NAJAT
80 kleurrijke recepten en verhalen uit magisch Marokko
We hebben 164 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals NAJAT , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De pure en magische Marokkaanse keuken van topchef Najat Kaanache. ‘Najat is een van de beste chefs van Marokko en weet werkelijk alles over de Marokkaanse keuken.’ Gordon Ramsay
Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit NAJAT
Een greep uit de 164 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: laurier, mosterdzaad, peperkorrels, sjalot, ui, water en witte wijnazijn
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / condiment / conserven
Ingrediënten: karnemelk, slagroom, volle melk en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegetarisch / kaas
Ingrediënten: aardbeien, bakpoeder, bloem, boter, ei, kokosbloesemsuiker, olie, poedersuiker, suiker, vanille-extract, water, zout en zure room
Keuken: Marokkaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: artisjokkenbouillon, groentebouillon en vislever
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: artisjokbladeren, azijn, bananenbladeren, bieslook, boter, chilipeper, citroen, dragon, knoflook, kreeftenbouillon, sjalotten, vijgenbladeren, visbouillon, water, zeekreeft en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, griesmeel, olijfolie, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: brood en broodgerecht / vegan
Ingrediënten: aardappel, citroen, extra vierge olijfolie, groene puntpaprika, kabeljauwfilet, knoflook, koriander, peper, ui, visfilet en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: avocado, chilipeper, citroensap, extra vierge olijfolie, knoflook, koriander, peper, ui en zout
Keuken: Mexicaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: aubergine, bladpeterselie, chermoula, citroensap, knoflook, koriander, olijfolie, pikant gerookt paprikapoeder, tomaat, ui, venkelgroen, zoet gerookt paprikapoeder en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: havermout, olijfolie, water en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: brood en broodgerecht / vegan
Ingrediënten: bladpeterselie, citroen, extra vierge olijfolie, groene paprika, knoflook, sepia's, ui en zeekat
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: aardappel, gemalen komijn, gemberpoeder, honing, knoflook, kwarteleieren, lamsbout, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, prei, rietsuiker, rozijnen, salie, sinaasappel, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: boter, cacao, cassispuree, citroenrasp, oploskoffie, poedersuiker, sinaasappelrasp, slagroom en vanille-extract
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: 5-spice, bruine basterdsuiker, gedroogde pruimen, gember, honing, knoflook, rijstazijn, sesamolie, sojasaus, sriracha, water, zout en zwartebonensaus
Keuken: Chinees
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: amandelen met vlies, kaneel, nootmuskaat, olijfolie, oranjebloesemwater en suiker
Soort: vegan
Ingrediënten: citroen, currypoeder, extra vierge olijfolie, flespompoen, gemalen fenegriek, groentebouillon, honing, kaneel, kerrie, knoflook, kokosmelk, koriander, sinaasappel, sjalotten, zeezout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: citroensap, rode paprika, zout, zwarte olijven en zwart sesamzaad
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan
Ingrediënten: citroen, koriander, rietsuiker, rode biet, roze peperkorrels, sint-jacobsschelpen, tijm, ui, witte azijn, witte peper en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: agavesiroop, amandelboter, amandelen, cassistopping, gedroogde cranberry's, gedroogde vijgen, havermout, honing, kokosvlokken, lijnzaad, olijfolie, pistachenoten, pure chocolade, quinoa, zout en zwart sesamzaad
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan
Ingrediënten: citroensap, knoflook, olijfolie, rode bieten en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan
Toon alle 164 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024586202
ISBN10
9024586208