Kabeljauw of Franse wijze met een rijke tomaten-olijvensaus

Je vindt dit recept op pagina 49 in Het sous-vide kookboek .

Keuken:
Frans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / aardappelgerecht / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tomatenboter

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Sambal tomaat

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Zeebrasem in een korst van rood zout

Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Croissanttoast met Madagascar-eend

Serveersuggestie Croissanttoast met Madagascar-eend