Gemarineerde varkensfilet met knoflook, salie en spinazie

Je vindt dit recept op pagina 92 in Het sous-vide kookboek .

Keuken:
Internationaal
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / varkensvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gevulde gedroogde vijgen - fichi secchi ripieni

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Citroengelei

Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Salie & citroenthee

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Vijgenconfituur (Onderdeel van vijgen)

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts