Runderlapjes met gerookt zout en een Franse bistrosalade

Je vindt dit recept op pagina 108 in Het sous-vide kookboek .

Keuken:
Frans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
salade / sous-vide / rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Spaghetti met knoflook, tomaat, rode peper en croutons

delicious. magazine - 2009-06

Gehakt- brood met honing-mosterdsaus

Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Lasagne met spinazie, gorgonzola en tomaat

Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Groene thee bouillon met udon-noedels en tomaat

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër