NAJAT
80 kleurrijke recepten en verhalen uit magisch Marokko
We hebben 164 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals NAJAT , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De pure en magische Marokkaanse keuken van topchef Najat Kaanache. ‘Najat is een van de beste chefs van Marokko en weet werkelijk alles over de Marokkaanse keuken.’ Gordon Ramsay
Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit NAJAT
Een greep uit de 164 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroenverbana, gedroogde verveinethee, honing, sinaasappelschil en water
Keuken: Marokkaans
Soort: koffie en thee
Ingrediënten: citroenen, koosjer zout en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / condiment
Ingrediënten: amandelen met vlies, amandelmelk, chilipoeder, citroensap, gember, knoflook, rode biet en ui
Keuken: Marokkaans
Soort: groente
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, maïzena, slagroom en witte basterdsuiker
Keuken: Marokkaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bakkoula, mayonaise, meergranenbrood en tongfilet
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: maïzena, plantaardige room, rietsuiker, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en slagroom
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan
Ingrediënten: chilipoeder, extra vierge olijfolie, gemalen komijn, grapefruit, harissa, knoflook, koriander, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: bladpeterselie, bloemkool, citroen, gemalen komijn, knoflook, koriander, olijfolie, paprikapoeder, peper en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: bloem, citroensap, fijn griesmeel, honing, instantgist, olijfolie, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: appelazijn, artisjokken, bladpeterselie, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, selderij, tijm, ui, wortel, zout, zoute haring en zure haring
Keuken: Marokkaans
Soort: bouillon
Ingrediënten: azijn, eiwit, gevriesdroogde aardbeien, limoensap, vanille-extract, witte basterdsuiker en zout
Keuken: Marokkaans
Ingrediënten: laurier, mosterdzaad, peperkorrels, sjalot, ui, water en witte wijnazijn
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / condiment / conserven
Ingrediënten: baksoda, bloem, ei, extra pure chocolade, gezouten boter, karamel-botercrème, oploskoffie, suiker, water, zout en zure room
Keuken: Internationaal
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bieslook, bladpeterselie, citroensap, knoflook, morieljes, olijfolie, salie, sjalotten, sojasaus, water, watermeloengazpacho, witte peper en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: bloedsinaasappels, boter, braadkip, eendenleverpaté, geklaarde boter, gemberpoeder, ghee, ingelegde cederappel, ingelegde citroen, knoflook, marokkaans brood met sesam, sukade, tijm, turks brood met sesam, witte truffel, zout en zwarte truffel
Keuken: Marokkaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: aardappel, knoflookpoeder, peper, plantaardige olie, pure chocolade, selderijzout en zout
Keuken: Marokkaans
Ingrediënten: gember, hibiscusbloesemthee, suiker en water
Keuken: Marokkaans
Soort: koffie en thee
Ingrediënten: nutella en plantaardige room
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: cayennepeper, chilipoeder, gemalen fenegriek, gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen kurkuma, gemalen mosterdzaad, gemalen zwarte peper, gemberpoeder, kaneel en kardemompoeder
Keuken: Marokkaans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: citroenen, suiker en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / condiment
Toon alle 164 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024586202
ISBN10
9024586208