Istanbul Contemporary Cuisine
We hebben 177 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Istanbul Contemporary Cuisine , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- 3 maanden geleden door Franklin August Mijnhijmer geplaatst
.
Niet een boek dat in grote oplagen in de Nederlandse boekhandel heeft gelegen maar voor de liefhebbers nog wel te bestellen via Amazon. Mijn exemplaar scoorde ik een paar jaar geleden in Istanbul. Het aardige van dit kookboek is dat chefs van Istanbul's betere restaurants traditionele recepten nieuw hebben geïnterpreteerd met als resultaat zeer maakbare en aantrekkelijke recepten uit een grote en inspirerende keuken.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Istanbul Contemporary Cuisine
Een greep uit de 177 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: fenegriekzaad, lamskotelet, melk, olijfolie, risotto met aubergine, tijmsaus en zout
Keuken: Turks
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: boter, citroenzuur, lamsniervet, lamsschouder met bot, olijfolie, pilafrijst, steenzout en sultans delight
Keuken: Turks
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: kaneel, kikkererwten, kippenbouillon, olijfolie, runderbouillon en zout
Keuken: Turks
Soort: soep/bouillon / vegan / samengestelde boter
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, rode paprika, rode wijnazijn en zout
Keuken: Turks
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: allspice, aubergine, hete paprikapoeder, knoflook, runderbouillon, suiker, tomaten, tomatenpasta, vet lamsgehakt, yellow wax paprika, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: aardappel, bloem, boter, gele ui, komijn, olijfolie, rode linzen, runderbouillon, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Turks
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: boter, ei, fetakaas, filodeeg, knoflook, olijfolie, spinazie, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aubergines, boter, hete paprikapoeder, lamsbout zonder been, peterselie, tomaten, yellow wax paprika, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: lamsvlees / groente
Ingrediënten: eidooier, maïzena, melk, pijnappelpitten, rijst, rijstbloem, rozenwater, rozijnen, saffraan en suiker
Keuken: Turks
Soort: pudding / vegetarisch
Ingrediënten: aardpeer, dille, gele ui, groene asperge, olijfolie, ronde artisjok, suiker, water, witte asperge, witte peper en zout
Keuken: Turks
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, granaatappelglazuur, honing en abrikozenconfit, knoflook, lamsrack en rozemarijn
Keuken: Turks
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: aceto balsamico, aubergine, basilicum, groene paprika, groente, knoflook, magere yoghurt, parmezaanse kaas, suiker, tomaten, witte wijnazijn, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, citroenschil, gedroogde abrikozen, gedroogde vijgen, halloumi, suiker en water
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, honing, rozemarijn, tijm en zongedroogde abrikozen
Keuken: Turks
Soort: vegan / condiment
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, rode mul, sumac-pesto, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vis
Ingrediënten: aubergine, basilicum, courgette, olijfolie, rode paprika, sperziebonen, suiker, tomaten, ui, water en zout
Keuken: Turks
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: citroenzuur, hete chilipeper, kaneelstokjes, kruidnagel, suiker en water
Keuken: Turks
Soort: vegan
Ingrediënten: baby-garnalen, calamari, dille, groentebouillon, munt, olijfolie, peper, rijst, snijbiet, ui, vissaus, water, zalmfilet, zeebaars, zout en zwarte olijven
Keuken: Turks
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, gele ui, knoflook, knolselderij, lamsbotten, rode wijn, tomatenpasta, water, wilde tijm, wortel en zonnebloemolie
Keuken: Turks
Soort: saus
Ingrediënten: boter, gedroogde vijgen, gladde peterselie, hete paprikapoeder, sumac en zout
Keuken: Turks
Soort: saus / vegetarisch
Toon alle 177 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789756845172
ISBN10
9756845171