Schwarzwalderkirschecoupes met brownies

Je vindt dit recept op pagina 150 in Het sous-vide kookboek .

Keuken:
Duits / Amerikaans
Gang:
nagerecht / dessert
Soort:
sous-vide / zoete hapjes / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Moelleux van chocolade met ganacheparel

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Frambozensorbet met witte chocoladesaus

delicious. magazine - 2009-06

Bosvruchten (ijskoude) met witte chocoladesaus

delicious. magazine - 2009-07

Bosvruchten (ijskoud) met witte chocoladesaus

delicious. magazine - 2009-07