Sergio's smaakmakers
70 recepten voor thuis
We hebben 74 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Sergio’s smaakmakers , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In zijn nieuwe thuiskookboek vertelt Sergio Herman je alles over 20 van zijn favoriete smaakmakers. Daarnaast leert hij je hoe je ze thuis kunt gebruiken om gerechten meer pit, scherpte, spanning, kracht of juist nuance te geven. Waarin kun je sojasaus gebruiken? Waarom moet je het lekvocht van een potje olijven nooit weggooien? Wat kun je allemaal een boost geven met ansjovis? En waarom heeft Sergio altijd limoen in huis? Het resultaat zijn 20 verhalen en 70 recepten bomvol smaak. Van een super eenvoudige tapenade tot een pittige pasta. En van een simpele salade tot een krachtige curry. - Eenvoudige recepten voor thuis - Je weet dat je hiermee je eigen kookniveau naar een hoger plan kunt tillen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Sergio's smaakmakers
Een greep uit de 74 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappel, arbequina olijfolie, chardonnay azijn, citroen, knoflook, melk, parmezaanse kaas, radicchio, room, taggiasche olijf, taleggiokaas, tijm en tomaat
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Ingrediënten: ansjovis, arbequina olijfolie, boter, burrata, citroen, gekonfijte tomaten, kappers, kippenjus, knoflook, paccheri, parmezaanse kaas, room, venkel en venkelloof
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: arbequina olijfolie, bieslook, bintje, boter, gekonfijte knoflook, kingkrab, olijfolie, room, vanilleolie en vanillestokje
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arbequina olijfolie, chilipepertje, karwijzaad, kippenbouillon, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, munt, rode paprika, tomaat, tomatenpuree en ui
Soort: saus/dressing/jus / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: arbequina olijfolie, limoen, shiso, sojasaus en sushiazijn
Soort: salade / saus/dressing/jus / garnituur
Ingrediënten: daikon, foreleitjes, gerookte paling, gerookte zalm, mierikswortel, rettich, shiso, sjalot, sushi azijn, vinaigrette en zure room
Soort: salade / vis
Ingrediënten: amandelpoeder, bladerdeeg, boter, ei, esdoornsiroop, kers, pistachenoten, pistachepasta, pistachepoeder, room en suiker
Soort: koek en gebak / zoete hapjes
Ingrediënten: arbequina olijfolie, boter, botersaus, chilipeper, court-bouillon, furikake, kreeft, lente ui, limoen, mirin, miso, sake, sojasaus, suiker, sushi azijn, tomaat, verveine en witte asperge
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, arbequina olijfolie, basilicum, cabernet sauvignon-azijn, citroen, groene asperge, kippenfond, knoflook, olijven, parmezaanse kaas, prunella trostomaat, radicchio, room, sjalot, taggiasche olijf, tijm en zoete ui
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / aardappelgerecht
Ingrediënten: abrikozenjam, ananas, bladerdeeg, limoen, poedersuiker, salie, suiker, vanilleijs en vanillestokje
Soort: zoet / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: ansjovis, arbequina olijfolie, aubergines, basilicum, cabernet sauvignon-azijn, citroen, ei, kappers, knoflook, mortadella, mosterd, parmezaanse kaas, pistache, rucola, sjalot, tomaatjes en zonnebloemolie
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Ingrediënten: ansjovis, arbequina olijfolie, boter, cabernet sauvignon-azijn, citroen, ei, griekse pasta, groene olijf, haricots verts, knoflook, rode ui, taggiasche olijf, tijm, tomaat, verveine, witte wijn en zeeuwse mosselen
Soort: salade / pasta/noodles / aardappelgerecht
Ingrediënten: bloem, boter, ei, limoen en parmezaanse kaas
Soort: hartige hapjes
Ingrediënten: arbequina olijfolie, citroengras, ei, kewpie-mayonaise, kippengehakt, koriander, lente ui, limoen, mayonaise, norivel, panko, room, sojasaus, sriracha en zoetzure jalapenopeper
Soort: gevogelte
Ingrediënten: algenmix, asperge, boter, chilivlokken, citroen, citroengras, limoen, limoenblad, mizuna, room, sjalot, sojasaus, vinaigrette, witte azijn en witte wijn
Soort: groente
Ingrediënten: cacaonibs, hazelnoot, hibiscustheepoeder, pistache, pure chocolade, sesamzaad en witte chocoladerozijnen
Soort: zoete hapjes / bonbons / chocolade
Ingrediënten: arbequina olijfolie, aspergebroccoli, boter, cabernet sauvignon-azijn, citroen, fregola, jonge spinazie, kippenfond, knoflook, knoflookolie, lamsoor, mosterdblad, mosterdzaad, parelcouscous, parmezaanse kaas, pens, sjalot en varkensworst
Ingrediënten: arbequina olijfolie, basilicum, basilicummayonaise, cabernet sauvignon-azijn, gorgonzola, knoflook, parmaham, piadina, pijnboompitjes, radicchio, rundergehakt, tomaat, ui en wrap
Soort: vlees / brood en broodgerecht
Ingrediënten: aubergine, chili-knoflooksaus, citroen, gedroogde knoflookchips, knoflook, koriander, lente ui, mayonaise, olijfolie, peterselie en vijfkruidenpoeder
Soort: groente
Ingrediënten: arbequina olijfolie, artisjok, basilicum, beurre noisette, burrata, cabernet sauvignon-azijn, citroen, hazelnoot, ijsbergsla, krielaardappelen, oranje linzen, parmezaanse kaas, peterselie, room, rucola, sjalot, tomaat en zwarte linzen
Keuken: Italiaans
Soort: salade
Toon alle 74 recepten in dit boek