Gemarineerde biefstuk en rodebietensalade met blauwekaasdressing

Je vindt dit recept op pagina 100 in Het sous-vide kookboek .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
salade / sous-vide / rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gekookte eieren met pittige kaascrackers en avocado

Een recept uit Sandra van Schijndel - Let's go Paleo

Zelf komkommersalade maken

Serveersuggestie Zelf komkommersalade maken

Crab and Ginger Marble

Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Schouder met soepgroente - schulterscherzel mit wurzelgemüsze

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I