Najat Kaanache

We hebben 3 boeken van Najat Kaanache waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Najat Kaanache? Registreren is gratis!

Boeken van Najat Kaanache

Recepten van Najat Kaanache

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bijgerecht uit NAJAT:

Sinaasappelmousse

Ingrediënten:
maïzena, plantaardige room, rietsuiker, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en slagroom

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Inktsaus

Ingrediënten:
artisjok, aubergines, citroenen, gember, knoflook, laurier, paprika, prei, rietsuiker, tomaten, tonijnogen, water en zwart sesamzaad

Keuken:
Marokkaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / voorgerecht uit NAJAT:

Eendenlever met truffel en sinaasappelmousse

Ingrediënten:
cognac, eendenlever, gemalen nootmuskaat, Himalayazout, knoflookroom, melk, peper, port, rietsuiker, sinaasappelmousse, zout en zwarte truffel

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / bijgerecht uit NAJAT:

Zoete aardappel uit de oven

Ingrediënten:
knoflook, kurkuma, olijfolie, rozemarijn, zoete aardappel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bij de koffie uit NAJAT:

Chocoladechips

Ingrediënten:
aardappel, knoflookpoeder, peper, plantaardige olie, pure chocolade, selderijzout en zout

Keuken:
Marokkaans
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bijgerecht uit NAJAT:

Verse kapperappeltjes

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge olijfolie, ingelegde ui, kapperappeltjes, knoflook, steranijs, tijm, tomaat, ui en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / kruiden
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Bruine saus

Ingrediënten:
gemberpoeder, kippenbotten, kippenbouillon, knoflook, maïzena, peper, prei, sesamolie, sojasaus, suiker, tomatenpuree, ui, vissaus, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Easy currypoeder

Ingrediënten:
cayennepeper, chilipoeder, gemalen fenegriek, gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen kurkuma, gemalen mosterdzaad, gemalen zwarte peper, gemberpoeder, kaneel en kardemompoeder

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / bijgerecht uit NAJAT:

Spinaziequenelle

Ingrediënten:
knoflook, komijn, olijfolie, peper, rode ui, spinazie, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Tongfilet met bakkoula

Ingrediënten:
bakkoula, mayonaise, meergranenbrood en tongfilet

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Gedroogd lamsvlees

Ingrediënten:
gemberpoeder, komijnzaad, korianderzaad, lamsfilet, lamsvet, olijfolie, peperkorrels, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees / conserven
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Warka (Brikdeeg)

Ingrediënten:
bloem, boter, durumbloem, fijn griesmeel, olijfolie, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / beslag/deeg
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / bijgerecht uit NAJAT:

Gerookte paprika

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode paprika's, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Ras el hanout

Ingrediënten:
cayennepeper, gedroogde citroenschil, gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen kruidnagel, gemalen kurkuma, gemalen piment, gemalen selderijzaad, gemberpoeder, kaneel, kardemompoeder, nigellazaad, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bijgerecht uit NAJAT:

Bietenpuree

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, olijfolie, rode bieten en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Mangocrème

Ingrediënten:
appelazijn, boter, citroenen, honing, mango, munt, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Amuse / diner / voorgerecht uit NAJAT:

Gerookte kuit

Ingrediënten:
balsamicoazijn, citroenschil, eetbare bloemen, gekonfijte knoflook, gesuikerde tomaat, koriander, kuit van haarstaartdegenvis, kuit van makreel, kuit van tong, munt, olijfolie, plantaardige room, pompoenzaden, rozemarijn, sinaasappelschil, thee, verse morieljes en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Shibathee

Ingrediënten:
absintalsem, eucalyptustakjes, gedroogde absintalsem, gedroogde eucalyptustakjes, honing en water

Keuken:
Marokkaans
Soort:
koffie en thee
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Rode paprikasaus

Ingrediënten:
amandelmelk, olijfolie, peper, rode paprika's, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Alle recepten van Najat Kaanache