Terug naar Istanbul Contemporary Cuisine.

Istanbul Contemporary Cuisine recepten

Hande Bozdogan en Lale Apa

Overzicht van alle recepten

Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Tijmsaus

Ingrediënten:
aardappel, gele ui, knoflook, knolselderij, lamsbotten, rode wijn, tomatenpasta, water, wilde tijm, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Turks
Soort:
saus
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Herbed Lamb Pilaf - Pilaf met gekruid lam

Ingrediënten:
allspice, citroensap, dille, gladde peterselie, kaneel, komijn, kortkorrelrijst, kruidnagel, lamsvlees, lente-ui, munt, olijfolie, plantaardige olie, rode appel, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees / rijst, granen en peulvruchten
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Sans Kebab - Kekab van restaurant Sans

Ingrediënten:
boter, gemalen lamsborst, hete paprikapoeder, kalfsgehakt, knoflook, komijn, lamsborstfilet, olijfolie, pitabrood, tijm, tomaten, ui, yellow wax paprika, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
kalfsvlees / lamsvlees
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Groentevulling vegan

Ingrediënten:
dille, gele ui, gemalen koriander, gladde peterselie, hete paprikapoeder, kaneel, munt, olijfolie, pijnappelpitten, rijst, suiker, tomatenpasta, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
groentevulling
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Ganache

Ingrediënten:
aceto balsamico, granaatappelsiroop, mascarpone, rode bietenpuree en witte chocolade

Keuken:
Turks
Soort:
garnituur / vegetarisch
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Risotto met aubergine

Ingrediënten:
aubergines, boter, carnarolirijst, gele ui, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, sauvignon blanc, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
risotto
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Stuffed Quince - Gevulde Kweepeer

Ingrediënten:
allspice, citroensaus, dille, gehakt, gladde peterselie, groentebouillon, hete chilivlokken, hete paprikapoeder, kaneelstokje, knoflook, kortkorrelrijst, kweepeer, munt, runderbouillon, salie, tomaat, tomatenpasta, ui, water en zonnebloemolie

Keuken:
Turks
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Muhammarasaus

Ingrediënten:
broodkruim, citroensap, extra vergine olijfolie, granaatappelsiroop, knoflook, rode chilipeper, rode paprika, walnoten en water

Keuken:
Turks
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Ontbijt uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Pogaça - Kaasbroodjes

Ingrediënten:
bloem, dille, eidooier, eiwit, fetakaas, natriumbicarbonaat, olijfolie, yoghurt, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Turks
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Witte bonenpuree

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, gedroogde witte bonen, kippenbouillon, knoflook, laurier, tijm, water, witte peperkorrels en zeezout

Keuken:
Turks
Soort:
groente
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Kruidige pasta

Ingrediënten:
citroenrasp, extra vergine olijfolie, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, tijm, witte peperkorrels en zeezout

Keuken:
Turks
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Marmarine

Ingrediënten:
boter, ei, fetakaas, filodeeg, knoflook, olijfolie, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Pilafrijst

Ingrediënten:
allspice, boter, gele ui, kaneel, komijn, krenten, pijnappelpitten, rijst, runderbouillon en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
rijst
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Walnootpaté

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, kasar semiharde turkse kaas, knoflook, provolone, walnoten, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
noten
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Groentevulling

Ingrediënten:
dille, gele ui, gemalen koriander, gladde peterselie, hete paprikapoeder, kaneel, munt, olijfolie, pijnappelpitten, rijst, runderbouillon, suiker, tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
groentevulling
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Biet- en Bulgursalade

Ingrediënten:
amandelsnippers, bieten, extra vergine olijfolie, fijne bulgur, granaatappelsiroop, lente-ui, munt, rode wijnazijn, salade, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vegan