The Naked Chef is terug
de essentie van het koken
We hebben 146 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals The Naked Chef is terug , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
‘Dit boek gaat over thuis koken, het heeft niets te maken met restaurant-eten. Boordevol handige tips en eenvoudige ingrediënten - voor een maximum aan smaak hoef je geen uren in de keuken te staan. Het gaat om koken op gevoel, zelfvertrouwen in de keuken. Probeer het eens, maak fouten, leer wat bij en geniet!’ - Jamie Oliver
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit The Naked Chef is terug
Een greep uit de 146 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: watermeloen en wodka
Ingrediënten: butternut squash, extra vierge olijfolie, gedroogde rode peper, groentebouillon, kastanje, kippenbouillon, knoflook, korianderzaad, nootmuskaat, parelgort, parmaham, rode ui en salie
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: ei, kristalsuiker, rabarber, slagroom, suiker, vanillestokje en volle melk
Ingrediënten: aioli, citroen, courgette, extra vierge olijfolie, tuinkruiden, knoflook, mosselen, rode peper, tomaat in blik, witte wijn en zeevruchten
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: avocado, citroen, nieuwe aardappelen en tuinkers
Soort: salade
Ingrediënten: brooddeeg, mozzarella, olijfolie, olijven, parmezaanse kaas, rode wijnazijn, rucola en tomaat
Keuken: Italiaans
Soort: pizza
Ingrediënten: citroensapdressing, slablad, sperziebonen, tomatensalsa en zwaardvismoten
Ingrediënten: bloem, boter, ei, polenta, sinaasappel en suiker
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: boter, brooddeeg, chocolade en hazelnoot
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten: aardappel, citroen, crème fraîche, forel, mierikswortel, tijm en walnoten
Ingrediënten: broodkruimels, dijonmosterd, ei, komijnzaad, korianderzaad, rode ui en rundergehakt
Ingrediënten: aardpeer, andijvie, bacon, basilicum-balsamicodressing, bindsla, eikenbladsla, mosterd-kruidenazijndressing, radicchio, rucola en spinazie
Soort: salade
Ingrediënten: citroen, droge vermout, gin, olijf en wodka
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: basilicum, citroengras, gamba, gember, kippenbouillon, koriander, lente ui, limoen, limoenblad, rode paprika, rode peper, suiker en vissaus
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: citroen, knoflook, konijnenbout, pappardelle, parmezaanse kaas, rode ui, room, tijm en witte wijn
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: ansjovis, basilicum, chilipoeder, kerstomaat, knoflook, olijfolie en rode wijnazijn
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: basilicum, extra vierge olijfolie, kerstomaat, kruidenazijn, olijven, rode wijnazijn en rucola
Soort: salade
Ingrediënten: aubergine, basilicum, citroen, extra vierge olijfolie, knoflook, komijnzaad, koriander en peterselie
Ingrediënten: gember, groene peper, koriander, limoen, radijs, rode peper, runderfilet, sesamolie en sojasaus
Soort: carpaccio/tartaar
Ingrediënten: ansjovis, chilipoeder, citroen, knoflook, kruidenazijn, olijfolie, peterselie, tijm, venkelzaad en zoete wijn
Toon alle 146 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021599922
ISBN10
9021599929
Andere uitgaven
9789021511924