Pumpkin Gnocchi with a Canterelle Parsley Cream - Pompoengnocchi met cantharel-peterseliecrème

Je vindt dit recept op pagina 244 in Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book .

Keuken:
Brits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / paddenstoelen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

The Colonel's Fried Chicken

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Mr. Herbert Bower's frumenty - Tarwepap

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Taart met ananas, kaneel & allspice

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Kishke-gevulde derma - Bloem- en uienworstje voor de cholent

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken