Het sous-vide kookboek
eenvoudig en lekker koken op een nieuwe manier
Een boek van
We hebben 80 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Het sous-vide kookboek , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De bereidingsmethode sous-vide geeft steeds weer perfect bereide, voedzame en indrukwekkende maaltijden uit de waterbadoven waarvan de temperatuur exact kan worden ingesteld. Dit kookboek bevat 80 toegankelijke recepten uit uiteenlopende keukens en voor verschillende gangen, en laat zien welke voordelen sous-vide te bieden heeft.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Het sous-vide kookboek
Een greep uit de 80 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: avocado, kippendij, olijfolie, peper, sinaasappel, walnootolie, walnoten, waterkers en zout
Keuken: Internationaal
Soort: salade / sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: arboriorijst, bladspinazie, boter, citroenrasp, droge witte wijn, geitenkaas, groentebouillon, knoflook, parmezaanse kaas, peper, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: eieren, kaas en zuivel / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: bimi, chorizo, crème fraîche, kipfilet, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rigatino en zout
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: bieslook, boter, brood, cayennepeper, citroensap en garnaal
Keuken: Internationaal
Soort: brood en broodgerecht / sous-vide / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / hartige hapjes / broodbeleg
Ingrediënten: citroensap, gladde peterselie, knoflook, komijn, koriander, kurkuma, olijfolie, peper, ras el hanout, sint-jacobsschelpen, sperziebonen, spinazie, waterkers en zout
Keuken: Internationaal
Soort: salade / sous-vide / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: basmatirijst, boter, citroenrasp, crème fraîche, dille, dragon, knoflook, mascarpone, olijfolie, peper, peterselie, wilde rijst, zalmfilet en zout
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide / vis
Ingrediënten: citroen, gemberpoeder, gerookt paprikapoeder, geroosterde paprika uit pot, groene salade, groentebouillon, knoflook, komijn, krieltjes, olijfolie, peper, rode ui, sherryazijn, tomatenpuree en zout
Keuken: Spaans
Soort: sous-vide / aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: amandelmeel, basmatirijst, boter, currypasta, garnaal, gember, kokosmelk, koriander, kormapasta, peper, saffraandraadjes, ui en zout
Keuken: Indiaas
Soort: sous-vide / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: ciabattabrood, koriander, limoen, mango, olijfolie, peper, rode chilipeper, rode ui, sjalot, sojasaus, tonijn en zout
Keuken: Internationaal
Soort: brood en broodgerecht / sous-vide / vis
Ingrediënten: citroengras, gemberwortel, lente-ui, peper, rijst, sesamolie, shaoxingwijn, sojasaus, zeebaars, zonnebloemolie en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / vis
Ingrediënten: bloemkoolroosjes, groene currypasta, groente, groentebouillon, jasmijnrijst, kokosmelk, koriander, minimaïs, peper, pompoen, rode paprika, sugarsnaps en zout
Keuken: Thais
Soort: sous-vide / rijst / vegetarisch
Ingrediënten: couscous, gedroogde abrikoos, gedroogde pruim, gemberpoeder, kaneelstokje, kikkererwten uit blik, kippenbouillon, kippendij, komijn, koriander, peper, ras el hanout, rode ui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: sous-vide / gevogelte / tajine / couscous
Ingrediënten: basilicum, citroenrasp, citroensap, groene salade, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, zout en zwaardvissteak
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / vis
Ingrediënten: avocado, bieslook, cherrytomaten, chilipeper, fajitakruiden, gladde peterselie, kipfilet, koriander, limoen, olijfolie, peper, rode paprika, rode ui, zachte broodjes met sesamzaad, zout en zure room
Keuken: Mexicaans
Soort: brood en broodgerecht / sous-vide / gevogelte / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / hartige hapjes / broodbeleg
Ingrediënten: bloem, bosbessen, bot, crème fraîche, ei, fijne kristalsuiker, melk en sinaasappelsap
Keuken: Internationaal
Soort: fruit / sous-vide / pannenkoeken en flensjes / zoete hapjes / vegetarisch
Ingrediënten: groene chilipeper, heek, kardemomzaad, karwijzaad, knoflook, komkommer, koriander, limoensap, olijfolie, peper, pitabrood, rode chilipeper en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: sous-vide / vis
Ingrediënten: knoflook, koolvisfilet, laurierblad, lente-ui, olijfolie, parmaham, peper, pruimtomaat, puylinzen, sherryazijn, spinazie, zout en zoutvlokken
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide / vis
Ingrediënten: appelsap, citroensap, cranberrysap, honing, peer en vanille extract
Keuken: Internationaal
Soort: fruit / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, ansjovisfilet, cherrytomaten, dijonmosterd, ei, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rodewijnazijn, romainesla, sperziebonen, tonijnsteak, zout en zwarte olijf
Keuken: Frans
Soort: salade / sous-vide / aardappelgerecht / vis
Ingrediënten: bloem, bramen, citroensap, clotted cream, crème fraîche, fijne kristalsuiker, handappel, havermoutvlokken, kaneel, lichtbruine basterdsuiker, boter, rietsuiker en vanillepasta
Keuken: Internationaal
Soort: fruit / sous-vide / vegetarisch
Toon alle 80 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789048313716
ISBN10
9048313716