Cep Meatballs with Roquefort and Walnut Sauce - Gehaktballetjes met eekhoorntjesbrood met roquefort- en walnootsaus

Je vindt dit recept op pagina 194 in Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book .

Keuken:
Frans / Brits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees / paddenstoelen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bevroren bloemen, zee-duindoorn, skyrmousse en eidooier

Een recept uit  - Story on a Plate

Scotch flip

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Broken spur cocktail

Een recept uit J.D.T. Eekma - Elseviers cocktail en longdrink boek

Pousse l'amour pousse café

Een recept uit J.D.T. Eekma - Elseviers cocktail en longdrink boek