Pan-fried Salmon with a Tarragon Mushroom Sauce - Gebakken zalm met een dragon-paddenstoelensaus

Je vindt dit recept op pagina 221 in Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book .

Keuken:
Brits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
paddenstoelen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Amuse: garnalenhapje

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Taklia - ta'leya

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Gruyèrestengels

Een recept uit

Sinaasappel-botersaus

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book