Braised Pheasant with Ceps, Chestnuts and Bacon - Gesmoorde fazant met eekhoorntjesbrood en bacon

Je vindt dit recept op pagina 183 in Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book .

Keuken:
Brits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte / paddenstoelen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Super Bloody Mary

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Opknapkippenbouillon

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Fruitige varkensrollade

Een recept uit  - Tapas