Savoy Cabbage Stuffed with Mushroom Barley - Savooiekool gevuld met paddenstoelengort
Je vindt dit recept op pagina 235 in Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book .
- Keuken:
- Brits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vegetarisch / groente / paddenstoelen
Ingrediënten
- amandelboter
- amethistzwam
- bleekselderij
- boter
- cashewnootboter
- champignons de paris
- eekhoorntjesbrood
- gedroogd eekhoorntjesbrood
- gedroogde kastanjeboleet
- gedroogde oranje-groene melkzwam
- geschubde inktzwam
- groentebouillon
- grote paarse ridderzwam
- kastanjeboleet
- oesterzwam
- oranje-groene melkzwam
- parelgort
- savooiekool
- tijm
- ui
- water
- weidechampignon
- zout
- zwarte peper
- zwavelzwam
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.