Kabeljauw of Franse wijze met een rijke tomaten-olijvensaus

Je vindt dit recept op pagina 49 in Het sous-vide kookboek .

Keuken:
Frans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / aardappelgerecht / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Blote Billetjes in het gras (snijbonenstamppot)

Een recept uit Betina Oostveen

Aardappel & zee

Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Kabeljauw met mosterdvinaigrette met kappertjes

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Zoete aardappel ovenschotel met vis – 5 OR LESS

Een recept uit Nina de Bruijn & Elise Gruppen