Het sous-vide kookboek
eenvoudig en lekker koken op een nieuwe manier
Een boek van
We hebben 80 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Het sous-vide kookboek , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De bereidingsmethode sous-vide geeft steeds weer perfect bereide, voedzame en indrukwekkende maaltijden uit de waterbadoven waarvan de temperatuur exact kan worden ingesteld. Dit kookboek bevat 80 toegankelijke recepten uit uiteenlopende keukens en voor verschillende gangen, en laat zien welke voordelen sous-vide te bieden heeft.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Het sous-vide kookboek
Een greep uit de 80 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: basilicum, boter, cherrytomaten, citroen, kabeljauwfilet, olijf, olijfolie, paneermeel, peper, rode pesto, rucola, zongedroogde tomaat en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / vis
Ingrediënten: champignon, citroen, citroenrasp, ei, gladde peterselie, groene chilipeper, groene paprika, harissa, kikkererwten uit blik, komijn, koriander, olijfolie, rode paprika, ui en zwarte olijf
Keuken: Tunesisch
Soort: salade / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: adukibonen, brood, cherrytomaten, groentebouillon, limaboon, olijfolie, rode puntpaprika, rode ui, rozemarijn, runderbouillon en toulouseworstjes
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / peulvruchten / sous-vide
Ingrediënten: grove mosterd, olijfolie, peper, rodewijnazijn, runderlapje, sjalot, slablad, sperziebonen, stokbrood, tomaat en zeezout
Keuken: Frans
Soort: salade / sous-vide / rundvlees
Ingrediënten: aardappel, boter, crème fraîche, grove mosterd, honing, peper, spinazie, tijm, varkenskarbonade en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / varkensvlees / aardappelgerecht / groente
Ingrediënten: asperge, ei, muffins, nootmuskaat, peper, spinazie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: hapjes / sous-vide / ei/omelet/frittata / groente
Ingrediënten: citroen, gemberpoeder, gerookt paprikapoeder, geroosterde paprika uit pot, groene salade, groentebouillon, knoflook, komijn, krieltjes, olijfolie, peper, rode ui, sherryazijn, tomatenpuree en zout
Keuken: Spaans
Soort: sous-vide / aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: boter, chilipeper, knoflook, koriander, mossel, pernod, sjalot en venkelknol
Keuken: Nederlands
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: amandelmeel, basmatirijst, boter, currypasta, garnaal, gember, kokosmelk, koriander, kormapasta, peper, saffraandraadjes, ui en zout
Keuken: Indiaas
Soort: sous-vide / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, couscous, fruit, gladde peterselie, olijfolie, peper, radijs, rodemulfilets, sinaasappel, tijm, zout en zwarte olijf
Keuken: Oosters
Soort: sous-vide / couscous / vis
Ingrediënten: avocado, kippendij, olijfolie, peper, sinaasappel, walnootolie, walnoten, waterkers en zout
Keuken: Internationaal
Soort: salade / sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: balsamicoazijn, basilicum, brood, geitenkaas, groene salade, kippenborst, olijfolie, peper, pruimtomaat, rode ui en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: citroengras, gemberwortel, lente-ui, peper, rijst, sesamolie, shaoxingwijn, sojasaus, zeebaars, zonnebloemolie en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / vis
Ingrediënten: braadlap, citroengras, donderbruine suiker, gemberwortel, jasmijnrijst, kaneelstokje, kardemompeul, knoflook, kokosmelk, koriander, limoenrasp, palmsuiker, rawit, tamarindepasta en zonnebloemolie
Keuken: Indonesisch
Soort: sous-vide / rundvlees
Ingrediënten: appelsap, citroensap, cranberrysap, honing, peer en vanille extract
Keuken: Internationaal
Soort: fruit / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: amarettikoekjes, cointreau, fruit, griekse yoghurt, honing, lichtbruine basterdsuiker, perensiroop, perzik, sinaasappelrasp, vlierbloesemsiroop en water
Keuken: Frans
Soort: fruit / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: gember, gladde peterselie, groene paprika, groentebouillon, kikkererwten uit blik, knoflook, komijnzaad, peper, ras el hanout, tomatenpuree, ui en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: stoofgerecht / peulvruchten / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, kabeljauwfilet, knoflook, olijfolie, peper, suiker, tijm, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, ui, zout en zwarte olijf
Keuken: Frans
Soort: sous-vide / aardappelgerecht / vis
Ingrediënten: amandelschaafsel, saffraandraadjes, sauternes, vanilleijs en vijgen
Keuken: Frans
Soort: fruit / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: couscous, gedroogde abrikoos, gedroogde pruim, gemberpoeder, kaneelstokje, kikkererwten uit blik, kippenbouillon, kippendij, komijn, koriander, peper, ras el hanout, rode ui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: sous-vide / gevogelte / tajine / couscous
Toon alle 80 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789048313716
ISBN10
9048313716