The Naked Chef is terug
de essentie van het koken
We hebben 146 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals The Naked Chef is terug , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
‘Dit boek gaat over thuis koken, het heeft niets te maken met restaurant-eten. Boordevol handige tips en eenvoudige ingrediënten - voor een maximum aan smaak hoef je geen uren in de keuken te staan. Het gaat om koken op gevoel, zelfvertrouwen in de keuken. Probeer het eens, maak fouten, leer wat bij en geniet!’ - Jamie Oliver
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit The Naked Chef is terug
Een greep uit de 146 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: perzik en prosecco
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: asperge, citroen, courgette, couscous, extra vierge olijfolie, kruiden, lente ui, pattisons, rode paprika, rode peper en rode wijnazijn
Soort: salade
Ingrediënten: aardbei, amandel, bakpoeder, boter, cacaopoeder, chocolade, ei, framboos, kristalsuiker, melk, poedersuiker, room, suiker en zelfrijzend bakmeel
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: citroen, droge vermout, gin, olijf en wodka
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: aardappel, belegen goudse kaas, citroen, ei, engelse mosterdpoeder, extra vierge olijfolie, kabeljauwfilet, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peterselie, schelvisfilet, slagroom, spinazie, ui en wortel
Ingrediënten: ei, kristalsuiker, rabarber, slagroom, suiker, vanillestokje en volle melk
Ingrediënten: korianderzaad, oregano, rozemarijn en rundfilet
Soort: carpaccio/tartaar
Ingrediënten: citroensap en olijfolie
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: broodkruimels, dijonmosterd, ei, komijnzaad, korianderzaad, rode ui en rundergehakt
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, peterselie, rode peper en spaghetti
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: bananenblad, citroengras, gember, groene peper, knoflook, kokosmelk, koriander, laurierstelen, limoen, olijfolie, rode peper, rozemarijn, sesamolie en zeeduivel
Ingrediënten: aardappel, boter, citroen, tuinkruiden, bospaddestoel, knoflook, olijfolie, salsa verde en zeebaarsfilet
Ingrediënten: kruiden, kipkarkassen, knoflook, laurier, peperkorrels, selderij, ui en wortel
Ingrediënten: citroengras, gember, knoflook, limoen, limoenblad, olijfolie, rode peper en sojasaus
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: ansjovis, basilicum, extra vierge olijfolie, gedroogde rode peper, kappertjes, knoflook, linguine, oregano, tomaat in blik en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: boter, citroen, gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflook, rozemarijn en spinazie
Ingrediënten: basis risotto, boter, mager rookspek, olijfolie, radicchio, rode wijn en rozemarijn
Keuken: Italiaans
Soort: risotto
Ingrediënten: boter, citroen, parmezaanse kaas, pastadeeg, pecorino, ricotta en salie
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: balsamicoazijn, basilicum, extra vierge olijfolie en pijnboompitten
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: aubergine, basilicum, gedroogde rode peper, korianderzaad, parmezaanse kaas, rode wijnazijn, stracci, tomaat in blik en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Toon alle 146 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021599922
ISBN10
9021599929
Andere uitgaven
9789021511924