- Het sous-vide kookboek

Het sous-vide kookboek

eenvoudig en lekker koken op een nieuwe manier

Een boek van

We hebben 80 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het sous-vide kookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De bereidingsmethode sous-vide geeft steeds weer perfect bereide, voedzame en indrukwekkende maaltijden uit de waterbadoven waarvan de temperatuur exact kan worden ingesteld. Dit kookboek bevat 80 toegankelijke recepten uit uiteenlopende keukens en voor verschillende gangen, en laat zien welke voordelen sous-vide te bieden heeft.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Het sous-vide kookboek

Een greep uit de 80 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het sous-vide kookboek:

Perzik brûlée met vlierbloesem

Ingrediënten:
amarettikoekjes, cointreau, fruit, griekse yoghurt, honing, lichtbruine basterdsuiker, perensiroop, perzik, sinaasappelrasp, vlierbloesemsiroop en water

Keuken:
Frans
Soort:
fruit / sous-vide / vegetarisch
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het sous-vide kookboek:

'Gebakken' eieren op Marokkaanse wijze

Ingrediënten:
cherrytomaten uit blik, kaneel, knoflook, koriander, olijfolie, peper, ras el hanout, scharrelei, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
sous-vide / ei/omelet/frittata / zuivel
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Pannenkoekjes met hoisinkip en taugé

Ingrediënten:
chinese pannenkoekjes, donkere sojasaus, gemberpuree, hoisinsaus, kipfilet, komkommer, lente-ui, peper, taugé, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
sous-vide / pannenkoeken en flensjes / gevogelte
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Romige rendang met kokos

Ingrediënten:
braadlap, citroengras, donderbruine suiker, gemberwortel, jasmijnrijst, kaneelstokje, kardemompeul, knoflook, kokosmelk, koriander, limoenrasp, palmsuiker, rawit, tamarindepasta en zonnebloemolie

Keuken:
Indonesisch
Soort:
sous-vide / rundvlees
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Tajine van muskaatpompoen en courgette

Ingrediënten:
amandelschaafsel, courgette, gemberwortel, groentebouillon, honing, kikkererwten uit blik, knoflook, koriander, muskaatpompoen, ras el hanout, rode ui, saffraandraadjes en tomatenblokjes uit blik

Keuken:
Marokkaans
Soort:
sous-vide / tajine / vegetarisch / groente
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het sous-vide kookboek:

Broodje fajitakip

Ingrediënten:
avocado, bieslook, cherrytomaten, chilipeper, fajitakruiden, gladde peterselie, kipfilet, koriander, limoen, olijfolie, peper, rode paprika, rode ui, zachte broodjes met sesamzaad, zout en zure room

Keuken:
Mexicaans
Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide / gevogelte / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / hartige hapjes / broodbeleg
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het sous-vide kookboek:

Rabarbergembertaartjes met vanilleroom

Ingrediënten:
bloem, bot, crème fraîche, fijne kristalsuiker, kruimeldeeg, poedersuiker, rabarber, sinaasappelrasp, stemgember en vanille extract

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / fruit / sous-vide / vegetarisch
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Pollak met parmaham en puylinzen

Ingrediënten:
knoflook, koolvisfilet, laurierblad, lente-ui, olijfolie, parmaham, peper, pruimtomaat, puylinzen, sherryazijn, spinazie, zout en zoutvlokken

Keuken:
Italiaans
Soort:
sous-vide / vis
Toon alle 80 recepten in dit boek