Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, gehakt, groente, kaneel, knoflook, komkommer, laurier, melk, olie, peper, plantaardige olie, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Snack of tussendoortje uit Deutsche Küche:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Basisrecept uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept van Okoko recepten: