NAJAT
80 kleurrijke recepten en verhalen uit magisch Marokko
We hebben 164 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals NAJAT , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De pure en magische Marokkaanse keuken van topchef Najat Kaanache. ‘Najat is een van de beste chefs van Marokko en weet werkelijk alles over de Marokkaanse keuken.’ Gordon Ramsay
Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit NAJAT
Een greep uit de 164 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bladpeterselie, extra vierge olijfolie, gemalen komijn, kikkererwten, knoflook, ras el hanout, saffraandraadjes, schenkel, ui en water
Soort: rundvlees
Ingrediënten: citroensap, groene vijgen, kardemompeulen, kruidnagels, rozenblaadjes, rozenwater en suiker
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / conserven
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, chilipeper, citroen, extra vierge olijfolie, gerookte amandelen, gezeefde tomaten, groene paprika, koningskrabben, koriander, kreeftenbouillon, noordzeekrabben, prei, tomaat, ui, venkelknol en visbouillon
Keuken: Marokkaans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: artisjokken, bieslook, bladpeterselie, citroensap, groentebouillon, knoflook, koriander, olijfolie, peper, saffraandraadjes, sjalot, ui, venkelknol, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: artisjokbladeren, azijn, bananenbladeren, bieslook, boter, chilipeper, citroen, dragon, knoflook, kreeftenbouillon, sjalotten, vijgenbladeren, visbouillon, water, zeekreeft en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: artisjok, aubergines, citroenen, gember, knoflook, laurier, paprika, prei, rietsuiker, tomaten, tonijnogen, water en zwart sesamzaad
Keuken: Marokkaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bakpoeder, boter, fijn griesmeel, grof griesmeel, melk, suiker en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: eend, gekarameliseerde gele paprika, mangocrème en zwarte auberginesaus
Keuken: Marokkaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: gemalen komijn, gemberpoeder, paprikapoeder, zout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: citroen, gember, honing en water
Soort: koffie en thee
Ingrediënten: aubergines, citroensap, ei, gele ui, gemalen komijn, gemalen koriander, gerookt paprikapoeder, harissa, honing, ingelegde citroen, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode ui, rundergehakt, sinaasappelsap, sukade, sumak, tomaten, zout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: aardbeien, bakpoeder, bloem, boter, ei, kokosbloesemsuiker, olie, poedersuiker, suiker, vanille-extract, water, zout en zure room
Keuken: Marokkaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: amandelvulling, bloem, boter, ei, olijfolie, oranjebloesemwater en zout
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, bloem, boter, corn syrup, crème fraîche, honing en pure chocolade
Keuken: Marokkaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, knoflook, koriander en olijfolie
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / paddenstoelen
Ingrediënten: ingelegde citroen en water
Keuken: Marokkaans
Soort: koffie en thee
Ingrediënten: extra vierge olijfolie, knoflooksaus, rietsuiker, rode paprika's, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: bakkoula, bladpeterselie, cayennepeper, extra vierge olijfolie, gemalen komijn, gepekelde groene olijven, gepekelde rode olijven, harissa, knoflook, koriander, paprikapoeder, spinazie, ui, zout en zwarte olijven
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: citroensap, extra vierge olijfolie, knoflook, komijn, peper, rode bieten, zout en zwarte olijven
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: absintalsem, eucalyptustakjes, gedroogde absintalsem, gedroogde eucalyptustakjes, honing en water
Keuken: Marokkaans
Soort: koffie en thee
Toon alle 164 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024586202
ISBN10
9024586208