Het sous-vide kookboek
eenvoudig en lekker koken op een nieuwe manier
Een boek van
We hebben 80 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Het sous-vide kookboek , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De bereidingsmethode sous-vide geeft steeds weer perfect bereide, voedzame en indrukwekkende maaltijden uit de waterbadoven waarvan de temperatuur exact kan worden ingesteld. Dit kookboek bevat 80 toegankelijke recepten uit uiteenlopende keukens en voor verschillende gangen, en laat zien welke voordelen sous-vide te bieden heeft.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Het sous-vide kookboek
Een greep uit de 80 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: dessertrijst, fijne kristalsuiker, melk, vanillepasta en vanillestokje
Keuken: Internationaal
Soort: gebak/koek/taart/pudding / sous-vide / rijst / vegetarisch
Ingrediënten: cannelinibonen, cherrytomaten, gerookt paprikapoeder, kippenbouillon, knoflook, lamskotelet, lamsvleesbouillon, olijfolie, peper, rode chilipeper, rozemarijn en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / lamsvlees
Ingrediënten: bleekselderij, bonen, chilivlokken, kaneelstokje, knoflook, komijn, koriander, maistortilla, oregano, peper, tomatenblokjes, ui, zout en zure room
Keuken: Mexicaans / Tex-mex
Soort: peulvruchten / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: boter, cider, crème fraîche, gladde peterselie, mossel, peper, scholfilet, sjalot en zout
Keuken: Internationaal
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide / saus
Ingrediënten: bleekselderij, chorizo, geroosterde paprika uit pot, groentebouillon, knoflook, komijnzaad, koriander, limabonen uit blik, peper, pruimtomaat, rode ui, zongedroogde tomaten op olie en zout
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon / peulvruchten / sous-vide
Ingrediënten: adukibonen, brood, cherrytomaten, groentebouillon, limaboon, olijfolie, rode puntpaprika, rode ui, rozemarijn, runderbouillon en toulouseworstjes
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / peulvruchten / sous-vide
Ingrediënten: bimi, chorizo, crème fraîche, kipfilet, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rigatino en zout
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: broccoli, cashewnoten, citroenrasp, honing, kalkoenborst, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, peper, rode paprika, water, zonnebloemolie en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: asperge, ei, muffins, nootmuskaat, peper, spinazie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: hapjes / sous-vide / ei/omelet/frittata / groente
Ingrediënten: kaffirblad, knoflook, koriander, lente-ui, limoenrasp, olie, zalmfilet en zoete chilisaus
Keuken: Oosters / Joods
Soort: sous-vide / hartige hapjes / vis
Ingrediënten: knoflook, koolvisfilet, laurierblad, lente-ui, olijfolie, parmaham, peper, pruimtomaat, puylinzen, sherryazijn, spinazie, zout en zoutvlokken
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide / vis
Ingrediënten: boter, kastanjechampignon, kookroom, lamsnekfilet, madera, olijfolie, paprikapoeder, peper, rozemarijn, spinazie, tijm en zout
Keuken: Spaans / Internationaal
Soort: sous-vide / lamsvlees
Ingrediënten: bloem, bosbessen, bot, crème fraîche, ei, fijne kristalsuiker, melk en sinaasappelsap
Keuken: Internationaal
Soort: fruit / sous-vide / pannenkoeken en flensjes / zoete hapjes / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, ansjovisfilet, cherrytomaten, dijonmosterd, ei, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rodewijnazijn, romainesla, sperziebonen, tonijnsteak, zout en zwarte olijf
Keuken: Frans
Soort: salade / sous-vide / aardappelgerecht / vis
Ingrediënten: citroengras, gemberwortel, lente-ui, peper, rijst, sesamolie, shaoxingwijn, sojasaus, zeebaars, zonnebloemolie en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / vis
Ingrediënten: abrikoos, amandelmeel, citroenrasp, crème fraîche, eiwit, fijne kristalsuiker, honing, kaneelstokje, kardemompeul, rozenwater, vanillestokje en water
Keuken: Oosters / Marokkaans / Italiaans
Soort: fruit / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, kabeljauwfilet, knoflook, olijfolie, peper, suiker, tijm, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, ui, zout en zwarte olijf
Keuken: Frans
Soort: sous-vide / aardappelgerecht / vis
Ingrediënten: bleekselderij, cajunkruiden, courgette, creoolse kruidenmix, gele paprika, gladde peterselie, groentebouillon, hete chilisaus, knoflook, langkorrelrijst, peper, rode paprika, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Cajun / Creools
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, bieslook, blauwschimmelkaas, citroenrasp, honing, lendenbiefstuk, olijfolie, peper, radijs, rode biet, slablad, snijboon, walnoten, zout en zure room
Keuken: Frans / Internationaal
Soort: salade / sous-vide / rundvlees
Ingrediënten: cherrytomaten uit blik, kaneel, knoflook, koriander, olijfolie, peper, ras el hanout, scharrelei, ui en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: sous-vide / ei/omelet/frittata / zuivel
Toon alle 80 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789048313716
ISBN10
9048313716