NAJAT
80 kleurrijke recepten en verhalen uit magisch Marokko
We hebben 164 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals NAJAT , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De pure en magische Marokkaanse keuken van topchef Najat Kaanache. ‘Najat is een van de beste chefs van Marokko en weet werkelijk alles over de Marokkaanse keuken.’ Gordon Ramsay
Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit NAJAT
Een greep uit de 164 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: appelazijn, jalapeñopeper, komkommer, koolzuurhoudend bronwater, koriander, olijfolie, rode paprika, tomaten, ui, watermeloen en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: amandeltopping, boter, eidooier, filodeeg, kaneel, kipvulling, olie, poedersuiker, roerei en warka
Keuken: Marokkaans
Soort: hartige taarten, pasteien en pizza’s
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, braadkip, duif, gemberpoeder, kaneel, knoflook, koriander, olijfolie, saffraandraadjes, ui, water, witte peper en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: gevogelte / pastei
Ingrediënten: aubergine, cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, honing, knoflook, koriander, olijfolie, tomaten, ui, witte peper en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: bakpoeder, boter, fijn griesmeel, grof griesmeel, melk, suiker en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, chilipeper, citroensap, extra vierge olijfolie, knoflook, koriander, peper, ui en zout
Keuken: Mexicaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: chilipoeder, extra vierge olijfolie, gemalen komijn, grapefruit, harissa, knoflook, koriander, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: bruine saus, filodeeg, gesuikerde tomaten, kipvulling, roerei, spinazie, suiker, warkavellen en water
Keuken: Marokkaans
Soort: pastei
Ingrediënten: appelazijn, artisjokken, bladpeterselie, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, selderij, tijm, ui, wortel, zout, zoute haring en zure haring
Keuken: Marokkaans
Soort: bouillon
Ingrediënten: azijn, bladpeterselie, citroen, gedroogde oregano, geroosterde paprika uit pot, geroosterde rode puntpaprika, knoflook, laurier, olijfolie, peper, sojasaus, tonijnfilet, ui, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: bladpeterselie, citroen, eieren, gedroogd lamsvlees, knoflook, komijn, koriander, lamsvet, olijfolie, peper, rode paprika, saffraandraadjes, tomaat, ui, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: absintalsem, eucalyptustakjes, gedroogde absintalsem, gedroogde eucalyptustakjes, honing en water
Keuken: Marokkaans
Soort: koffie en thee
Ingrediënten: bloem, brood, chilipoeder, citroen, olijfolie, verse ansjovis en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: cayennepeper, chilipoeder, gemalen fenegriek, gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen kurkuma, gemalen mosterdzaad, gemalen zwarte peper, gemberpoeder, kaneel en kardemompoeder
Keuken: Marokkaans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: boter, cacao, cassispuree, citroenrasp, oploskoffie, poedersuiker, sinaasappelrasp, slagroom en vanille-extract
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroenverbana, gedroogde verveinethee, honing, sinaasappelschil en water
Keuken: Marokkaans
Soort: koffie en thee
Ingrediënten: chilipeper, gemalen kruidnagel, gemalen nootmuskaat, kaneel, olijfolie, pompoen, suiker, ui en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: citroenbloesem, frambozenjam, melk, sinaasappelbloesem, suiker en yoghurt met bioculturen
Keuken: Marokkaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: chilipepers, knoflook, olijfolie, rode paprika en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: bladpeterselie, extra vierge olijfolie, gemalen komijn, kikkererwten, knoflook, ras el hanout, saffraandraadjes, schenkel, ui en water
Soort: rundvlees
Toon alle 164 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024586202
ISBN10
9024586208