Najat Kaanache

We hebben 3 boeken van Najat Kaanache waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Najat Kaanache? Registreren is gratis!

Boeken van Najat Kaanache

Recepten van Najat Kaanache

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Hibiscus-gemberthee

Ingrediënten:
gember, hibiscusbloesemthee, suiker en water

Keuken:
Marokkaans
Soort:
koffie en thee
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, eidooier, witte azijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:

Geroosterde pompoen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, gedroogde vijgen, gele ui, gemalen komijn, gemalen kurkuma, gerookte amandelen, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, pecannoten, peper, pompoen, rode ui, rozemarijn en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / bijgerecht uit NAJAT:

Gerookte paprika

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode paprika's, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Amandeltopping voor bastilla

Ingrediënten:
blanke amandelen, boter, olijfolie, poedersuiker en sinaasappel

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch / pastei
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / voorgerecht uit NAJAT:

Wortelsalade met grapefruit

Ingrediënten:
chilipoeder, extra vierge olijfolie, gemalen komijn, grapefruit, harissa, knoflook, koriander, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Zwarte sesamsaus

Ingrediënten:
aubergine, chilipeper, chilipoeder, citroensap, gemalen komijn, gemalen koriander, geroosterde pindas, harissa, knoflook, olijfolie, rode paprika, zout en zwart sesamzaad

Keuken:
Marokkaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Roerei voor bastilla

Ingrediënten:
gemberpoeder, honing en kaneel

Keuken:
Marokkaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch / pastei
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Snack of tussendoortje uit NAJAT:

Courgettebol

Ingrediënten:
bieslook, citroen, courgette, knoflook, olijfolie, trompettes de la mort, water en zwarte olijven

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bij de koffie uit NAJAT:

Roze aardbeienmeringue

Ingrediënten:
azijn, eiwit, gevriesdroogde aardbeien, limoensap, vanille-extract, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Marokkaans
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Ingelegde tomaten met knoflook

Ingrediënten:
citroen, extra vierge-olijfolie, knoflook, romatomaten, rozemarijn en sinaasappel

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / condiment / conserven
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Macarons

Ingrediënten:
amandelmeel, azijn, azijnpoeder, eiwit, knoflookpoeder en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:

Gedroogd lamsvlees met ei

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, eieren, gedroogd lamsvlees, knoflook, komijn, koriander, lamsvet, olijfolie, peper, rode paprika, saffraandraadjes, tomaat, ui, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / bijgerecht uit NAJAT:

Spinazie

Ingrediënten:
citroen, knoflook, komijn, olijfolie, peper, spinazie, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Visfilet met venusschelpen en merguez

Ingrediënten:
appelazijn, bladpeterselie, cherrytomaten, citroen, clams, extra vierge olijfolie, gele paprika, knoflook, kokkels, koriander, laurier, merguez, olijfolie, prei, rode paprika, saffraandraadjes, tomaten, ui, venusschelp, visbouillon en witvisfilet

Keuken:
Marokkaans
Soort:
schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / nagerecht / bij de koffie uit NAJAT:

Aardbeientaart

Ingrediënten:
aardbeien, bakpoeder, bloem, boter, ei, kokosbloesemsuiker, olie, poedersuiker, suiker, vanille-extract, water, zout en zure room

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit NAJAT:

Gefrituurde ansjovis

Ingrediënten:
bloem, brood, chilipoeder, citroen, olijfolie, verse ansjovis en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Rode paprikasaus

Ingrediënten:
amandelmelk, olijfolie, peper, rode paprika's, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Najats recept voor gehaktballetjes

Ingrediënten:
aubergines, citroensap, ei, gele ui, gemalen komijn, gemalen koriander, gerookt paprikapoeder, harissa, honing, ingelegde citroen, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode ui, rundergehakt, sinaasappelsap, sukade, sumak, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Guacamole

Ingrediënten:
avocado, chilipeper, citroensap, extra vierge olijfolie, knoflook, koriander, peper, ui en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus
Alle recepten van Najat Kaanache