Istanbul Contemporary Cuisine
We hebben 177 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Istanbul Contemporary Cuisine , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- 3 maanden geleden door Franklin August Mijnhijmer geplaatst
.
Niet een boek dat in grote oplagen in de Nederlandse boekhandel heeft gelegen maar voor de liefhebbers nog wel te bestellen via Amazon. Mijn exemplaar scoorde ik een paar jaar geleden in Istanbul. Het aardige van dit kookboek is dat chefs van Istanbul's betere restaurants traditionele recepten nieuw hebben geïnterpreteerd met als resultaat zeer maakbare en aantrekkelijke recepten uit een grote en inspirerende keuken.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Istanbul Contemporary Cuisine
Een greep uit de 177 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: dadels, gedroogde abrikozen, gedroogde vijgen, karamelsponscake, krenten, melk, rozijnen, vanille-ijs, volle room en walnoten
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, rode mul, sumac-pesto, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vis
Ingrediënten: kersen, maïzena, suiker en water
Keuken: Turks
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: auberginepuree, bleekselderij, gele ui, knoflook, kruiden, lamsschenkel, oregano, prei, pruimepuree, tomatenpasta, walnoten en water
Keuken: Turks
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: citroenrasp, extra vergine olijfolie, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, tijm, witte peperkorrels en zeezout
Keuken: Turks
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, granaatappelsap, honing, isot en knoflook
Keuken: Turks
Soort: glazuur
Ingrediënten: biet en bulgursalade, extra vergine olijfolie, tandbaarsfilet, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vis
Ingrediënten: boter, geitenkaas, snijbiet, wilde paddenstoelen, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroensap, dille, gedroogde tuinbonen, olijfolie, suiker, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: kasar semiharde turkse kaas, kashkavalkaas, kasseri, maïsmeel en provolone
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, bottarga en filodeeg
Keuken: Turks
Ingrediënten: aubergines, bananenpeper, bouillonblokjes, gele ui, kippendijvlees, laurier, olijfolie, tijm, tomaat, tomatenpasta, voorgerecht, yellow wax paprika, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: gevogelte / groente
Ingrediënten: citroensap, citroenzest, maïzena, poedersuiker en water
Keuken: Turks
Soort: vegan
Ingrediënten: bloem, dille, ei, frituurolie, gember, lente-ui, mineraalwater, olijfolie, pompoen, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: aardappel, boter, granaatappelsaus, granaatappelzaden, kaneel, kwartels, melk, pompoen, rijst, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: gevogelte
Ingrediënten: aubergines, bloem, boter, melk, nootmuskaat, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: knolselderij, paddenstoelensteeltjes, peterselie, waterui en wortels
Keuken: Turks
Soort: soep/bouillon / vegan / bouillon
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, gedroogde witte bonen, kippenbouillon, knoflook, laurier, tijm, water, witte peperkorrels en zeezout
Keuken: Turks
Soort: groente
Ingrediënten: aceto balsamico, granaatappelsiroop, mascarpone, rode bietenpuree en witte chocolade
Keuken: Turks
Soort: garnituur / vegetarisch
Ingrediënten: amandelsnippers, bieten, extra vergine olijfolie, fijne bulgur, granaatappelsiroop, lente-ui, munt, rode wijnazijn, salade, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegan
Toon alle 177 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789756845172
ISBN10
9756845171