Sergio's smaakmakers
70 recepten voor thuis
We hebben 74 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Sergio’s smaakmakers , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In zijn nieuwe thuiskookboek vertelt Sergio Herman je alles over 20 van zijn favoriete smaakmakers. Daarnaast leert hij je hoe je ze thuis kunt gebruiken om gerechten meer pit, scherpte, spanning, kracht of juist nuance te geven. Waarin kun je sojasaus gebruiken? Waarom moet je het lekvocht van een potje olijven nooit weggooien? Wat kun je allemaal een boost geven met ansjovis? En waarom heeft Sergio altijd limoen in huis? Het resultaat zijn 20 verhalen en 70 recepten bomvol smaak. Van een super eenvoudige tapenade tot een pittige pasta. En van een simpele salade tot een krachtige curry. - Eenvoudige recepten voor thuis - Je weet dat je hiermee je eigen kookniveau naar een hoger plan kunt tillen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Sergio's smaakmakers
Een greep uit de 74 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: amandelpoeder, bakpoeder, bloem, boter, cacaopoeder, matchapoeder, melk, poedersuiker, pure chocolade, room, suiker, vanilleijs, vanilleolie, vanillestokje en witte chocolade
Soort: zoet / ijs
Ingrediënten: ansjovis, arbequina olijfolie, basilicum, bieslook, cabernet sauvignon-azijn, citroen, focaccia, gekonfijte tomaten, hazelnoot, kappers, pijnboompitjes, sjalot, taggiasche olijf en tomaat
Soort: hapjes
Ingrediënten: arbequina olijfolie, botersaus, citroengras, daikon, foreleitjes, gember, knoflook, komkommer, koriander, limoen, limoenblad, sjalot, sojasaus, sushi-azijn en tarbot
Soort: warme sauzen / vis
Ingrediënten: cacaonibs, hazelnoot, hibiscustheepoeder, pistache, pure chocolade, sesamzaad en witte chocoladerozijnen
Soort: zoete hapjes / bonbons / chocolade
Ingrediënten: arbequina olijfolie, chilipepertje, karwijzaad, kippenbouillon, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, munt, rode paprika, tomaat, tomatenpuree en ui
Soort: saus/dressing/jus / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: ansjovis, arbequina olijfolie, boter, cabernet sauvignon-azijn, citroen, ei, griekse pasta, groene olijf, haricots verts, knoflook, rode ui, taggiasche olijf, tijm, tomaat, verveine, witte wijn en zeeuwse mosselen
Soort: salade / pasta/noodles / aardappelgerecht
Ingrediënten: artisjokbodem, basilicummayonaise, bleekselderij, boter, citroen, friet, kalfsfond, kalfswang, kippenjus, knoflook, little gem, rode wijn, room, roomse kervel, salie, tijm, tuinbonen, ui en wortel
Soort: vlees
Ingrediënten: aardbei, aardbeipoeder, arbequina olijfolie, citroen, dragon, limoen, poedersuiker, spinazie, venkel, vlierbloesemsiroop, yoghurt en yoghurtsorbet
Soort: salade
Ingrediënten: algenmix, arbequina olijfolie, boter, coquille, ei, groene asperge, limoen, misolak, misovinaigrette, natuurazijn, norivel, sushi azijn, taugé, tempurabeslag, zeekraal en zeewiermix
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: cabernet sauvignon-azijn, haricots verts, mayonaise, mosterdzaad, peterselie, radijs, sjalot, tomaat, yoghurt en zure augurken
Soort: groente / mosterd
Ingrediënten: arbequina olijfolie, belugalinzen, bieslook, boter, cabernet sauvignon-azijn, citroen, knoflook, mosterd, mosterdbladsla, mosterdzaad, oranje linzen, parmezaanse kaas, peterselie, roodlof, sjalot, tijm, varkensentrecote, vleesjus, witlof en witte wijn
Soort: vlees
Ingrediënten: amandel, arbequina olijfolie, basilicum, bieslook, boter, citroen, gekonfijte tomaten, kervel, kippenfond, knoflook, olijfolie, pappardelle, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, suiker, tijm en trostomaat
Soort: pasta/noodles / paddenstoelen
Ingrediënten: amandel, bloem, boter, ei, esdoornsiroop, espresso, gelatine, gemalen koffie, kaneel, mascarpone, melk, oploskoffiepoeder, peer, poedersuiker, room, roomijs, suiker en vanillestokje
Soort: fruit / koek en gebak
Ingrediënten: bleekselderij, butternutpompoen, chilipeper, kippenjus, gember, groene asperge, ketjap manis, kippendij, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lente ui, limoen, limoenblad, olijfolie, paksoi, pinda, prei, sesamzaad, sjalot, sojasaus, tijm, tomaat, vijfkruidenpoeder, vissaus, witte asperge, witte peperkorrels en wortel
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: aardappel, agria aardappel, basilicum, basilicummayonaise, gekonfijte tomaten, limoen en parmezaanse kaas
Soort: aardappelgerecht / frituur
Ingrediënten: arbequina olijfolie, chilivlokken, dragon, knoflook, maïsolie en spinazie
Soort: boter en olie
Ingrediënten: arbequina olijfolie, citroengras, ei, kewpie-mayonaise, kippengehakt, koriander, lente ui, limoen, mayonaise, norivel, panko, room, sojasaus, sriracha en zoetzure jalapenopeper
Soort: gevogelte
Ingrediënten: arbequina olijfolie, artisjok, basilicum, beurre noisette, burrata, cabernet sauvignon-azijn, citroen, hazelnoot, ijsbergsla, krielaardappelen, oranje linzen, parmezaanse kaas, peterselie, room, rucola, sjalot, tomaat en zwarte linzen
Keuken: Italiaans
Soort: salade
Ingrediënten: arbequina olijfolie, aubergine, daikon, gillardeau-oester, goudsbloemblaadjes, komkommer, limoen, misolak, mizuna blaadjes, rettich, sushi azijn, zeeuwse oesters en zure room
Soort: schaal- en schelpdieren
Toon alle 74 recepten in dit boek