Istanbul Contemporary Cuisine
We hebben 177 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Istanbul Contemporary Cuisine , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Niet een boek dat in grote oplagen in de Nederlandse boekhandel heeft gelegen maar voor de liefhebbers nog wel te bestellen via Amazon. Mijn exemplaar scoorde ik een paar jaar geleden in Istanbul. Het aardige van dit kookboek is dat chefs van Istanbul's betere restaurants traditionele recepten nieuw hebben geïnterpreteerd met als resultaat zeer maakbare en aantrekkelijke recepten uit een grote en inspirerende keuken.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Istanbul Contemporary Cuisine
Een greep uit de 177 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, hete paprikapoeder, oregano, runderbouillon, tomatenpasta, ui, water, witte bonen, yellow wax paprika, zongedroogde tomaten en zout
Keuken: Turks
Soort: stoofgerecht / groente
Ingrediënten: amandelsnippers, bieten, extra vergine olijfolie, fijne bulgur, granaatappelsiroop, lente-ui, munt, rode wijnazijn, salade, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegan
Ingrediënten: citroensap, cranberrybonen, extra vergine olijfolie, ingemaakte knolraap, kruidenpasta, pijlinktvis, rozemarijn, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vis
Ingrediënten: octopus, rode wijn, sojasaus, suiker en water
Keuken: Turks
Soort: bouillon / vis
Ingrediënten: aceto balsamico, granaatappelsiroop, mascarpone, rode bietenpuree en witte chocolade
Keuken: Turks
Soort: garnituur / vegetarisch
Ingrediënten: gele ui, hete paprikapoeder, ingemaakte kool, knoflook, kool, koolbouillon, koriander, lente-ui, mayonaise, walnoten, yoghurt en zout
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: knolselderij, paddenstoelensteeltjes, peterselie, waterui en wortels
Keuken: Turks
Soort: soep/bouillon / vegan / bouillon
Ingrediënten: aubergine, bloem, boter, kasar semiharde turkse kaas, melk, provolone en zout
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, kersenrookmot, lamslende zonder bot, suiker, walnootpaté, witte bonenpuree en zeezout
Keuken: Turks
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: boter, gladde peterselie, kasar semiharde turkse kaas, paddenstoelen, peperkorrels, provolone, room, tomaten, ui, water, witte wijn, yellow wax paprika en zeebaarsfilet
Keuken: Turks
Soort: vis
Ingrediënten: bladpeterselie, knolselderij, prei, tomaten, ui, water en wortel
Keuken: Turks
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: dille, gele ui, gemalen koriander, gladde peterselie, hete paprikapoeder, kaneel, munt, olijfolie, pijnappelpitten, rijst, runderbouillon, suiker, tomatenpasta, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: groentevulling
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, rode mul, sumac-pesto, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vis
Ingrediënten: citroensap, clotted cream, gedroogde abrikozen, sesamzaad, suiker en water
Keuken: Turks
Soort: fruit
Ingrediënten: biet en bulgursalade, extra vergine olijfolie, tandbaarsfilet, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vis
Ingrediënten: boter, gemalen lamsborst, hete paprikapoeder, kalfsgehakt, knoflook, komijn, lamsborstfilet, olijfolie, pitabrood, tijm, tomaten, ui, yellow wax paprika, yoghurt, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: kalfsvlees / lamsvlees
Ingrediënten: bloem, boter, ei, harde geitenkaas, walnoten, water en zout
Keuken: Turks
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, olijfolie, sojasaus en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: citroensap, kappertjes, komijn, olijfolie, pul biber, rode ui, sinaasappel, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: artisjok, citroen, citroensap, olijfolie, zout en zwarte olijven
Keuken: Turks
Soort: vegan / groente
Toon alle 177 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789756845172
ISBN10
9756845171