NAJAT
80 kleurrijke recepten en verhalen uit magisch Marokko
We hebben 164 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals NAJAT , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De pure en magische Marokkaanse keuken van topchef Najat Kaanache. ‘Najat is een van de beste chefs van Marokko en weet werkelijk alles over de Marokkaanse keuken.’ Gordon Ramsay
Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit NAJAT
Een greep uit de 164 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bakkoula, mayonaise, meergranenbrood en tongfilet
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: gemberpoeder, kippenbotten, kippenbouillon, knoflook, maïzena, peper, prei, sesamolie, sojasaus, suiker, tomatenpuree, ui, vissaus, wortel en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode paprika's, ui en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan
Ingrediënten: balsamicoazijn, citroenschil, eetbare bloemen, gekonfijte knoflook, gesuikerde tomaat, koriander, kuit van haarstaartdegenvis, kuit van makreel, kuit van tong, munt, olijfolie, plantaardige room, pompoenzaden, rozemarijn, sinaasappelschil, thee, verse morieljes en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: anijszaad, bloem, olie, pure chocolade, sesamzaad, suiker en zout
Keuken: Marokkaans
Ingrediënten: ingelegde citroen en water
Keuken: Marokkaans
Soort: koffie en thee
Ingrediënten: citroenbloesem, frambozenjam, melk, sinaasappelbloesem, suiker en yoghurt met bioculturen
Keuken: Marokkaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, gedroogde vijgen, gele ui, gemalen komijn, gemalen kurkuma, gerookte amandelen, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, pecannoten, peper, pompoen, rode ui, rozemarijn en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: bloedsinaasappel, eend, gedroogde lavendel, gemalen komijn, gemalen koriander, gemberpoeder, grapefruit, honing, peper en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: suiker en tomaten
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / condiment / conserven
Ingrediënten: aardbeien, bloem, boter, corn syrup, crème fraîche, poedersuiker en sesamzaad
Keuken: Marokkaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: gesuikerde tomaten, knoflook en ui
Keuken: Marokkaans
Ingrediënten: gemalen komijn, gemberpoeder, paprikapoeder, zout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: avocado, chilipeper, citroensap, extra vierge olijfolie, knoflook, koriander, peper, ui en zout
Keuken: Mexicaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, hondshaai, knoflook, olijfolie, tarbot, ui en zout
Soort: vis
Ingrediënten: citroen, citroensap, gedroogd bieslook, gedroogde dragon, gedroogde oregano, gemalen koriander, honing, knoflook, paprikapoeder, pijlinktvis, rode paprika, tomaten en ui
Keuken: Marokkaans
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: bladpeterselie, chermoulakruidenmix, chilipoeder, citroen, gember, harissa, knoflook, koriander, olijfolie, paprikapoeder en saffraandraadjes
Keuken: Marokkaans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: aubergine, chilipeper, chilipoeder, citroensap, gemalen komijn, gemalen koriander, geroosterde pindas, harissa, knoflook, olijfolie, rode paprika, zout en zwart sesamzaad
Keuken: Marokkaans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: amandelvulling, bloem, boter, ei, olijfolie, oranjebloesemwater en zout
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bakkoula, bladpeterselie, cayennepeper, extra vierge olijfolie, gemalen komijn, gepekelde groene olijven, gepekelde rode olijven, harissa, knoflook, koriander, paprikapoeder, spinazie, ui, zout en zwarte olijven
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Toon alle 164 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024586202
ISBN10
9024586208