Istanbul Contemporary Cuisine
We hebben 177 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Istanbul Contemporary Cuisine , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Niet een boek dat in grote oplagen in de Nederlandse boekhandel heeft gelegen maar voor de liefhebbers nog wel te bestellen via Amazon. Mijn exemplaar scoorde ik een paar jaar geleden in Istanbul. Het aardige van dit kookboek is dat chefs van Istanbul's betere restaurants traditionele recepten nieuw hebben geïnterpreteerd met als resultaat zeer maakbare en aantrekkelijke recepten uit een grote en inspirerende keuken.
- bijna 2 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Istanbul Contemporary Cuisine
Een greep uit de 177 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, gladde peterselie, kasar semiharde turkse kaas, paddenstoelen, peperkorrels, provolone, room, tomaten, ui, water, witte wijn, yellow wax paprika en zeebaarsfilet
Keuken: Turks
Soort: vis
Ingrediënten: boter, ei, fetakaas, filodeeg, knoflook, olijfolie, spinazie, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aceto balsamico, aubergine, basilicum, groene paprika, groente, knoflook, suiker, tomaten, witte wijnazijn, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegan
Ingrediënten: bananenpeper, boter, kalfswang, knoflook, munt, orzo, tijm, tomaten, ui, water, wortel en zonnebloemolie
Keuken: Turks
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: gladde peterselie, kaneelstokje, knolselderij, prei, tomaat, ui, water en wortel
Keuken: Turks
Soort: vegan / bouillon
Ingrediënten: boter, cerkezkaas, maïsmeel, water en zout
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch / pastei
Ingrediënten: bloem, citroen, dille, gele ui, hete paprikapoeder, laurier, olijfolie, peperkorrels, snoekbaars, sumac en zeezout
Keuken: Turks
Soort: vis
Ingrediënten: aubergine, bieslook, bolaubergine, citroensap, crackers, extra vergine olijfolie, kerstomaat, lente-ui, poedersuiker en zout
Keuken: Turks
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, granaatappelglazuur, honing en abrikozenconfit, knoflook, lamsrack en rozemarijn
Keuken: Turks
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: citroensap, dille, gedroogde tuinbonen, olijfolie, suiker, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: aardappel, gele ui, knoflook, knolselderij, lamsbotten, rode wijn, tomatenpasta, water, wilde tijm, wortel en zonnebloemolie
Keuken: Turks
Soort: saus
Ingrediënten: bloem, ei, rijst, ui, water, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: kalfsvlees / lamsvlees
Ingrediënten: kersen, maïzena, suiker en water
Keuken: Turks
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: basilicum, boter, eiwit, fetakaas, filodeeg, knoflook, olijfolie, snijbiet, tomaten, ui, zaou en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch / pastei
Ingrediënten: aardpeer, dille, gele ui, groene asperge, olijfolie, ronde artisjok, suiker, water, witte asperge, witte peper en zout
Keuken: Turks
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: aubergines, bananenpeper, bouillonblokjes, gele ui, kippendijvlees, laurier, olijfolie, tijm, tomaat, tomatenpasta, voorgerecht, yellow wax paprika, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: gevogelte / groente
Ingrediënten: octopus, rode wijn, sojasaus, suiker en water
Keuken: Turks
Soort: bouillon / vis
Ingrediënten: bloem, dille, gele ui, gladde peterselie, groene paprika, japanse aubergine, kerriepoeder, knoflook, komijn, olijfolie, rode paprika, suiker, tomaten, tomatenpasta, water, yellow wax paprika, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: citroensap, dille, knoflook, komkommer, munt, olijfolie, witte peper, yoghurt en zeezout
Keuken: Turks
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: ei, fetakaas, filodeeg, peterselie en zonnebloemolie
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch
Toon alle 177 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789756845172
ISBN10
9756845171