Wild Mushroom Gratin with Fontina Cheese, New Potatoes, Pickles and Walnuts - Gegratineerde wilde paddenstoelen met Fonina kaas, nieuwe aardappelen, augurken en walnoten

Je vindt dit recept op pagina 240 in Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book .

Keuken:
Brits / Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Hoe maak je zelf thuis: appelcider

Een recept uit Isabel

Les petits pains au fromage fondu avec une salade de chou-fleur et cornichons | Broodjes met kaasfondue en ingelegde bloemkool

Een recept uit Rachel Khoo - Mijn Franse keuken

Cracker 12, kaas, augurk, olijf

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Broodje Idoena

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman