Kastanjeboleet

Kastanjeboleet wordt beschouwd als boleten.

Alternatieve naam: kastanjeboleten.

Zoek naar kastanjeboleet in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kastanjeboleet in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kastanjeboleet recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kastanjeboleet:

Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:

Paddestoelentaart

Ingrediënten:
blinde vulling, bloem, boter, cantharel, eekhoorntjesbrood, ei, eidooier, kastanjeboleet, korstdeeg, melkzwam, morielje, nootmuskaat, oesterzwam, peper, room, ui, verse tijm, volle melk, weidechampignon en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
quiche / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Savoy Cabbage Stuffed with Mushroom Barley - Savooiekool gevuld met paddenstoelengort

Ingrediënten:
amandelboter, amethistzwam, bleekselderij, boter, cashewnootboter, champignons de paris, eekhoorntjesbrood, gedroogd eekhoorntjesbrood, gedroogde kastanjeboleet, gedroogde oranje-groene melkzwam, geschubde inktzwam, groentebouillon, grote paarse ridderzwam, kastanjeboleet, oesterzwam, oranje-groene melkzwam, parelgort, savooiekool, tijm, ui, water, weidechampignon, zout, zwarte peper en zwavelzwam

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / groente / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Paddenstoelenpaté

Ingrediënten:
boter, cantharellen, eekhoorntjesbrood, eidooier, geschubde inktzwam, grote parasolzwam, honingzwam, kastanjeboleet, oesterzwam, oranje berkenboleet, oranje-groene melkzwam, paarse schijnridderzwam, sjalot, ui, volle room, weidechampignons en wit broodkruim

Keuken:
Brits
Soort:
paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Black Pepper Beef Steaks with Red Wine and Mushroom Sauce - Peperbiefstuk met rode wijn en paddenstoelensaus

Ingrediënten:
cantharellen, champignons, crème fraîche, eekhoorntjesbrood, eikhaas, entrecote, grote sponszwam, honingzwam, kastanjeboleet, knoflook, kogelbiefstuk, maïzena, morieljes, oesterzwammen, olijfolie, oranje-groene melkzwam, paarse schijnridderzwam, rode wijn, runderbouillon, trompets de mort, vissaus, voorjaarspronkridder, weidechampignons, wijnazijn en zwarte peperkorrels

Keuken:
Brits
Soort:
rundvlees / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Wild Mushroom Gratin with Fontina Cheese, New Potatoes, Pickles and Walnuts - Gegratineerde wilde paddenstoelen met Fonina kaas, nieuwe aardappelen, augurken en walnoten

Ingrediënten:
augurk, beaufort, boter, cantharellen, eekhoorntjesbrood, fontinakaas, gele stekelzwam, gemengde groene slabladeren, kastanjeboleten, nieuwe aardappelen, oesterzwammen, olijfolie, pecannoten, shii-takes, voorjaarspronkridder, walnoten, weidechampignons en winter cantharel

Keuken:
Brits / Italiaans
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Pilzsauce - Paddenstoelensaus

Ingrediënten:
boschampignons, boter, cantharellen, citroensap, doorregen spek, eekhoorntjesbrood, kastanjeboleten, kastanjechampignons, peper, peterselie, room, sjalot en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Roast Turkey Flavoured with all Manner of Mushrooms - Geroosterde kalkoen op smaak gebracht met allerlei paddenstoelen

Ingrediënten:
boter, cantharellen, dijonmosterd, eekhoorntjesbrood, gedroogd eekhoorntjesbrood, gele stekelzwam, honingzwam, kalkoen, kastanjeboleet, keizeramaniet, kippenbouillon, maïsmeel, medium sherry, oranje-groene melkzwam, truffel, truffelolie, ui, varkensworst, waterkers, wijnazijn, wit broodkruim, zout, zwarte peper en zwavelzwam

Keuken:
Brits
Soort:
gevogelte / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Lamb Chop Sauté with a Sauce of Woodland Mushrooms - Gebakken lamskoteletjes met een saus van bospaddenstoelen

Ingrediënten:
boter, cantharellen, dijonmosterd, eekhoorntjesbrood, grote parasolzwam, honingzwam, kastanjeboleet, kippenbouillon, knoflook, lamskotelet, maïzena, oesterzwam, olijfolie, oranje-groene melkzwam, reuzenbovist, rode wijn, trompets de mort, weidechampignons, wijnazijn, zout, zwarte olijfpasta en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
lamsvlees / paddenstoelen