Istanbul Contemporary Cuisine
We hebben 177 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Istanbul Contemporary Cuisine , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Niet een boek dat in grote oplagen in de Nederlandse boekhandel heeft gelegen maar voor de liefhebbers nog wel te bestellen via Amazon. Mijn exemplaar scoorde ik een paar jaar geleden in Istanbul. Het aardige van dit kookboek is dat chefs van Istanbul's betere restaurants traditionele recepten nieuw hebben geïnterpreteerd met als resultaat zeer maakbare en aantrekkelijke recepten uit een grote en inspirerende keuken.
- ongeveer 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Istanbul Contemporary Cuisine
Een greep uit de 177 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: abrikozen, blanke amandelen, bloem, boter, eend, honing, mutancanasaus, rode druiven, sjalot, water en zout
Keuken: Turks
Soort: gevogelte
Ingrediënten: octopus, rode wijn, sojasaus, suiker en water
Keuken: Turks
Soort: bouillon / vis
Ingrediënten: biet, knolraap, laurier, tijm, water, witte wijnazijn, zeezout en zwarte peperkorrels
Keuken: Turks
Soort: vegan / inmaak / groente
Ingrediënten: cayennepeper, tomatenpasta, ui, water, witte bonen, zonnebloemolie en zout
Keuken: Turks
Soort: vegan
Ingrediënten: eidooier, maïzena, melk, pijnappelpitten, rijst, rijstbloem, rozenwater, rozijnen, saffraan en suiker
Keuken: Turks
Soort: pudding / vegetarisch
Ingrediënten: allspice, citroen, dille, gladde peterselie, groentebouillon, kaneel, krenten, mosselen, munt, olijfolie, pijnappelpitten, rijst, saffraan, suiker, ui, water, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: groentebouillon, kaneel, kikkererwten, olijfolie en zout
Keuken: Turks
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, granaatappelsap, honing, isot en knoflook
Keuken: Turks
Soort: glazuur
Ingrediënten: azijn, boter, citroen, eidooier, harder, munt, peterselie, saffraan, tarwekorrels, tarwezetmeel, water, zeebaars en zout
Keuken: Turks
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: aardappel, bloem, boter, gele ui, groentebouillon, komijn, olijfolie, rode linzen, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Turks
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: auberginepuree, bleekselderij, gele ui, knoflook, kruiden, lamsschenkel, oregano, prei, pruimepuree, tomatenpasta, walnoten en water
Keuken: Turks
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: bruine suiker, gember, groene chilipepers, knoflook, koriander, lentebloesemhoning, maïzena, raki, rode chilipepers, sinaasappelsap en sojasaus
Keuken: Turks
Soort: saus
Ingrediënten: basilicum, broodkruim, ei, kalfsgehakt, knoflook, olijfolie, ui, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: kaneel, kikkererwten, kippenbouillon, olijfolie, runderbouillon en zout
Keuken: Turks
Soort: soep/bouillon / vegan / samengestelde boter
Ingrediënten: aardbeien, aardbeien jell-o, aardbeienwijn, cranberrywijn, pistachenoten, suiker en water
Keuken: Turks
Soort: pudding
Ingrediënten: kalfsvlees, lamsvlees, milde olijfolie, rode uiensap, rode wijn en zout
Keuken: Turks
Soort: kalfsvlees / lamsvlees
Ingrediënten: broodkruim, citroensap, extra vergine olijfolie, granaatappelsiroop, knoflook, rode chilipeper, rode paprika, walnoten en water
Keuken: Turks
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: citroenrasp, extra vergine olijfolie, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, tijm, witte peperkorrels en zeezout
Keuken: Turks
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: bloem, citroensap, ei, suiker, wanoten, water, zonnebloemolie en zout
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, basilicum, courgette, olijfolie, rode paprika, sperziebonen, suiker, tomaten, ui, water en zout
Keuken: Turks
Soort: vegan / groente
Toon alle 177 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789756845172
ISBN10
9756845171