Grilled loin of Lamb with Smoked Aubergine Puree, Stuffed Red Peppers, Stuffed Swiss Chard and Mustard Grain Sauce - Gegrilde lamslende met auberginepuree, gevulde rode paprika, gevulde snijbiet en mosterdzaadsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 146 in Istanbul Contemporary Cuisine .

Keuken:
Turks
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Aubergine met ei

Een recept uit Pascale Naessens - Puur Pascale

Gebratene Perlhuhnbrust auf Kartoffel-Auberginen-Puree mit Paprika-Orangen-Sauce / Gebakken parelhoenborst op aardappel-auberginepuree met paprika-sinaasappelsaus

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Eggplant Foam

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Auberginetajine

delicious. magazine - 2007-02