Stuffed Mussels with Saffran - Gevulde mosselen met saffraan

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 104 in Istanbul Contemporary Cuisine .

Keuken:
Turks
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Taart met ananas, kaneel & allspice

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Zoetzuur geroosterde lamshaas

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Pekel

Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Gesmoorde Cavolo Negro

Een recept uit Kristen Beddard - Alles over kool