, paarse schijnridderzwam, runderbouillon, trompets de mort, ui, voorjaarspronkridder, weidechampignons, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
hartige taart / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Creamy Beetroot and Potatogratin with Wild Mushrooms - Romige biet met aardappelgratin en wilde paddenstoelen

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappelen, boter, cantharellen, dille, eekhoorntjesbrood, groentebouillon, grote parasolzwam, hete mosterd, honingzwam, karwijzaad, kastanjeboleet, keizeramaniet, lichte room, melk, mierikswortelsaus, oesterzwam, paarse schijnridderzwam, peterselie, plantaardige olie, shii-takes, sjalot, ui, voorgekookte bietjes, voorjaarspronkridder, weidechampignon, weidekringzwammen, wijnazijn, zout, zwarte peper en zwavelzwam

Keuken:
Pools / Brits
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Rendezvous de Fruits de la Mer et du Bois - Afspraakje tussen de vruchten van de zee en uit het bos

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, cantharellen, cayennepeper, citroensap, coquilles, crème fraîche, droge witte wijn, ei, garnalen, gele stekelzwam, groentebouillon, grote sponszwam, inktvis, kippenbout, mosselen, oesterzwam, oranje-groene melkzwam, shii-takes, sjalot, voorjaarspronkridder, zalmfilet, zeeduivel, zout en zwavelzwam

Keuken:
Frans / Brits
Soort:
schaal- en schelpdieren / vis / paddenstoelen