Het sous-vide kookboek
eenvoudig en lekker koken op een nieuwe manier
Een boek van
We hebben 80 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Het sous-vide kookboek , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De bereidingsmethode sous-vide geeft steeds weer perfect bereide, voedzame en indrukwekkende maaltijden uit de waterbadoven waarvan de temperatuur exact kan worden ingesteld. Dit kookboek bevat 80 toegankelijke recepten uit uiteenlopende keukens en voor verschillende gangen, en laat zien welke voordelen sous-vide te bieden heeft.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Het sous-vide kookboek
Een greep uit de 80 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: cannelinibonen, cherrytomaten, gerookt paprikapoeder, kippenbouillon, knoflook, lamskotelet, lamsvleesbouillon, olijfolie, peper, rode chilipeper, rozemarijn en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / lamsvlees
Ingrediënten: chili-jam, ciabatta, gemberpoeder, gemberwortel, kalkoengehakt, knoflook, komijn, koriander, peper, sla, zonnebloemolie en zout
Keuken: Internationaal
Soort: brood en broodgerecht / sous-vide / gevogelte / broodbeleg
Ingrediënten: donkere sojasaus, eendenborst, langkorrelrijst, lente-ui, peper, rode ui, sesamolie, sinaasappelsap, sugarsnaps, vijfkruidenpoeder, zonnebloemolie en zout
Keuken: Chinees
Soort: sous-vide / rijst / gevogelte
Ingrediënten: bleekselderij, chorizo, geroosterde paprika uit pot, groentebouillon, knoflook, komijnzaad, koriander, limabonen uit blik, peper, pruimtomaat, rode ui, zongedroogde tomaten op olie en zout
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon / peulvruchten / sous-vide
Ingrediënten: caesardressing, ciabatta, kippenborst, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, romainesla, spekjes en zout
Keuken: Italiaans
Soort: salade / sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: barbecuesaus, blauwschimmelkaas, hamburgerbroodje, oregano, peper, rundergehakt, slablad, spek, zonnebloemolie en zout
Keuken: Amerikaans
Soort: brood en broodgerecht / sous-vide / broodbeleg
Ingrediënten: citroen, gemberpoeder, gerookt paprikapoeder, geroosterde paprika uit pot, groene salade, groentebouillon, knoflook, komijn, krieltjes, olijfolie, peper, rode ui, sherryazijn, tomatenpuree en zout
Keuken: Spaans
Soort: sous-vide / aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: amandelmeel, boter, bramen, citroenrasp, crème fraîche, ei, fruit, kristalsuiker, sinaasappelsap, vanille extract, vanillepasta en vanillesuiker
Keuken: Internationaal
Soort: gebak/koek/taart/pudding / fruit / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: cajunkruiden, komkommer, limoenrasp, Maïs uit blik, olijfolie, peper, piepkuiken, rode chilipeper en zout
Keuken: Mexicaans / Internationaal
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: boerenkool, citroenrasp, citroensap, gladde peterselie, lamslapje, olijfolie, oregano, peper, rode chilipeper, rode ui, suiker, tomaat en zout
Keuken: Grieks
Soort: sous-vide / lamsvlees
Ingrediënten: aardappel, boter, crème fraîche, grove mosterd, honing, peper, spinazie, tijm, varkenskarbonade en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / varkensvlees / aardappelgerecht / groente
Ingrediënten: arboriorijst, bladspinazie, boter, citroenrasp, droge witte wijn, geitenkaas, groentebouillon, knoflook, parmezaanse kaas, peper, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: eieren, kaas en zuivel / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, bieslook, cherrytomaten, chilipeper, fajitakruiden, gladde peterselie, kipfilet, koriander, limoen, olijfolie, peper, rode paprika, rode ui, zachte broodjes met sesamzaad, zout en zure room
Keuken: Mexicaans
Soort: brood en broodgerecht / sous-vide / gevogelte / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / hartige hapjes / broodbeleg
Ingrediënten: boter, kastanjechampignon, kookroom, lamsnekfilet, madera, olijfolie, paprikapoeder, peper, rozemarijn, spinazie, tijm en zout
Keuken: Spaans / Internationaal
Soort: sous-vide / lamsvlees
Ingrediënten: komijn, koriander, olijfolie, peper, perzik, rozemarijn, ui, varkensfilet en zout
Keuken: Internationaal
Soort: fruit / sous-vide / varkensvlees
Ingrediënten: amandelmeel, basmatirijst, boter, currypasta, garnaal, gember, kokosmelk, koriander, kormapasta, peper, saffraandraadjes, ui en zout
Keuken: Indiaas
Soort: sous-vide / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: ciabattabrood, koriander, limoen, mango, olijfolie, peper, rode chilipeper, rode ui, sjalot, sojasaus, tonijn en zout
Keuken: Internationaal
Soort: brood en broodgerecht / sous-vide / vis
Ingrediënten: grove mosterd, olijfolie, peper, rodewijnazijn, runderlapje, sjalot, slablad, sperziebonen, stokbrood, tomaat en zeezout
Keuken: Frans
Soort: salade / sous-vide / rundvlees
Ingrediënten: bleekselderij, cajunkruiden, courgette, creoolse kruidenmix, gele paprika, gladde peterselie, groentebouillon, hete chilisaus, knoflook, langkorrelrijst, peper, rode paprika, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Cajun / Creools
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, fruit, gemberwortel, limoen, olijfolie, peper, perzik, rode ui, zalmmoot en zout
Keuken: Mexicaans / Tex-mex
Soort: sous-vide / vis
Toon alle 80 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789048313716
ISBN10
9048313716