Najat Kaanache

We hebben 3 boeken van Najat Kaanache waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Najat Kaanache? Registreren is gratis!

Boeken van Najat Kaanache

Recepten van Najat Kaanache

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:

Moderne bissara met gemarineerde makreel

Ingrediënten:
bissara, citroensap, citroenschil, extra vierge olijfolie, haringfilet, in azijn gemarineerde paddenstoelen, knoflook, korianderzaad, laurier, makreelfilet, peper, rietsuiker, roze peperbessen, saffraantuile, sinaasappelsap, sinaasappelschil, ui, venkelknol, witte azijn, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Ontbijt uit NAJAT:

Baghrir

Ingrediënten:
bloem, citroensap, fijn griesmeel, honing, instantgist, olijfolie, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Gemberthee

Ingrediënten:
citroen, gember, honing en water

Soort:
koffie en thee
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / bijgerecht uit NAJAT:

Gestoomde aubergine

Ingrediënten:
aubergines, citroen, citroenverbana, groente, water en zwarte thee

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Ontbijt uit NAJAT:

Sfenj

Ingrediënten:
bloem, gist, honing, plantaardige olie, suiker, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Mangocrème

Ingrediënten:
appelazijn, boter, citroenen, honing, mango, munt, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:

Bissara

Ingrediënten:
citroen, gedroogde gespleten tuinbonen, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, knoflook, olijfolie, spliterwten, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Citroenverbanathee

Ingrediënten:
citroenverbana, gedroogde verveinethee, honing, sinaasappelschil en water

Keuken:
Marokkaans
Soort:
koffie en thee
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

gesuikerde tomaten

Ingrediënten:
suiker en tomaten

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / condiment / conserven
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Snack of tussendoortje uit NAJAT:

Courgettebol

Ingrediënten:
bieslook, citroen, courgette, knoflook, olijfolie, trompettes de la mort, water en zwarte olijven

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, eidooier, witte azijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Tongfilet met bakkoula

Ingrediënten:
bakkoula, mayonaise, meergranenbrood en tongfilet

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / bijgerecht uit NAJAT:

Puree van bieten en zwarte olijven

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge olijfolie, knoflook, komijn, peper, rode bieten, zout en zwarte olijven

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Botercrème

Ingrediënten:
boter, cacao, cassispuree, citroenrasp, oploskoffie, poedersuiker, sinaasappelrasp, slagroom en vanille-extract

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Sojasaus (Hoisinsaus)

Ingrediënten:
5-spice, bruine basterdsuiker, gedroogde pruimen, gember, honing, knoflook, rijstazijn, sesamolie, sojasaus, sriracha, water, zout en zwartebonensaus

Keuken:
Chinees
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / voorgerecht uit NAJAT:

Watermeloengazpacho

Ingrediënten:
appelazijn, jalapeñopeper, komkommer, koolzuurhoudend bronwater, koriander, olijfolie, rode paprika, tomaten, ui, watermeloen en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bijgerecht uit NAJAT:

Gebakken paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, knoflook, koriander en olijfolie

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / paddenstoelen
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:

Gedroogd lamsvlees met ei

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, eieren, gedroogd lamsvlees, knoflook, komijn, koriander, lamsvet, olijfolie, peper, rode paprika, saffraandraadjes, tomaat, ui, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Alle recepten van Najat Kaanache