Grilled loin of Lamb with Smoked Aubergine Puree, Stuffed Red Peppers, Stuffed Swiss Chard and Mustard Grain Sauce - Gegrilde lamslende met auberginepuree, gevulde rode paprika, gevulde snijbiet en mosterdzaadsaus
Een recept van Hande Bozdogan en Lale Apa.
Je vindt dit recept op pagina 146 in Istanbul Contemporary Cuisine .
- Keuken:
- Turks
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- lamsvlees
Ingrediënten
Bestel op ah.nlWaarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vind je dit (ook) lekker?
Gebratene Perlhuhnbrust auf Kartoffel-Auberginen-Puree mit Paprika-Orangen-Sauce / Gebakken parelhoenborst op aardappel-auberginepuree met paprika-sinaasappelsaus

Bruschetta alla melanzane aubergine-bruschetta
delicious. magazine - 2013-09XL Turkse plaatpizza met aubergine
delicious. magazine - 2014-08Eggplant Foam
![Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]](/uploads/book/cover/19445/thumb_vol-4-angle.png)