Cherry Wood smoked Loin of Lamb with White Bean Puree and Walnut Paté - Op kersenhout gerookte lamslende op puree van witte bonen en walnoot paté
Een recept van Hande Bozdogan en Lale Apa.
Je vindt dit recept op pagina 148 in Istanbul Contemporary Cuisine .
- Keuken:
- Turks
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- lamsvlees
Ingrediënten
- extra vergine olijfolie
- kersenrookmot
- lamslende zonder bot
- suiker
- walnootpaté
- witte bonenpuree
- zeezout
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.