NAJAT
80 kleurrijke recepten en verhalen uit magisch Marokko
We hebben 164 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals NAJAT , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De pure en magische Marokkaanse keuken van topchef Najat Kaanache. ‘Najat is een van de beste chefs van Marokko en weet werkelijk alles over de Marokkaanse keuken.’ Gordon Ramsay
Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit NAJAT
Een greep uit de 164 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: azijn, honing, preien, rietsuiker, tijm en ui
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: balsamicoazijn, citroenschil, eetbare bloemen, gekonfijte knoflook, gesuikerde tomaat, koriander, kuit van haarstaartdegenvis, kuit van makreel, kuit van tong, munt, olijfolie, plantaardige room, pompoenzaden, rozemarijn, sinaasappelschil, thee, verse morieljes en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: citroenen, koosjer zout en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / condiment
Ingrediënten: aubergine, chilipeper, chilipoeder, citroensap, gemalen komijn, gemalen koriander, geroosterde pindas, harissa, knoflook, olijfolie, rode paprika, zout en zwart sesamzaad
Keuken: Marokkaans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: aubergines, citroen, citroenverbana, groente, water en zwarte thee
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan
Ingrediënten: knoflook, komijn, olijfolie, peper, rode ui, spinazie, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: braadkip, citroenen, extra vierge olijfolie, gemalen kurkuma, gemberpoeder, knoflook, saffraandraadjes, ui, uiensaus, water, witte peper, zout en zwarte chocoladesaus
Keuken: Marokkaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: gemberpoeder, komijnzaad, korianderzaad, lamsfilet, lamsvet, olijfolie, peperkorrels, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: lamsvlees / conserven
Ingrediënten: anijszaad, bloem, olie, pure chocolade, sesamzaad, suiker en zout
Keuken: Marokkaans
Ingrediënten: maïzena, plantaardige room, rietsuiker, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en slagroom
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan
Ingrediënten: avocado, chilipeper, citroensap, extra vierge olijfolie, knoflook, koriander, peper, ui en zout
Keuken: Mexicaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bissara, citroensap, citroenschil, extra vierge olijfolie, haringfilet, in azijn gemarineerde paddenstoelen, knoflook, korianderzaad, laurier, makreelfilet, peper, rietsuiker, roze peperbessen, saffraantuile, sinaasappelsap, sinaasappelschil, ui, venkelknol, witte azijn, wortel en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: appelazijn, chilivlokken, ciderazijn, laurier, mosterdzaad, radijs, rozemarijn, suiker, water, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / condiment / conserven
Ingrediënten: chilipoeder, extra vierge olijfolie, gemalen komijn, grapefruit, harissa, knoflook, koriander, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: cayennepeper, chilipoeder, gemalen fenegriek, gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen kurkuma, gemalen mosterdzaad, gemalen zwarte peper, gemberpoeder, kaneel en kardemompoeder
Keuken: Marokkaans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: karnemelk, slagroom, volle melk en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegetarisch / kaas
Ingrediënten: aubergine, bladpeterselie, chermoula, citroensap, knoflook, koriander, olijfolie, pikant gerookt paprikapoeder, tomaat, ui, venkelgroen, zoet gerookt paprikapoeder en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: bloedsinaasappel, eend, gedroogde lavendel, gemalen komijn, gemalen koriander, gemberpoeder, grapefruit, honing, peper en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: citroensap, knoflook, laurier, prei, saffraandraadjes en water
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: artisjokkenbouillon, groentebouillon en vislever
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon
Toon alle 164 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024586202
ISBN10
9024586208