Puff Pastry Salmon with Chanterelle Cream Filling - Zalm in bladerdeeg met cantharel-roomvulling

Je vindt dit recept op pagina 215 in Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book .

Keuken:
Brits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis / paddenstoelen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zeebaars in bladerdeeg

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

De lekkerste kip & preitaart met bladerdeeg

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Preitaart

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Blätterteigpastete mit Maronenpüree und Trüffelsauce / Bladerdeegpastei met kastanjepuree en truffelsaus

Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse