Salad of Fresh Ceps with a Parsley, Egg and Walnut Dressing - Salade van eekhoorntjesbrood met een dressing van ei, walnoot en peterselie

Je vindt dit recept op pagina 162 in Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book .

Keuken:
Brits
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Karbonade met in ansjovisboter gesmoorde andijvie

delicious. magazine - 2007-05

Andijvie, gesmoorde, en brandade van gerookte makreel

Een recept uit delicious. magazine - 2016-10

Brandade van gerookte makreel en gesmoorde andijvie

Een recept uit delicious. magazine - 2016-10

Andijviesalade met kippenleverdressing

Een recept uit delicious. magazine - 2015-13