Kers

Kers wordt beschouwd als fruit.

Probeer eens Aarts Biologische kersen (via ah.nl).

Alternatieve naam: kersen.

Zoek naar kers in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kers in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kers recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kers:

Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Nagerecht / high tea / traktatie uit De (perfecte) man in de keuken:

Kersentaart

Ingrediënten:
amandelmeel, bloem, boter, ei, kers, kristalsuiker, slagroom, suiker, vanille aroma, vanille-essence, vanille-extract en zout

Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Clafoutis

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine basterdsuiker, ei, kersen, kirsch, kristalsuiker, room en zout

Een recept uit Linda Tubby - Gelati d'Italia

Nagerecht uit Gelati d'Italia:

Paciugo

Ingrediënten:
framboos, frambozenijs, kers, oublie, pistaches, roomijs en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/pannacotta
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Drinken uit Home made:

Sawasdeekha

Ingrediënten:
ananassap, gember, marasquinkers, serehstengel en watermeloensiroop

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Drinken uit Spuntino:

Perfecte Manhattan

Ingrediënten:
amarenakers, droge vermout, rye whiskey en zoete vermout

Soort:
vegetarisch / drank (alcoholisch)
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Drinken uit Spuntino:

Old-fashioned

Ingrediënten:
amarenakersen, angosturabitter, bourbon, sinaasappelbitter, sinaasappelschil en suikersiroop

Soort:
vegetarisch / drank (alcoholisch)
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kersensorbet

Ingrediënten:
amandelessence, kersen en poedersuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/pannacotta
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Pruimen met ijs en slagroom

Ingrediënten:
fijne tafelsuiker, kersen, poedersuiker, pruimen, slagroom, vanillesuiker en zabaglione-ijs

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/pannacotta
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Fruitsalade

Ingrediënten:
amandelen, citroensap, fijne tafelsuiker, fruit, marasquin en vanille-ijs

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/pannacotta
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Ontbijt / brunch / lunch / nagerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kersencompote

Ingrediënten:
boter, fijne tafelsuiker, kaneel, kersen, kirsch, maizena en rode wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch