Sergio's smaakmakers
70 recepten voor thuis
We hebben 74 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Sergio’s smaakmakers , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In zijn nieuwe thuiskookboek vertelt Sergio Herman je alles over 20 van zijn favoriete smaakmakers. Daarnaast leert hij je hoe je ze thuis kunt gebruiken om gerechten meer pit, scherpte, spanning, kracht of juist nuance te geven. Waarin kun je sojasaus gebruiken? Waarom moet je het lekvocht van een potje olijven nooit weggooien? Wat kun je allemaal een boost geven met ansjovis? En waarom heeft Sergio altijd limoen in huis? Het resultaat zijn 20 verhalen en 70 recepten bomvol smaak. Van een super eenvoudige tapenade tot een pittige pasta. En van een simpele salade tot een krachtige curry. - Eenvoudige recepten voor thuis - Je weet dat je hiermee je eigen kookniveau naar een hoger plan kunt tillen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Sergio's smaakmakers
Een greep uit de 74 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bleekselderij, butternutpompoen, chilipeper, kippenjus, gember, groene asperge, ketjap manis, kippendij, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lente ui, limoen, limoenblad, olijfolie, paksoi, pinda, prei, sesamzaad, sjalot, sojasaus, tijm, tomaat, vijfkruidenpoeder, vissaus, witte asperge, witte peperkorrels en wortel
Soort: soep/bouillon / gevogelte
1 notitie
Ingrediënten: arbequina olijfolie, avocado, chilivlokken, lamsoor, limoen, mizuna, mosterdbladsla, norivel, shisoblad, spinazie, vinaigrette, zeebaars en zure room
Soort: vis
Ingrediënten: ansjovis, arbequina olijfolie, artisjokhart, cabernet sauvignon-azijn, chilivlokken, citroen, coppa di parma, groene olijf, munt, oost-indische kers blad, parmezaanse kaas, pijnboompitjes en yoghurt
Soort: salade
Ingrediënten: arbequina olijfolie, boter, buikspek, burrata, chilivlokken, ei, focaccia, goudsbloemblaadjes, groene olijf, lardo, pistache, tijm en tomaat
Soort: brood en broodgerecht
Ingrediënten: arbequina olijfolie, boter, botersaus, chilipeper, court-bouillon, furikake, kreeft, lente ui, limoen, mirin, miso, sake, sojasaus, suiker, sushi azijn, tomaat, verveine en witte asperge
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, cayennepeper, citroen, dragon, droge witte wijn, ei, kervel, natuurazijn, sjalot en zwarte peperkorrels
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: arbequina olijfolie, basilicum, chardonnay azijn, citroen, eetbare bloemen, feta, griekse yoghurt, groene olijf, harissa, hummus, kikkererwt, koriander, munt, parelcouscous, puntpaprika, sjalot, taggiasche olijf, venkelloof en zaatar
Soort: salade / couscous/bulgur/quinoa
Ingrediënten: amandelpoeder, arbequina olijfolie, bloem, bosbes, bosbessencoulis, boter, cacaoboter, limoen, pistache, suiker, taggiasche olijf, vanilleijs, witte chocolade en zout
Ingrediënten: ansjovis, arbequina olijfolie, basilicum, bieslook, cabernet sauvignon-azijn, citroen, focaccia, gekonfijte tomaten, hazelnoot, kappers, pijnboompitjes, sjalot, taggiasche olijf en tomaat
Soort: hapjes
Ingrediënten: arbequina olijfolie, basilicum, bladerdeeg, citroen, courgette, gekonfijte knoflook, gekonfijte tomaten, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pesto, pijnboompitjes, taggiasche olijf, tomaat, volle melk en zachte geitenkaas
Soort: quiche / groente
Ingrediënten: arbequina olijfolie, beukenzwam, boter, cognac, gebakken uitjes, kalfsfond, kippendij, knoflook, lente ui, limoen, mirin, paksoi, sake, sesamzaad, sjalot, sojasaus, ui en vinaigrette
Soort: brood en broodgerecht / pasta/noodles / gevogelte / broodbeleg
Ingrediënten: chilipepertje, citroen, citroengras, gember, kerriepoeder, knoflook, kokkel, koriander, korianderbloempjes, sjalot, tomaat en witte wijn
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arbequina olijfolie, bieslook, boter, buffelmozzarella, cannelloni, chardonnay azijn, gehakt, kappers, knoflook, mascarpone, mosterdzaad, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, spitskool, tijm, tomaat en ui
Soort: vlees / pasta/noodles / mosterd
Ingrediënten: arbequina olijfolie, boter, courgette, kalfslap, knoflook, lardo, limoen, marsala, parmezaanse kaas, pistache, salie, sjalot, vleesjus en witte wijn
Soort: vlees
Ingrediënten: arbequina olijfolie, boter, champignon, citroen, ei, fregola, hazelnoot, kippenbouillon, knoflook, langoustine, natuurazijn, olijfolie, paddenstoel, parmezaanse kaas, pasta, rode port, room, sjalot, tijm, tuinkers en veldsla
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: algenmix, arbequina olijfolie, boter, coquille, ei, groene asperge, limoen, misolak, misovinaigrette, natuurazijn, norivel, sushi azijn, taugé, tempurabeslag, zeekraal en zeewiermix
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: amandel, bloem, boter, ei, esdoornsiroop, espresso, gelatine, gemalen koffie, kaneel, mascarpone, melk, oploskoffiepoeder, peer, poedersuiker, room, roomijs, suiker en vanillestokje
Soort: fruit / koek en gebak
Ingrediënten: arbequina olijfolie, citroen, ei, harissa, kippengehakt, koriander, munt, paneermeel, panko, ras el hanout, room, sesamzaad, sjalot, tomaat en yoghurt
Soort: gevogelte
Ingrediënten: ananas, basilicum, citroen, citroengras, gemberbier, groene thee, limoen en vlierbloesemsiroop
Soort: fruit / drank
Ingrediënten: daikon, foreleitjes, gerookte paling, gerookte zalm, mierikswortel, rettich, shiso, sjalot, sushi azijn, vinaigrette en zure room
Soort: salade / vis
Toon alle 74 recepten in dit boek